Learnit logo

Learnit reviews, ervaringen en beoordelingen

Learnit reviews, ervaringen en beoordelingen
2724

Reviews en ervaringen Learnit

Op zoek naar een partner die maatwerktrainingen aan kan bieden? Dan zou je best eens kunnen overwegen om voor Learnit te kiezen. Om je wat meer zekerheid te geven, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en vervolgens de belangrijkste elementen nog eens op een rij gezet. Op basis van die extra informatie kun je al dan niet besluiten om ook voor Learnit te kiezen.

Over Learnit

Learnit is een bekende verzorger van unieke maatwerktrainingen. Dat doen ze door heel het land om de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen. In totaal kunnen rond de achthonderd trainingen aangeboden worden, telkens afgestemd op de unieke leerdoelen en het kennisniveau van de cursisten. De trainingen kunnen live online in een virtual classroom gegeven worden, je kunt ze via e-learning volgen terwijl er ook op locatie in-company trainingen aangeboden kunnen worden. Ook bekend zijn de onboardingprogramma’s Learnit kan je ook van dienst zijn als het gaat om teamcoaching, personal coaching en intervisie. En dan is nog steeds slechts het bekende topje van de ijsberg benoemd.

Waarom kiezen voor Learnit?

Learnit kan je maatwerk bieden en doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen. De behaalde resultaten van de ruim 800 trainingen die aangeboden worden zijn uitstekend te noemen en de trainingen zijn zeer gevarieerd van aard. De trainers die de trainingen verzorgen zijn hoog opgeleid en doorgaans hebben de trainingen een groot interactief karakter. Learnit tracht een zo breed mogelijk aanbod trainingen te geven. Van alle aangeboden trainingen zijn communicatie, projectmanagement, webdesign, photoshop en softwareontwikkeling Je bent bij Learnit ook aan het juiste adres als het gaat om certificering. Je kiest als je besluit een training bij Learnit te volgen vooral voor enthousiasme in optima forma.

Is Learnit betrouwbaar?

Ja, dat durven we zonder dralen te zeggen als we de reviews en ervaringen doorgenomen hebben. Iedereen looft de betrouwbaarheid, zoals dat overigens ook geldt voor flexibiliteit. De trainingen worden verzorgd door prima opgeleide trainers en er wordt steeds maatwerk geboden, waardoor de trainingen steeds precies aansluiten bij de wensen van de klant. Je merkt het ook binnen het bedrijfsleven; de trainingen van Learnit worden door iedereen bijzonder serieus genomen.

Klantenservice en klachten

Learnit is een moderne onderneming en dus via tal van verschillende kanalen bereikbaar mocht je een klacht hebben. Het adres van Learnit staat gewoon op de website en dat betekent dat je jouw klacht schriftelijk in kunt dienen. Je kunt daarnaast telefonisch contact opnemen en je kunt een e-mail sturen. Ook via de social media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn kun je eventueel contact zoeken met deze specialist in trainingen.

Wil jij ook beoordelen?

Van beoordelingen van producten en diensten kun je nooit genoeg hebben. De onafhankelijke recensies helpen je altijd als je twijfels hebt en moeite hebt een definitieve keuze te maken. De beoordelingen staan vaak bol van praktische informatie en dat is precies waar je behoefte aan hebt als je keuzes moet maken. Daarom verzoeken wij jou vriendelijk om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Jij wilt toch ook graag andere mensen helpen bij het maken van de beste keuze?

Reviews over Learnit
Gerelateerde bedrijven
Loikidzz logo
Loikidzz
1 beoordeling
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Learnit

Learnit is geverifieerd door ons expert team. De webshop Learnit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Learnit lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Learnit. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Learnit is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Learnit te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De e-learning power BI met DAX echt slecht, niet aan beginnen!

Er staat e-learning dan verwacht je wat meer filmpjes en dergelijke. Het allemaal statisch lezen, je kan net zo goed een boek kopen. De oefeningen die je in de leeromgeving kan doen, kan je maar 4 dagen opslaan en als je dit niet doet (vanwege vakantie oid) kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Ook moest ik zelf een keer de virtuele machine opnieuw starten en was ook daarna weer al mijn werk kwijt. Verder reageren ze slecht/traag op mails en telefoon. Weinig klantvriendelijk en oplossingsgericht. Kortom niet aan beginnen deze cursus!

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede cursus

Geweldige cursus en trainer!! Concepten worden op een eenvoudige en effectieve manier uitgelegd en dat maakt de weg vrij om de punten op het algemene curriculum gemakkelijk met elkaar te verbinden. Aanbevolen!!

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thom V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Learnit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Loikidzz logo
Loikidzz
1 beoordeling
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
Zorgeloos Studeren logo
Zorgeloos Studeren
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Learnit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Learnit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Learnit actief?

Learnit is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Learnit reviews? Dan kun je naar de website van Learnit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie