Lekker Plantaardig logo

Lekker Plantaardig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lekker Plantaardig reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3930
Lekker Plantaardig logo
Website
Lekker Plantaardig
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Lekker Plantaardig

Zit jij eraan te denken om de vegan scheurkalender te bestellen of ben je op zoek naar een restaurant waar je plantaardig kunt eten? Voor beiden ben je bij Lekker Plantaardig aan het juiste adres, maar wellicht ben je eerst benieuwd wat de ervaringen zijn van andere mensen. Wij hebben daarom de reviews van Lekker Plantaardig voor je verzameld. Lees bijvoorbeeld wat de mening is van andere mensen over de scheurkalender en wat hun algemene oordeel is over het bedrijf. Nadat je de reviews gelezen hebt, kun je beslissen of je ook gebruikt wilt maken van Lekker Plantaardig.

Over Lekker Plantaardig

Zoals je misschien al zult vermoeden aan de naam, is Lekker Plantaardig een bedrijf dat staat voor lekker eten zonder vlees, vis, zuivel en eieren. Ze zijn 2021 begonnen en vanaf dat moment verkopen ze vegan scheurkalenders. Ze zijn niet alleen het eerste bedrijf dat vegan scheurkalenders verkoopt, maar ook het enige bedrijf. Naast de verkoop van scheurkalenders, hebben ze in 2021 restaurants op de website toegevoegd waar je lekker vegan kunt eten. Lekker Plantaardig is er dus voor de veganisten of voor mensen die vaker plantaardig zouden willen eten. Of dat nou thuis of buiten de deur is.

Waarom kiezen voor Lekker Plantaardig

Wanneer je zelf vegan eet of iemand kent die veganistisch is, kun je bij Lekker Plantaardig niet alleen een leuke scheurkalender aanschaffen, maar ook checken op welke plekken je lekker kunt eten zonder dierlijke ingrediënten. Het is de enige scheurkalender die er bestaat en er staan maar liefst 360 plantaardige recepten en daarnaast leuke voedingsweetjes in. Recepten voor soepen, salades, taarten, overgerechten en ga zo maar door. De scheurkalender inspireert je om (vaker) plantaardig te eten. Leuk voor je zelf of geef hem cadeau aan een ander. Ze bezorgen niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Waarom plantaardig eten goed is? Het kost niet alleen minder grond en water, maar je helpt ook om klimaatverandering tegen te gaan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onnodig lijden van dieren in stallen en slachthuizen. Op zoek naar een veganistisch restaurantje? Op de website van Lekker Plantaardig vind je ze allemaal op een rijtje.

Is Lekker Plantaardig betrouwbaar?

Ondanks dat het bedrijf nog maar kort bestaat, werkt het al wel samen met verschillende horecaondernemers die inmiddels ook partners zijn geworden. Onder ander Blue Amsterdam, De Moestuin en Morris & Bella zijn partners van Lekker Plantaardig. In de scheurkalender vind je ook recepten van deze restaurants. Mocht je niet genoeg van ze kunnen krijgen, dan kun je Lekker Plantaardig volgen op de sociale media Instagram en Facebook. Daarnaast is het mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kun je bijvoorbeeld sneller een bestelling plaatsen en je bestelgeschiedenis inzien. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Klantenservice en klachten

Mocht je een vraag hebben over de scheurkalender, de website of een recept, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Lekker Plantaardig. Voor overige vragen kun je uiteraard ook contact met ze opnemen. Het is mogelijk om naar ze te bellen of een mailtje te sturen. Hierbij wordt niet genoemd hoelang het duurt voordat je een reactie van ze kan verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Geef Lekker Plantaardig een beoordeling wanneer jij al eens een scheurkalender van ze hebt besteld of wanneer je gebruik hebt gemaakt van de lijst met restaurantjes, waar je plantaardig kunt eten, die op de website staan. Wat is jouw ervaring met het bedrijf? Jouw ervaring is ontzettend waardevol voor anderen die het bedrijf nog niet kennen. Je mening en ervaring kun je heel gemakkelijk delen door een review te schrijven. Wat vond je van de kalender, was het restaurant waar je bent geweest een aanrader en kon je de klantenservice goed bereiken? Benoem alles wat voor jou relevant is, of dat nou positief of negatief is.

Reviews over Lekker Plantaardig

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Lekker Plantaardig

Het bedrijf Lekker Plantaardig is geverifieerd door ons. De webshop Lekker Plantaardig is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lekker Plantaardig is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lekker Plantaardig maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Lekker Plantaardig is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Lekker Plantaardig te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lekker Plantaardig


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Fanster logo
Fanster
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lekker Plantaardig een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lekker Plantaardig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lekker Plantaardig actief?

Lekker Plantaardig is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lekker Plantaardig reviews? Dan kun je naar de website van Lekker Plantaardig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie