Kerstpakketonline.nl logo

Kerstpakketonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kerstpakketonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1763
Kerstpakketonline.nl logo
Website
kerstpakketonline.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kerstpakketonline.nl

Je relaties, het personeel of misschien wel de vrijwilligers: een kerstpakket laat ze weten dat ze ertoe doen. Jij, als ondernemer of bestuurslid, bent op zoek naar kerstpakketten. Pakketten die anders zijn dan anders. Of goedkoper. Of misschien heb je speciale wensen die je ergens anders nog niet kon laten vervullen. Je bent in ieder geval op zoek naar een kerstpakkettenleverancier. Nu heb je die misschien al gevonden, want reviews over Kerstpakketonline.nl is toch waar je nu naar op zoek bent? Dat treft, die vind je hier. En je hebt helemaal gelijk, want wie kunnen je beter vertellen hoe Kerstpakketonline.nl werkt dan mensen die hier al klant zijn? Naast beoordelingen over Kerstpakketonline.nl kan je hier ook meer te weten komen over het bedrijf. Wij hebben namelijk nog wat informatie over deze online leverancier voor je op een rijtje gezet. Wil jij, als je klant geworden bent van Kerstpakketonline.nl, jouw ervaringen hier ook achterlaten door een recensie voor ons te schrijven?

Over Kerstpakketonline.nl

Kerstpakketonline.nl biedt meer dan 800 verschillende kerstpakketten en wijncadeaus aan. Hiermee is het dan ook één van de grootsten uit Nederland en België. Naast de online collectie kan er ook een bezoek gebracht worden aan één van de twee luxe showrooms die het bedrijf heeft. Naast de standaardpakketten en wijncadeaus kan er eveneens gekozen worden voor een eigen keuzeconcept. Door dit flexibele keuzeconcept, in de categorieën Elektronica, Erop Uit, Eten & Drinken, Tuin, Boeken, Audio, Koken, Tijdschriften, Wonen, Goede Doelen (en nog meer) kan iedereen een kerstpakket of geschenk kiezen die helemaal voldoet aan dat wat de koper voor ogen had. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert.

Waarom kiezen voor Kerstpakketonline.nl

Kiezen voor kerstpakketonline.nl is kiezen voor een enorm aanbod waar je uit kunt kiezen. Er zijn korte communicatielijnen en de voorraden zijn groot. Naast de luxe showrooms waar je dus gewoon de mogelijkheden live kunt zien, is het ook heel fijn dat je risicoloos achteraf kunt betalen! In iedere prijsklasse is er iets te bestellen, waardoor er voor iedere ondernemer gewoon iets te vinden is. De webshop is duidelijk in gebruik. De collectie komt in de zomer op de site te staan en vanaf dat moment is het dan ook mogelijk om te gaan bestellen. Ook een prachtig speerpunt is het keuzepakket wat ze aanbieden. Pakketten op maat, dus. Jij geeft aan hoeveel je eraan kwijt wilt zijn en je geeft antwoord op diverse vragen zoals de verdeling man/vrouw, om welke doelgroep het gaat en of je zelf bepaalde wensen hebt. Met elkaar wordt er zo een pakket samengesteld die helemaal past bij jouw budget, jouw wensen én de doelgroep. Mooier kan toch eigenlijk niet.

Is Kerstpakketonline.nl betrouwbaar?

Kerstpakketonline.nl kan niet anders dan betrouwbaar zijn als je zo’n grote speler op deze markt bent. Tot maar liefst 10.000 euro (inclusief BTW) kan je achteraf betalen, dus je loopt geen enkel risico. Doordat er ook showrooms zijn, kan je gaan kijken, mensen spreken en wordt het allemaal nog minder risicovol. Je ziet dan immers wat je eigenlijk gaat bestellen. Betalen doe je gewoon op de betrouwbare manieren, zoals via Visa, iDEAL of bijvoorbeeld PayPal. Zijn pakketten uitverkocht, dan staat dat in principe op de site vermeld. Ook dat is fijn, zodat je niet eerst een keuze maakt en er daarna achter komt dat de pakketten niet meer besteld kunnen worden.

Klantenservice en klachten

Voor al je vragen, klachten en advies bij het uitzoeken van je kerstgeschenk kan je bellen naar de klantenservice. Of je mailt ze. Of je maakt gebruik van de live chat op de site. Heb je bijzondere wensen, zoals een wenskaart bij het pakket, dan kan je dit overleggen met de klantenservice. Blijkt er iets aan de pakketten niet te kloppen, dan neem je vanzelfsprekend contact op met de klantenservice. Samen met jou zullen ze dan naar een passende oplossing zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Kerstpakketonline.nl? Zou je ons dan ook willen laten weten hoe jij dit ervaren hebt? Door alle beoordelingen te bundelen kunnen we een mooi beeld schetsen van het bedrijf, zodat anderen een bewuste keuze kunnen maken of ze wel of niet bij Kerstpakketonline.nl willen bestellen. Schrijf in je recensie waarom je het bedrijf wel of niet aanbeveelt. Want alleen een ”˜goed’ of ”˜slecht’ als review, daar schiet eigenlijk niemand iets mee op. Vertel ons over de keuze, het bestellen, de levering of bijvoorbeeld jouw ervaringen met de klantenservice! Bedankt alvast namens alle andere potentiële klanten!

Reviews over Kerstpakketonline.nl
Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Wat een waardeloos bedrijf

Waardeloze communicatie, slechte service. Mails die niet aankomen (nee, ook niet in de spam), dagenlang aan het mailen en bellen, op mails wordt dagen later pas gereageerd en als puntje bij paaltje komt blijken je bestelde pakketten uitverkocht te zijn. En dan geen alternatief bieden ofzo, nee, daar moet je het mee doen. Wat een pannenkoeken.

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn M.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke pakketen

Ik heb voor al mijn werknemers een kerspakket besteld omdat ze dit zeker hebben verdiend. De inhoud was erg goed en ze waren er super blij mee. Ze hebben het ook allemaal heel snel geleverd!

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kerstpakketonline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Wonderbox logo
Wonderbox
111 beoordelingen
2,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kerstpakketonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kerstpakketonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kerstpakketonline.nl actief?

Kerstpakketonline.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kerstpakketonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kerstpakketonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie