Kuilart logo

Kuilart reviews, ervaringen en beoordelingen

Kuilart reviews, ervaringen en beoordelingen
1773
Kuilart logo
Website
Kuilart
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Kuilart

Zie je vakantieparken zoals de Kuilart, dan is het geen enkel probleem om in Nederland op vakantie te gaan. Mooie meren, prachtige natuur, goede accommodaties en uitstekende faciliteiten. Maar hoe weet je of dit bij de Kuilart daadwerkelijk het geval is? Iets kan op foto’s of in een beschrijving mooier lijken dan dat het in werkelijkheid is. Daarom verzamelden wij reviews van eerdere gasten van de Kuilart. Zij geven aan hoe het hun bevallen is op deze camping. Ook lees je in hun recensies hoe ze de accommodaties waardeerden. De beoordelingen staan op deze pagina handig voor je op een rijtje. Zo kun jij heel weloverwogen een beslissing nemen om wel of niet bij deze aanbieder te boeken.

Over Kuilart

Kuilart is een vakantiepark in Friesland. Tijdens een verblijf op dit park bevinden vakantiegangers zich in een omgeving die heel waterrijk is. Verder kan er in de buurt uitstekend gefietst, gevist en gewandeld worden. Ook watersporten behoren tot de mogelijkheden. De eigenaren van dit park zijn de familie Bleckman. Zij hebben nog een andere camping in Friesland onder hun beheer. Kuilart ligt vlakbij Koudum, dus dit is in het Zuidwesten van de provincie.

Waarom kiezen voor Kuilart

Je kunt op Kuilart een vakantiehuis of een caravan boeken. Ook is het mogelijk om met een eigen tent of caravan te kamperen op dit park. Qua accommodaties is er voor elk wat wils. Er kan een luxe villa aan het water geboekt worden, maar een ruime stacaravan behoort ook tot de mogelijke opties. De camping heeft vijf sterren en dit is onder meer te danken aan de zeer ruime plaatsen die er zijn voor kampeerders. Er kan zeker ook direct aan het water worden gekampeerd. Op de Kuilart zijn faciliteiten zoals een subtropisch zwembad, bowlingbanen, wellnessmogelijkheden, een speeltuin, een restaurant en bootverhuur aanwezig. Ben je zelf de trotste bezitter van een eigen boot, dan kun je deze prima meenemen. Er is namelijk een jachthaven aanwezig. Het park ligt aan het grootste meer van Friesland en je kunt hier vandaan ook doorvaren naar het IJsselmeer of een van de andere meren in Friesland. Ook worden er vanuit dit park zeil- en surflessen aangeboden.

Is Kuilart betrouwbaar?

Kuilart is bij verschillende organisaties aangesloten, zoals Ardoer en Recron. Ze zijn in 2021 bekroond met de notie erkende camping. En dan mochten ze zelfs schitteren aan de top. Ook de ANWB staat achter de Kuilart. Je begrijpt dat je je over de betrouwbaarheid dus absoluut geen zorgen hoeft te maken. Ook de recensies van andere vakantiegangers zijn wat dat betreft veelzeggend. Mensen geven aan genoten te hebben van een ontspannen vakantie. Over klachten is nauwelijks iets te vinden. Tenslotte is de klantenservice van deze organisatie goed bereikbaar, zelfs in het weekend.

Klantenservice en klachten

Je ziet op de website meteen het adres van Kuilart. Ook is daar een e-mailadres en een telefoonnummer vermeld. Bellen kan op elke dag, dus dat is ideaal. Je zult maar net in het weekend een accommodatie willen boeken en een prangende vraag hebben. Van maandag tot en met zaterdag kun je de hele dag bellen. Op zondag sluit de klantenservice een uurtje eerder, maar kun je nog een groot gedeelte van de dag gewoon bellen. Ben je op vakantie op de Kuilart en is er iets niet naar wens, dan kun je meteen even naar de receptie lopen. Wil je een bowlingbaan huren of een tafel reserveren in het restaurant, dan vind je daar speciale telefoonnummers voor op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Was jij al eens gast op de Kuilart? Zou je hier een recensie over willen schrijven? Over de fijne dingen, maar zeker ook over eventuele klachten? Zijn die naar wens voor je opgelost? Hoe vond je de faciliteiten? Waardeer je de klantenservice positief? Laat het weten door middel van een review en vertel andere consumenten wat jij vindt van deze aanbieder. Zo help je hen om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij deze aanbieder te boeken.

Gerelateerde bedrijven
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Kuilart

Het bedrijf Kuilart is geverifieerd door ons. De webshop Kuilart is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kuilart is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kuilart maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kuilart is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Kuilart te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
In 2022 geweest. Vele problemen met riolering en tv aansluiting en tevens hoofdwaterleiding die los kwam. Je geeft dit door en wordt als kritiek beschouwd. Jammer, maar voor mij hoeft het niet meer

De camping heeft voor de tourcaravans, vele gebreken en als je dat doorgeeft wordt het als kritiek beschouwd.
Riolering eat gebroken is en TV kabels die niet goed zijn en nog andere zaken.
Mag van de beheerder niet meer komen, maar was dit ook niet meer van plan.
De 5 sterren is de camping niet waard.

Geplaatst op: 12-10-2022
Laatst bewerkt op: 12-10-2022
Geschreven door: Theo R.

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke camping

We hebben hier met de hele familie genoten van een top vakantie. In de buurt van de camping was redelijk wat te doen en we hebben ons prima vermaakt. De camping zelf zag er ook prima uit.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bente R.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kuilart
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kuilart een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kuilart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kuilart actief?

Kuilart is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kuilart reviews? Dan kun je naar de website van Kuilart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie