Knab logo

Knab reviews, ervaringen en beoordelingen

Knab reviews, ervaringen en beoordelingen
1444
Knab logo
Website
Knab
Categorie
Financieel

Knab ervaringen

Knab is een Nederlandse online bank en is onderdeel van Aegon. Als je nooit van de bank gehoord hebt twijfel je misschien over de veiligheid. Je wil tenslotte wel bij een veilige bank je geld stallen. Op onze website lees je alle Knab ervaringen van klanten die je voorgingen. Heb je zelf Knab ervaringen? Deel ze gerust zodat wij anderen kunnen adviseren over deze online bank. Laat gerust weten wat voor een service we kunnen verwachten van deze online bank.

Over Knab

Sinds de oprichting in 2012 groeit Knab als online bank snel. De bank heeft al meer dan 100.000 klanten. De klanten geven bij Knab aan dat ze voor 91% tevreden zijn. Dit zijn cijfers waar de online bank trots op is. Bankieren bij deze bank gebeurt volledig online. Je hebt met de app altijd overal inzicht in je bankzaken. Uiteraard kan je zelf beslissen wat je met je geld doet en wanneer je geld opneemt. Bij Knab kan je ook precies zien wat je waaraan uitgeeft. Zo heb je een betere controle over je financiën.

Slimmer met geld omgaan.

Als je veel geld op de bank hebt staan is het slimmer om dit bedrag op de spaarrekening te zetten. Het is zonde om spaarrente onnodig mis te lopen. Je kan bij Knab instellen dat er automatisch geld naar je spaarrekening wordt overgeboekt. Dit gebeurt automatisch vanaf een bepaalt bedrag. Dreig je rood te staan? Knab vult je saldo automatisch weer aan met je spaargeld. Je betaalt zo nooit debetrente. Nog een voordeel is dat je bij deze bank nog steeds een hoge spaarrente krijgt.

Echte service

Volgens de Knab ervaringen krijg je bij deze bank nog echte service zoals het hoort. Als je een vraag hebt kan je altijd bellen, mailen of chatten met een medewerker. Deze medewerker kijkt direct met je mee om een oplossing te vinden. Zelfs als je er niet om vraagt kan je service verwachten van Knab. Wordt er bijvoorbeeld ineens geld in het buitenland opgenomen met je bankpas? Knab stuurt je altijd een sms om te vragen of alles goed gaat. Knab is één van de weinige banken die nog echt service kan bieden.

Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Knab

Knab is geverifieerd door ons expert team. De webshop Knab bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Knab lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Knab. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Knab is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Knab. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Knab.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super makkelijk en fijn

Bankier is heel eenvoudig en overzicht. Voor de rest is alles erg netjes uitgelegd en is er een prima klantenservice!

Geplaatst op: 29-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H. S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Knab
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10
Bondster logo
Bondster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Knab een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Knab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Knab actief?

Knab is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen , beleggen en brokers , creditcards & bankpassen , geld lenen , geld overmaken en geld wisselen , hypotheken en sparen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Knab reviews? Dan kun je naar de website van Knab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie