Inluxe logo

Inluxe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Inluxe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1743
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Inluxe

Het bedrijf Inluxe is geverifieerd door ons. De webshop inluxe.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Inluxe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Inluxe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Inluxe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van inluxe.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Inluxe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Inluxe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Inluxe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Inluxe actief?

Inluxe is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Inluxe reviews? Dan kun je naar de website van Inluxe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie