Landenversiering logo

Landenversiering reviews, ervaringen en beoordelingen

Landenversiering reviews, ervaringen en beoordelingen
858
Landenversiering logo
Website
Landenversiering
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Landenversiering

Er zijn van die feesten en evenementen die vragen om vlaggen. Een voetbalwedstrijd schreeuwt om producten die oranje zijn, terwijl een landenthema op een verjaardagspartijtje juist allerlei verschillende vlaggen nodig heeft. Wat jouw reden dan ook mag zijn dat je op zoek bent naar dit soort feestartikelen, je kunt in ieder geval goed terecht bij Landenversiering.nl. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Je hebt er misschien al gevonden waarnaar je op zoek was, maar nu wil je nog even weten wat de ervaringen van anderen zijn met deze webshop. En zo kwam je hier. En ja, dan zit je goed. Wij hebben hier reviews verzameld van Landenversiering.nl, zodat jij goed kunt beoordelen of je wel of niet klant wilt worden van deze online winkel. Recensies vertellen immers meer dan wat een site van de aanbieder zelf doet. Je vertelt immers alleen maar de leuke dingen van je bedrijf, nietwaar? Wij hebben ook nog extra info voor je opgezocht en willen daarnaast jouw vragen of jij ook jouw beoordeling wilt geven als je klant bent of wordt van Landenversiering. Wij bedanken je alvast bij voorbaat.

Over Landenversiering

Landenversiering is een online feestartikelenwinkel die is gevestigd in Heerhugowaard. De webshop is onderdeel van Shoppartners. Shoppartners heeft maar liefst zo’n 100 verschillende webshops, zoals Fun en Feest.nl, Bellatio.nl, Hobbymax.nl, Knuffelparadijs.nl en Speelgoedpostorder.nl. Shoppartners is begonnen in 1999 en was daarmee één van de pioniers wat betreft online winkelen. Het netwerk van dit bedrijf is inmiddels wereldwijd en ze hebben niet alleen van over de hele wereld leveranciers, maar handelen ook in eigen producten. Leveren doen ze in bijna 30 verschillende landen.

Waarom kiezen voor Landenversiering

Kiezen voor Landenversiering is kiezen voor veel expertise én een breed assortiment aan feestartikelen die gelinkt zijn aan landen. Dit zijn niet alleen vlaggen, maar ook hele andere artikelen, zoals auto- en fietsversieringen, geluidsartikelen, hoofddeksels, kleding, klompen, schoenen, opblaasbare artikelen, schmink en nog veel meer. Wil je iets van een bepaald land hebben, dan kies je eerst in het menu het werelddeel. Daarna kan je kiezen voor het specifieke land. De bestelling is snel in huis, dus je kunt nog snel iets bestellen voor het feestje van morgen”¦ Op de hoogte blijven doe je eenvoudig door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Deze artikelen zijn uiteraard niet alleen leuk voor jou als particulier, maar ook prima als aankopen voor een winkel in bijvoorbeeld voetbaltijd. Ook horecazaken kunnen zo een sfeer neerzetten die past bij het moment. Of versier met de buren de hele straat! Landenversiering heeft heel veel artikelen die hierbij kunnen helpen!

Is Landenversiering betrouwbaar?

Landenversiering is onderdeel van Shoppartners, die al ruim 20 jaar ervaring heeft in online winkelen. Daarnaast heeft dit bedrijf dus ongeveer 100 webwinkels! Dat kan nooit als je niet betrouwbaar bent! Wat jouw voorkeur van betalen is maakt niet zoveel uit, want praktisch iedere betrouwbare manier wordt geaccepteerd. Zo kan je betalen via iDEAL, met een Creditcard, via Bancontact of DirectEbanking (Sofortüberweisung) of PayPal. Maar je kunt eveneens een gewone overboeking maken. Bedrijven kunnen kopen op rekening. Landenversiering draagt het Thuiswinkel Waarborg, zodat zij zich moeten houden aan de regels van dit keurmerk.

Klantenservice en klachten

Wil je advies, heb je problemen of klachten? Dan schakel je de klantenservice in. Dit kan heel eenvoudig door te chatten via de site. Maar kijk eerst eens bij de Meest Gestelde Vragen. Je vindt deze vragen als je bij de klantenservice pagina kijkt. Deze vragen en antwoorden staan gerangschikt op onderwerp, dus kan je eenvoudig zoeken of jouw vraag er al bij staat. Wil je toch liever mailen of bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een landenfeestje gehad? Of ben je naar een voetbalwedstrijd geweest met artikelen van Landenversiering? Anders gezegd: ben jij al klant van Landenversiering.nl? Wil je ons dan jouw ervaringen vertellen? Zijn de artikelen zoals jij had verwacht? Wat vind je van de prijs-kwaliteit verhouding? Was de levering inderdaad snel? En als er problemen waren, werden die dan netjes opgelost? Vertel in jouw review zo duidelijk mogelijk waarom je tevreden bent of waarom je Landenversiering juist niet zou aanbevelen. Daar hebben andere geïnteresseerden meer aan dan alleen maar zeggen dat je tevreden of ontevreden bent. Door jouw recensie aan de overige beoordelingen toe te voegen wordt het verhaal van Landenversiering steeds beter en kunnen we anderen helpen. Bedankt voor de moeite!

Reviews over Landenversiering
Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bierfeest-artikelen logo
Bierfeest-artikelen
1 beoordeling
10
Partyshopper.nl logo
Partyshopper.nl
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke versiering

Veel verschillende opties voor alle soorten vlaggen. Erg originele webshop. Alles is erg makkelijk te vinden en te bestellen. De levering is super snel en alles is altijd netjes verpakt.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amber Z.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Landenversiering
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Bierfeest-artikelen logo
Bierfeest-artikelen
1 beoordeling
10
Partyshopper.nl logo
Partyshopper.nl
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Landenversiering een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Landenversiering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Landenversiering actief?

Landenversiering is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Landenversiering reviews? Dan kun je naar de website van Landenversiering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie