Koffiemarkt.be logo

Koffiemarkt.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koffiemarkt.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3699
Koffiemarkt.be logo
Website
Koffiemarkt.be
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Koffiemarkt.be

Koffieliefhebbers kunnen terecht bij Koffiemarkt.be. In deze webwinkel heb je namelijk een ruime keuze uit de beste merken van koffie. Er zijn ook proefpakketjes en enkele andere koffietoebehoren. Wil je graag deze webshop ontdekken? Bekijk dan eerst de Koffiemarkt.be ervaringen van voormalige klanten op onze site. Op die manier maak je eenvoudiger de juiste beslissing!

Over Koffiemarkt.be

Koffiemarkt.be bestaat al sinds 2015 en heeft als doel de beste merken van koffie aan een scherpe prijs aan te bieden, zodat iedereen optimaal kan genieten van deze heerlijke warme drank. De koffie in deze webshop voldoet ook aan de hoogste kwaliteitsnormen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Doordat het assortiment erg uitgebreid is, vind iedereen er ook zijn perfecte kopje koffie!

Koffiemarkt.be vindt het daarnaast belangrijk dat hun klanten van extra voordelen kunnen genieten. Om die reden krijg je vanaf 30 euro aan aankopen, de verzending volledig gratis. En alsof dat niet genoeg is, biedt de webshop je ook regelmatig interessante promoties!

Waarom kiezen voor Koffiemarkt.be

Voor al wie houdt van koffie drinken of wie op zoek is naar een origineel cadeau voor een dierbare, is shoppen bij Koffiemarkt.be een goede keuze. Doordat je er kan kiezen uit tal van bekende merken, vind je altijd de perfecte koffie voor je geliefde. In het assortiment zijn er zelfs speciale proefpakketjes die eveneens leuk zijn om aan iemand te schenken.

Maar het grote voordeel van kopen bij Koffiemarkt.be is het gemak van de site. Links vind je namelijk een tabel waarin je de zetwijze, intensiteit en de smaak dat je verkiest, kan invullen. Dit is erg handig als je niet precies weet wat je moet kopen. Shoppen bij Koffiemarkt.be is bovendien erg voordelig. En je kan nog meer geld besparen door de promoties in de gaten te houden.

Is Koffiemarkt.be betrouwbaar?

Je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van Koffiemarkt.be, want er zijn genoeg indicateren die aanduiden dat je op de webwinkel kan vertrouwen. Allereerst zijn er de tal van positieve recensies van voormalige klanten.

Daarnaast vind je zowel onderaan als bovenaan eenvoudig het telefoonnummer terug en kan je het bedrijf volgen op tal van sociale media kanalen. Zoals je dus kan zien is Koffiemarkt.be een webshop die betrouwbaar is!

Klantenservice en klachten

Heb je al eerdere ervaringen opgedaan bij Koffiemarkt.be en zit je met klachten? Dan kan je hen bellen tussen 08:30 en 17:00 uur. Het is ook mogelijk om hen een e-mail te sturen of je klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Heb je geen klachten, maar zit je met enkele prangende vragen? Dan is het een goed idee om de veelgestelde vragen sectie te bekijken vooraleer je het bedrijf contacteert!

Wil jij ook beoordelen?

Bij eerdere ervaringen met Koffiemarkt.be is het fijn om bij ons je beoordelingen achter te laten. Zo kan jij anderen helpen bij het maken van de juiste keuze. Een review schrijven duurt slechts enkele minuten. Het volstaat om te vermelden wat je goed en eventueel minder goed vond. Twijfel niet, want jouw beoordeling maakt het verschil!

Reviews over Koffiemarkt.be

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
7 beoordelingen
7,3
30ml Coffee Roasters logo
30ml Coffee Roasters
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Koffiemarkt.be

Koffiemarkt.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koffiemarkt.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koffiemarkt.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koffiemarkt.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Koffiemarkt.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Koffiemarkt.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Koffiemarkt.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Koffievoordeel.nl logo
Koffievoordeel.nl
7 beoordelingen
7,3
30ml Coffee Roasters logo
30ml Coffee Roasters
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koffiemarkt.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Koffiemarkt.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koffiemarkt.be actief?

Koffiemarkt.be is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koffiemarkt.be reviews? Dan kun je naar de website van Koffiemarkt.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie