Kosso Nutrition logo

Kosso Nutrition reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kosso Nutrition reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4452
Kosso Nutrition logo
Website
kossonutrition.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kosso Nutrition

Naar de sportschool gaan en werken aan je lichaam is voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. De prestaties daar kan je ook een stuk beter maken door de juiste coaching of door de juiste supplementen. Ben jij op zoek naar dergelijke coaching om tot het volgende niveau te komen? Of naar supplementen om jouw persoonlijke records scherper te stellen? Dan is Kosso Nutrition misschien wel wat je zoekt. Hier vind je alvast de nodige reviews over en ervaringen met Kosso Nutrition geschreven door echte klanten. Zo kan jij op basis van een eerlijke beoordeling een eigen inschatting maken van wat Kosso Nutrition voor jou kan betekenen.

Over Kosso Nutrition

Kosso Nutrition is een webwinkel die volledig gericht is op sport. Je kunt er terecht voor coaching en ook voor een breed assortiment aan supplementen. De man achter de website is Albert Dervishaj die beter gekend is onder zijn artiestennaam Kosso. Naast rapper en ondernemer is Kosso ook altijd een competitief bodybuilder geweest die daar ook succes in boekte. Het is die kennis die Kosso via Kosso Nutrition door wilt geven. Je kunt dus absoluut bij Kosso Nutrition terecht voor advies op maat en bij vragen. Je vindt er informatie terug over bodybuilding maar nauurlijk ook over de juiste voeding en de juiste training. Blijf je graag helemaal op de hoogte van al het nieuws bij Kosso Nutrition? Dan kan je via Instagram, Facebook of YouTube alles volgen!

Waarom kiezen voor Kosso Nutrition?

Kosso Nutrition is een website die zich in de eerste plaats richt op bodybuilding en het aanbieden van supplementen en coaching. Zo kan je er trainingsschema’s op maat kopen, maar ook voedingsschema’s op maat. Je kan er terecht voor producten zoals creatine, proteïne, weight gainers en ga zo maar door. Ook verkoopt Kosso via de webwinkel een lijn merchandising en kleding in het thema Beauty & The Beast. Ook voor speciaal samengestelde pakketten kan je bij Kosso Nutrition terecht. Heb je een keuze kunnen maken in het assortiment? Dan heb je in de meerderheid van de gevallen jouw bestelling reeds de volgende werkdag in huis. Ook goed om te weten is dat je bij bestellingen boven de 75 euro een gratis shakebeker krijgt. Ben je na een aankoop toch aan het twijfelen geslagen? Dan krijg je van Kosso Nutrition tot veertien dagen na ontvangst de tijd om retour te sturen.

Is Kosso Nutrition betrouwbaar?

Kosso Nutrition is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Zo is niet alleen de oprichter Kosso een bekende naam binnen de Nederlandse scène, maar vind je op de website zelf ook heel wat reviews terug van echte klanten. Daarnaast beschikt Kosso Nutrition over een eigen klantendienst die je altijd kunt bereiken voor vragen en antwoorden. Op de website zelf staat informatie zoals de algemene voorwaarden maar ook het nummer van de Kamer van Koophandel en natuurlijk is ook de verbinding met Kosso Nutrition veilig. Dat zie je aan het slotje in de adresbalk. Wil je jouw bestelling betalen? Dan kan dat in jouw eigen vertrouwde bankomgeving via onder andere iDeal, PayPal, Sofort, Bancontact of kredietkaart. Opties zat!

Klantenservice en klachten

Bij Kosso Nutrition is het altijd mogelijk dat je een vraag hebt of op zoek bent naar wel heel specifieke informatie. In die gevallen kan je contact opnemen met de klantendienst van Kosso Nutrition. Dat kan door een mailtje te sturen, door een brief op te sturen naar het adres van de hoofdzetel of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook is het mogelijk om via één van de sociale media kanalen iets te laten weten. In de regel krijg je van Kosso Nutrition binnen enkele werkdagen een reactie terug op jouw mail. Heb je geen vraag maar een klacht? Dan kan je die best per mail opsturen. Vermeld zeker het bestelnummer of voeg eventueel een foto’s toe van wat er mis is. Op klachten ontvang je altijd binnen de 14 dagen een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Zonder reviews en beoordelingen van klanten is het vandaag de dag haast onmogelijk om te weten te komen of een onderneming betrouwbaar is of niet. Heb jij ervaring met Kosso Nutrition? Dan ben jij de ideale persoon om even te laten weten wat jij van Kosso Nutrition vindt. Wat is het aanbod? Is de kwaliteit van de supplementen goed? Hoe zit het met de trainingsschema’s? Zou je Kosso Nutrition aan derden aanraden?

Reviews over Kosso Nutrition

Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Kosso Nutrition

Ons team van experts heeft Kosso Nutrition geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kosso Nutrition bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kosso Nutrition is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kosso Nutrition is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kossonutrition.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 31-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Kosso Nutrition


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
5 beoordelingen
8,4
Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Bodylab logo
Bodylab
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kosso Nutrition een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kosso Nutrition. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kosso Nutrition actief?

Kosso Nutrition is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kosso Nutrition reviews? Dan kun je naar de website van Kosso Nutrition gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie