Josh Wood Colour logo

Josh Wood Colour reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Josh Wood Colour reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3110
Josh Wood Colour logo
Website
Josh Wood Colour
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Josh Wood Colour

Josh Wood werkt met vele beroemdheden en het creëren van mooie, natuurlijke haarkleuren voor klanten is al meer dan 30 jaar zijn passie. Als kapper weet Josh welke kracht een mooi kapsel heeft en dat het helpt om mensen een goed gevoel te geven. Hij heeft zijn expertise gebotteld zodat iedereen gepersonaliseerde, glanzende kleuren kan creëren, waar ze ook zijn. Klinkt dit goed? Lees dan direct de beoordelingen van andere klanten om te weten wat mensen te zeggen hebben over de haarkleuringen van Josh Wood Colour. Zo maak jij een goed geïnformeerde beslissing om hier te shoppen.

Over Josh Wood Colour

De haarkleuringsproducten van Josh Wood Colour zijn zeer uniek. Zo stelt de Shade Shot je in staat om jouw permanente kleur te personaliseren. Je mengt zelf de ideale kleur. Weet je niet welke kleur goed bij je past? Dan kun je een consult aanvragen via de website. Josh geeft met de hulp van zijn team 1 op 1 videoconsulten, waarbij hij de Atelier-experts in contact brengt met klanten om gepersonaliseerde aanbevelingen en advies te geven. Josh Wood Colour verkoopt onder andere haarverf, grijsdekkende behandelingen en behandelingen die de conditie verbeteren en de glans versterken.

Waarom kiezen voor Josh Wood Colour

Josh Wood is een bekende kleurexpert. Hij wordt door beroemdheden, ontwerpers en zijn Atelier-klanten geliefd vanwege zijn genialiteit met haarkleur. Hij heeft onder andere samengewerkt met designer Marc Jacobs en hij werkt bij het haarmerk Redken als global creative director voor kleuren. De kleuringen worden helemaal gepersonaliseerd, waardoor jij altijd een kapsel hebt dat perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar verf om je grijze haren mee te verdoezelen of een middeltje om je uitgroei bij te werken. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je direct 20% korting op jouw bestelling.

Is Josh Wood Colour betrouwbaar?

Josh Wood Colour verkoopt niet alleen online haarkleuringen, maar heeft ook een eigen Atelier in het Londense Holland Park. De salon opende in 2011 haar deuren. Al snel werd het Atelier een toonaangevende salon voor klanten die op zoek zijn naar het beste talent dat de haarwereld te bieden heeft. Josh was de eerste colorist die de Creative Head Hair Icon Award won in 2016. Daarnaast wordt het merk veel genoemd in de media, onder andere door samenwerkingen met de modewereld. Op social media heeft Josh Wood Colour duizenden volgers. Hier doe je dan ook veel inspiratie op voor jouw kapsel.

Klantenservice en klachten

Van vragen over je bestelling tot productadvies op maat, de klantenservice is er om je te helpen. Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden in de veelgestelde vragen, kan je het contactformulier op de website invullen. Een medewerker neemt dan binnen één werkdag contact met je op. Hou er wel rekening mee dat je jouw vraag in het Engels stelt en ook in het Engels een antwoord krijgt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij jouw haar wel eens gekleurd met de producten van Josh Wood Colour? Dan horen wij graag van jou wat je van dit merk vindt. Had je jouw bestelling snel in huis? Hoe viel de kleur uit? Heb je vooraf een goed advies gekregen? Zou je hier vaker haarverf kopen? Waarom wel of waarom juist niet? Alvast bedankt voor het delen van jouw Josh Wood Colour review. Hiermee help je anderen verder.

Reviews over Josh Wood Colour

Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Josh Wood Colour

Het bedrijf Josh Wood Colour is geverifieerd door ons. De webshop Josh Wood Colour is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Josh Wood Colour is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Josh Wood Colour maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Josh Wood Colour is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Josh Wood Colour te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Josh Wood Colour.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwaliteit producten

Als ik mijn haren zelf doe verven dan doe ik dat in ieder geval met de spullen van deze website omdat deze simpel weg het beste werken. Echt heel tevreden mee!

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno R.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Josh Wood Colour


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Josh Wood Colour een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Josh Wood Colour. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Josh Wood Colour actief?

Josh Wood Colour is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Josh Wood Colour reviews? Dan kun je naar de website van Josh Wood Colour gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie