Koko Holidays logo

Koko Holidays reviews, ervaringen en beoordelingen

Koko Holidays reviews, ervaringen en beoordelingen
845
Koko Holidays logo
Website
Koko Holidays
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Koko Holidays

Jullie houden van kamperen? Huren jullie graag een tent of een stacaravan, maar dan wel het liefst compleet en luxe ingericht zoals bij Koko Holidays? Je geniet dan van het ultieme buitenleven, met toch een belangrijk portie comfort. Is het een goed idee om te boeken bij Koko Holidays? Zijn de tenten echt zo luxe ingericht? Is dit wel een betrouwbare organisatie en hoe gaan ze met eventuele klachten om? Wij verzamelden reviews van eerdere gasten voor je. Deze hebben we handig op een rijtje gezet. Je leest over de locaties waar de tenten en stacaravans staan. Je ontdekt door het lezen van deze recensies hoe het staat met de inrichting van de accommodaties. Zo krijg je een duidelijk, eerlijk en evenwichtig beeld van Koko Holidays. Dit maakt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken om je volgende vakantie wel of niet bij Koko Holidays te boeken.

Over Koko Holidays

Koko Holidays verhuurt luxe ingerichte stacaravans, lodgetenten en bungalowtenten. Dit is dan ook meteen waarin deze aanbieder zich onderscheidt van anderen. Bungalowtenten en stacaravans zijn op zeer veel plekken te huur. Een luxe inrichting is echter niet overal aanwezig. De accommodaties staan kant en klaar voor je gereed in Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland. Koko Holidays is al ruim 27 jaar de specialist op het terrein van luxe ingerichte bungalowtenten en stacaravans. Er wordt alleen gekozen voor topcampings. Deze worden met de grootste zorg geselecteerd. Lang niet alle campings die bezocht worden door het team, worden goedgekeurd. Als een camping opgenomen wordt in het aanbod, dan betekent dit dat deze uniek of net even iets anders is dan de rest. Het kan dan gaan om de omgeving van de camping, maar ook om de faciliteiten, de grootte van de plekken of het type camping.

Waarom kiezen voor Koko Holidays

Huur je een lodgetent of een bungalowtent bij Koko Holidays, dan weet je zeker dat deze op een vlonder staat. Op het leefgedeelte is vloerbedekking aanwezig. Dat maakt het kamperen in een tent extra luxe en comfortabel. Er zijn 3 verschillende tenten te huur. Eerst is er de luxe ingerichte tent, vervolgens de extra luxe tent en tenslotte nog de extra grote tent waarin je met maximaal 8 personen vakantie kunt vieren. In de tenten is bijvoorbeeld standaard een magnetron aanwezig. De stacaravans staan altijd op een mooi perceel en je hebt tijdens je verblijf de beschikking over een groot overdekt terras. Verder is er in de caravan standaard een vaatwasser aanwezig, zodat je niet met je teiltje naar het sanitair gedeelte hoeft te lopen. Ook is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig. De inrichting is altijd luxe. Het grote voordeel van deze complete en luxe interieurs is dat je zelf veel minder bagage mee hoeft te nemen tijdens je vakantie. Kom je, soms na een lange reis, aan op de camping, dan staat eigenlijk alles al gereed en kan het genieten meteen beginnen. Op de camping is altijd iemand aanwezig die je in je eigen taal te woord kan staan.

Is Koko Holidays betrouwbaar?

Koko Holidays verhuurt al een aantal decennia stacaravans en luxe ingerichte tenten op topcamping. Dit maakt duidelijk dat je van doen hebt met een betrouwbare aanbieder. Een extra bewijs van deze betrouwbaarheid vind je in het feit dat het de passie van de organisatie is om het de huurders zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Ze horen dan ook graag van hun gasten of een bepaalde camping hen wel of niet goed is bevallen. Ook staan ze altijd open voor nieuwe suggesties en kan dit zelfs betekenen dat er nieuwe campings of accommodaties worden toegevoegd aan het nu reeds ruime aanbod. In 2017 ontving Koko Holidays een nominatie in het kader van beste aanbieder van luxe tenten en stacaravans in Nederland. Je ziet tenslotte op de website een adres in Heinkenszand.

Klantenservice en klachten

Kom je er niet helemaal uit met het vinden van een tent of stacaravan, dan denken de medewerkers van Koko Holidays graag met je mee. Er is een telefoonnummer waarop je hen kunt bereiken. Ook kun je mailen als je vragen, opmerkingen of klachten hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij al eens een luxe ingerichte tent of stacaravan bij Koko Holidays? Klopte het dat de accommodatie extra luxe en comfortabel was ingericht? Je verbleef ook daadwerkelijk op een topcamping? Andere mensen lezen graag een beoordeling. Zo krijgen ze een beter beeld van de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Had je een klacht? Hoe werd dit opgelost? Beschrijf het in een review en help daarmee andere consumenten.

Reviews over Koko Holidays
Gerelateerde bedrijven
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Koko Holidays

Het bedrijf Koko Holidays is geverifieerd door ons. De webshop Koko Holidays is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Koko Holidays is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koko Holidays maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Koko Holidays is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Koko Holidays te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Koko Holidays.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad op een camping in luxemburg. De camping zelf was erg groot en er was veel te doen. De stacaravan van koko holidays waren erg netjes en stonden op een mooi plekje.

Geplaatst op: 05-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara W.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koko Holidays
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Recreatiepark TerSpegelt logo
Recreatiepark TerSpegelt
5 beoordelingen
9
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koko Holidays een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koko Holidays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koko Holidays actief?

Koko Holidays is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koko Holidays reviews? Dan kun je naar de website van Koko Holidays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie