Laptops4all logo

Laptops4all reviews, ervaringen en beoordelingen

Laptops4all reviews, ervaringen en beoordelingen
389
Laptops4all logo
Website
Laptops4all
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Laptops4all

Het kan flink balen zijn wanneer je laptop er mee stop. Een nieuwe aanschaffen is niet al te goedkoop. Zoek jij een laptop, maar wil je het liefst wel een model dat scherp geprijsd is? Zonder dat dit natuurlijk afbreuk doet aan de kwaliteit? Wellicht vind je dan iets van je gading bij Laptops4all. Voordat je daar een laptop of een printer bestelt, wil je natuurlijk iets meer weten over dit bedrijf. Verkopen ze laptops die in goede staat zijn? Heb je nog garantie of heb je gewoon pech als het apparaat snel defect is? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Als je hun ervaringen leest, krijg je een goed beeld van Laptops4all. Na het lezen van deze reviews kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Laptops4all

Laptops4all geeft aan refurbished of tweedehands laptops te verkopen voor iedereen. In het aanbod vind je A-merken zoals Dell, HP en Lenovo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle tweedehands en refurbished laptops. De prijzen zijn scherp. Je krijgt ondanks dat toch nog een volledig jaar garantie en je mag gebruik maken van een professionele service wanneer er iets aan de hand is. Als je dat fijn vindt, is het een optie om de factuur in 3 gedeelten te betalen. Je kunt natuurlijk bestellen via de webshop, maar er is ook adres in Loosdrecht waar je welkom bent. Laptops4all vindt het belangrijk dat de klant centraal staat.

Waarom kiezen voor Laptops4all

Bestel je een laptop bij Laptops4all, dan is dat goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. De refurbished computers zijn namelijk apparaten die na drie jaar zakelijk gebruik worden afgeschreven. In de meeste gevallen kunnen ze daarna nog prima mee en is het in het kader van duurzaamheid veel beter om ze nog een tijd in te zetten. De specialisten van Laptops4all knappen de laptops helemaal op. Zover dat ze zo goed als nieuw zijn. Het refurbishen houdt ook in dat elke laptop een nieuwe Windows installatie krijgt. Naast deze laptops, verkoopt dit bedrijf ook veel tweedehands computers. Deze worden schoon gemaakt, krijgen een volledige clean up van de software en werken vervolgens ook weer perfect. Gaat er nu toch na aanschaf iets kapot, dan mag je zonder problemen gebruik maken van de technische dienst van Laptops4all. Verder kun je in deze online winkel terecht voor printers, monitors, toetsenborden, kabels en andere aanverwante accessoires.

Is Laptops4all betrouwbaar?

Laptops4all is in 2017 voor de derde keer verkozen tot beste online computerwinkel door ICT Waarborg. Je hoeft dus geen moment te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze shop. Je kunt de fysieke winkel in Loosdrecht bezoeken, maar er zijn ook meerdere mogelijkheden om vanuit huis contact op te nemen met een medewerker van dit bedrijf. De shop is al door zeer veel klanten beoordeeld. Lees je deze recensies, dan zie je inderdaad dat het een goede keus is om met deze winkel zaken te doen. Het gemiddelde cijfer ligt ruim boven de 9 en in de reviews lees je ook dat de service uitstekend is. Ook doen de producten wat ze zouden moeten doen. Zo niet, dan staat er meteen een specialist voor je klaar om het probleem vakkundig op te lossen.

Klantenservice en klachten

Dit bedrijf heeft een handige teamviewer om je op afstand te kunnen helpen met eventuele problemen. Je kunt bellen, mailen of het contactformulier invullen en verzenden. Het is ook mogelijk om bestanden mee te zenden, zodat een van de specialisten goed kan zien wat er aan de hand is.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Laptops4all? Heb je hier weleens een tweedehands laptop gekocht? Is dat je goed bevallen? Laat het weten door middel van een recensie. Andere consumenten zijn heel benieuwd naar dit bedrijf. Is het een goed idee om hier te bestellen of valt het uiteindelijk toch tegen met deze apparaten en moet je al snel weer een andere kopen? Jij kunt het weten als je een ervaringsdeskundige bent. Jouw beoordeling is waardevol voor andere mensen.

Reviews over Laptops4all
Gerelateerde bedrijven
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Knaldeals logo
Knaldeals
1 beoordeling
9,5
Onlinekabelshop.nl logo
Onlinekabelshop.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top service

Ik heb hier mijn laptop laten repareren na dat deze wat water schade had opgelopen. Er is goed naar gekeken en hij is ook snel weer gerepareerd. De offerte was ook erg overzichtelijk, Super tevreden!

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Laptops4all
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Knaldeals logo
Knaldeals
1 beoordeling
9,5
Onlinekabelshop.nl logo
Onlinekabelshop.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Laptops4all een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Laptops4all. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Laptops4all actief?

Laptops4all is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en reparaties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Laptops4all reviews? Dan kun je naar de website van Laptops4all gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie