Kiloburner logo

Kiloburner reviews, ervaringen en beoordelingen

Kiloburner reviews, ervaringen en beoordelingen
1766
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kiloburner

Kiloburner is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kiloburner bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kiloburner lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kiloburner. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Kiloburner is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Kiloburner te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kiloburner.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk boek

Ik heb het boek van kilo burner besteld (De 21 dagen challenge). Ik heb er erg veel van geleerd en ik ben in tijden eindelijk weer een heel stuk afgevallen. echt een leuke actie!

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki B.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kiloburner


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Muscle Meals logo
Muscle Meals
3 beoordelingen
8,3
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kiloburner een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kiloburner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kiloburner actief?

Kiloburner is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kiloburner reviews? Dan kun je naar de website van Kiloburner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie