Keukenspeciaal.nl logo

Keukenspeciaal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Keukenspeciaal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2985
Keukenspeciaal.nl logo
Website
keukenspeciaal.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Keukenspeciaal.nl reviews

De keuken is een belangrijk onderdeel van onze woningen en appartementen en hier hoef je niet alleen je maaltijden te bereiden, maar je moet jezelf ook thuisvoelen. Het is dus belangrijk dat een keuken helemaal naar wens wordt ingericht en dat je van alle gemakken bent voorzien. KeukenSpeciaal.nl specialiseert zich niet in keukens, maar wel in keukenaccessoires. Van kranen tot aan afvalsystemen en van opbergsystemen tot aan speciale bestekindelingen. Ook voor verlichting en speciale accessoires, zoals Quooker kun je bij KeukenSpeciaal.nl terecht.

Wie zijn KeukenSpeciaal.nl?

KeukenSpeciaal.nl is een relatief nieuwe speler op de markt en specialiseert zich uitsluitend in het leveren van alles voor in de keuken met uitzondering van de keuken zelf. Voor handige accessoires, toebehoren en apparatuur kun je bij de webshop terecht. Die onderdeel is van Van Engelen Advies & Development b.v.. KeukenSpeciaal.nl werd in 2019 opgericht en heeft een assortiment van meer dan 2500 producten voor in en bij de keuken. 

Wat kan KeukenSpeciaal.nl aanbieden?

KeukenSpeciaal.nl heeft een assortiment van meer dan 2500 producten voor in en bij de keuken. Ze kunnen alles voor in de keuken leveren met uitzondering van de keukens zelf. Of je nu op zoek bent naar een handige bestekindeling, een kokende waterkraan of barkrukken, bij KeukenSpeciaal.nl vind je het allemaal! Als partner van Quooker kan KeukenSpeciaal.nl je alles vertellen over deze bijzondere kranen en heb je belangrijke vragen kun je die stellen aan Jan de Quookerman! 

Kranen

Ben je op zoek naar kranen of toebehoren voor in de keuken en de badkamer? Het assortiment van KeukenSpeciaal.nl bevat een groot aantal kranen. In verschillende maten, vormen en prijscategorieën. Ook filterstopkranen, hoekstopkranen en zeeppompjes zijn bij de specialist op het gebied van keukenaccessoires verkrijgbaar.

Afvalsystemen

Hoe bijzonder kun je een afvalemmer of vuilnisbak maken, maar tegenwoordig zijn er enorm veel handige oplossingen waarmee je een vuilnisbak of afvalemmer kunt verstoppen. Bij KeukenSpeciaal.nl vind je handige inbouwsystemen, afvalsystemen en vrijstaande pedaalemmers die je in een keuken kunt plaatsen. Daaronder het bekende en geprezen Hailo afvalsysteem!

Verlichting

Een goede verlichting voor in de keuken is essentieel om je werk te kunnen doen en om meer sfeer te creëren als je een leefkeuken hebt. Bij KeukenSpeciaal.nl is er een groot assortiment aan verlichting aanwezig. Van handige inbouwspots tot aan Led-verlichting en van T.L.-verlichting tot aan contactdozen. 

Accessoires

Keukenaccessoires zijn handig en kunnen het leven in de keuken een stuk leuker maken. Denk aan een handige bestekindeling voor in de keukenlade of een systeem waarmee je het keukengerei kunt ophangen. Of wat te denken van beschermlatjes voor op het aanrecht en zelfs tafel onderstellen, tafelpoten en krukjes. Zelfs handige keukentrapjes kun je bij de specialist uit Rosmalen bestellen.

Spoelbakken

Spoelbakken heb je in verschillende soorten, maten en prijsklassen en bij KeukenSpeciaal.nl vind je een groot assortiment van spoelbakken voor in de keuken. Ben je op zoek naar een keramische spoelbak of wil je liever een dubbele spoelbak? Bij de specialist vind je deze spoelbakken allemaal!

Apparatuur

Heb je een filtersysteem voor in de keuken nodig? Of ben je op zoek naar waterontharders, kokende waterkranen of boilers? KeukenSpeciaal.nl heeft een groot assortiment in verschillende apparaten die je in een keuken kunt plaatsen en gebruiken. Inbouwapparatuur of vrijstaande apparaten, zoals vaatwassers, airfryers en magnetrons biedt de specialist niet aan!

Montage en onderhoud

Onder de kop montage en onderhoud vind je feitelijk alle benodigdheden die je nodig hebt of kunt hebben bij het afmonteren van een keuken. Van verloopstukjes tot aan aansluitmaterialen voor de elektra en van sifons tot aan montagematerialen voor keukenkastjes. Zelfs gereedschappen die je nodig hebt om je keuken te monteren en te onderhouden kun je bij de specialist bestellen. Evenals erkende en goed werkende schoonmaakmiddelen. 

Quooker

Zoals eerder omschreven is KeukenSpeciaal.nl een partner van Quooker. De fabrikant die zich specialiseert in speciale kranen voor in de keuken en in de badkamer. De kokende waterkraan is een populair product en in verschillende varianten verkrijgbaar. KeukenSpeciaal.nl biedt niet alleen de producten van Quooker aan, maar spendeert ook enorm veel aandacht aan het verstrekken van informatie over Quooker en de producten die zij fabriceren. En als je vragen niet zijn beantwoord kun je altijd je vragen aan Jan de Quookerman stellen!

Is KeukenSpeciaal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat KeukenSpeciaal.nl een betrouwbare webshop is. De reviews over de keukenspecialist zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid en hoe eenvoudig een product te bestellen is. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via keukenspeciaal.nl en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is KeukenSpeciaal.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden zeer duidelijk. 

Is KeukenSpeciaal.nl goed te bereiken?

KeukenSpeciaal.nl is een webshop met specialisten die enorm veel kennis hebben van keukenaccessoires. Zij kunnen je niet alleen helpen met belangrijke vragen over het bestelproces en leveringen, maar ook van advies voorzien als je hulp nodig hebt bij het indelen van een keuken. KeukenSpeciaal.nl is tijdens openingstijden telefonisch te bereiken en je kunt ze ook altijd een e-mail sturen. Direct in contact met KeukenSpeciaal.nl? Dat kan, want de live chat staat voor je klaar! Naast een deskundige klantenservice is er op de website ook een uitgebreide kennisbank aanwezig waar je de antwoord op veelgestelde vragen kunt terugvinden.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij KeukenSpeciaal.nl een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over KeukenSpeciaal.nl compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met KeukenSpeciaal.nl. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met KeukenSpeciaal.nl was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of hoe snel de levering heeft plaatsgevonden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over KeukenSpeciaal.nl!

Reviews over Keukenspeciaal.nl

Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Pip Studio logo
Pip Studio
2 beoordelingen
8
Tomado logo
Tomado
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

8,6
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Keukenspeciaal.nl

Het bedrijf Keukenspeciaal.nl is geverifieerd door ons. De webshop keukenspeciaal.nl is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Keukenspeciaal.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Keukenspeciaal.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van keukenspeciaal.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van keukenspeciaal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende service. Meerdere malen goed geholpen.

Ik heb mede door eigen toedoen een paar keer wat problemen met een kraan gehad en iedere keer werd gewoon een nieuwe kraan gestuurd. Iedere keer binnen een dag een reactie op m'n mail en goed geholpen. Perfect.

Geplaatst op: 10-03-2023
Laatst bewerkt op: 10-03-2023
Geschreven door: Nick V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg goede prijzen

De spullen die ze hier verkopen zijn van goede kwaliteit. Ook is alles voor een super goede prijs te koop en de klantenservice reageert goed en snel op je vragen.

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mandy A.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Het product is binnen een paar dagen bij mij geleverd en het was ook allemaal super netjes verpakt. Het duurde iets langer zoals aangegeven ivm de feestdagen.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floortje R.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

Ik heb hier echt een geweldige service gekregen van de super vriendelijke medewerkers. We hebben hier een nieuwe gootsteen en een nieuwe boiler besteld en het werkt prachtig.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Matthijs B.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten

De producten zijn erg goed en ook van een goede kwaliteit. Het aansluiten was ook makkelijk aangezien er makkelijke gebruiksaanwijzingen waren.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lars D.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik heb gister besteld en vandaag kwam alles al binnen. Het zat allemaal netjes verpakt en ik ben er erg blij mee.

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guus H.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenspeciaal.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Pip Studio logo
Pip Studio
2 beoordelingen
8
Tomado logo
Tomado
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenspeciaal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Keukenspeciaal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenspeciaal.nl actief?

Keukenspeciaal.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenspeciaal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Keukenspeciaal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie