Knaken logo

Knaken reviews, ervaringen en beoordelingen

Knaken reviews, ervaringen en beoordelingen
2547
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Knaken

Ons team van experts heeft Knaken geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Knaken bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Knaken is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Knaken is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Knaken te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 22-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Knaken


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FXFlat logo
FXFlat
3 beoordelingen
9
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Knaken een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Knaken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Knaken actief?

Knaken is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers en cryptocurrencies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Knaken reviews? Dan kun je naar de website van Knaken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie