Kompas Camping logo

Kompas Camping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kompas Camping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1769
Kompas Camping logo
Website
kompascamping.be
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kompas Camping

Kompas Camping kan zo maar eens een prima camping bieden als je zoekt naar een ook voor de kinderen leuke vakantie. Om daar meer zekerheid over te verkrijgen hebben we de beoordelingen van mensen die er al eens te gast waren doorgenomen. We hebben er een samenvatting van gemaakt en aan de hand daarvan kun je eventueel ook een vakantie boeken bij Kompas Camping.

Over Kompas Camping

Kompas Camping biedt twee verschillende campings; camping Nieuwspoort en camping Westende, beide gesitueerd in West Vlaanderen. Vakanties op deze campings staan voor uitwaaien, strand, wandelen, natuur en fietsen. Ook kinderen kunnen zich meer dan uitstekend vermaken op beide campings. Kompas Camping is een vastigheid in de Vlaamse kampeerwereld. Het biedt camper- en kampeerplaatsen in overvloed, net als lodges en kampeerhutten. Er is, kortom, voor een iedereen een prima verblijf beschikbaar in West Vlaanderen.

Waarom kiezen voor Kompas Camping?

Met het boeken van een vakantie op Kompas Camping kies je voor zekerheid. Niet voor niets geldt Kompas Camping als een vaste grootheid in de kampeerwereld in West Vlaanderen. De campings bevinden zich in de directe omgeving van strand, zee en duinen en de omgeving leent zich uitstekend om te wandelen en fietsen en om heerlijk tot rust te komen. Voor kinderen is er voldoende animatie in de vorm van speeltuinen en voetbalvelden, net als springkussens en een waterspeeltuin in Westende en een fraai openluchtzwembad in Nieuwpoort. Nee, op deze twee campings zullen de kinderen zich geen moment vervelen.

Is Kompas Camping betrouwbaar?

Ja, over de betrouwbaarheid hoef jij je geen moment zorgen te maken, zo lezen we terug in de reviews en ervaringen van mensen die al eens van een heerlijke vakantie genoten in West Vlaanderen. Afspraak is nog afspraak bij deze aanbieder van vakanties, een aanbieder die steeds grote en betrouwbare overnachtingsplaatsen aanbiedt. Kompas Camping werkt met het betrouwbare boekingssysteem Booking Experts. Bovendien kun je bij de aanbieder van vakanties veilig betalen met onder meer Bancontact, Belfius Direct Net, met je creditcard, iDeal en ook Sofort.

Klantenservice en klachten

Het kost geen enkele moeite om contact op te nemen met een van beide campings van Kompas Camping. Je vindt de adressen, telefoonnummers en de e-mailadressen gewoon op de website. Op die manier kun je dus zowel je vragen stellen als eventueel een klacht indienen, mocht je die behoefte voelen. Om niets te missen van de leukste aanbiedingen die Kompas Camping biedt, is het verstandig je gratis aan te melden voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Zoek je onafhankelijke en praktische informatie die je helpt bij het nemen van de juiste beslissing over een te boeken vakantie? Dan heb je erg veel aan de beoordelingen van mensen die er al eens gebruik van maakten en in dit geval al eens vakantie vierden op een van de twee campings van Kompas Camping. Die informatie geeft je vaak net het zetje in de juiste richting. Daarom vragen we je vriendelijk en beleefd om voortaan ook een beoordeling achter te laten om zo andere mensen te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Reviews over Kompas Camping

Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Easyatent logo
Easyatent
1 beoordeling
10
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kompas Camping

Kompas Camping is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kompas Camping bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kompas Camping lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kompas Camping. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van kompascamping.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van kompascamping.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kompas Camping.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuk verblijf

We zijn met de hele familie naar de camping geweest en we hebben echt een top tijd gehad met z'n alle. We hebben super erg genoten van het verblijf en de omgeving!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kompas Camping


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
3 beoordelingen
5,7
Easyatent logo
Easyatent
1 beoordeling
10
RCN Vakantieparken logo
RCN Vakantieparken
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kompas Camping een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kompas Camping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kompas Camping actief?

Kompas Camping is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kompas Camping reviews? Dan kun je naar de website van Kompas Camping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie