Ilse Jacobsen logo

Ilse Jacobsen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ilse Jacobsen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2412
Ilse Jacobsen logo
Website
ilsejacobsenhornbaek.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Ilse Jacobsen

Reviews en ervaringen die achtergelaten worden door gebruikers van een bepaald product of dienst kunnen je echt helpen bij het maken van de juiste keuzes. Juist de ervaringen vanuit de praktijk kunnen je net die bevestiging geven die je zoekt. Neem Ilse Jacobsen, een veelzijdig lifestyle merk dat onder andere jassen, schoenen, kleding en accessoires biedt. Misschien dat de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van Ilse Jacobsen je net dat laatste zetje in de rug geven en kies je ook voor de uitgesproken stijl van dit merk.

Over Ilse Jacobsen

Als Ilse Jacobsen de mooie natuur in Denemarken ontdekte, moest ze het steeds doen met laarzen die weliswaar bescherming boden, maar die er niet uitzagen. En dus ontwikkelde ze haar eigen laarzen, gevolgd door een regenjas en vervolgens een heuse regenjascollectie. Ze maakte het met de hand en het merk Ilse Jacobsen was geboren. Kenmerkend aan de producten die ze ontwikkelde is dat ze tegelijk stijlvol zijn, maar toch ook de bescherming bieden die je nodig hebt. De regenlaarsjes bijvoorbeeld, draag je gemakkelijk in de natuur, maar ook gewoon in de stad. Tegenwoordig is Ilse Jacobsen in 26 landen verkrijgbaar en heeft het winkels in een groot aantal wereldsteden.

Waarom kiezen voor Ilse Jacobsen?

Kiezen voor Ilse Jacobse is kiezen voor stijlvol en functioneel. Ilse Jacobsen is een manier van leven geworden, een gevoel. Niet voor niets is Ilse Jacobsen tegenwoordig veel meer dan een kledingmerk alleen. Zo heeft het een eigen restaurant bijvoorbeeld, weerspiegelt het de Scandinavische levensstijl en staat het symbool van de natuur. Met producten van Ilse Jacobsen koop je herenbare kleding, kleding die en stijlvol is en je beschermt tegen de weerselementen zoals die in Denemarken bekend zijn. Ilse Jacobsen heeft een eigen verzorgingslijn en zelfs bloemenwinkels tegenwoordig. Kiezen voor Ilse Jacobsen is kiezen voor een specifieke stijl en een manier van leven.

Is Ilse Jacobsen betrouwbaar

Wie de reviews en ervaringen over Ilse Jacobsen leest kan niet anders dan concluderen dat het een zeer betrouwbaar merk is. Dat beeld wordt versterkt door Kopers Bescherming die de webshop je biedt, waarmee een veilige betaalomgeving gewaarborgd is binnen de webshop. De betrouwbaarheid zie je toch ook terug in het feit dat Ilse Jacobsen wat betreft ons land werkt met een retouradres – in Oldenzaal- waarmee het de transparante en betrouwbare manier van werken nog maar eens onderstreept.

Klantenservice en klachten

Zoals gezegd werkt Ilse Jacobsen zeer transparant. Het biedt duidelijk wat betreft het bestellen, betalen en retourneren en de regels zijn helder. Mocht je desondanks nog met prangende vragen blijven zitten, dan biedt het merk verschillende opties om contact op te nemen. Dit kan via e-mail maar even goed telefonisch. Bij Ilse Jacobsen heeft men de intentie om elke klacht zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen die mensen achterlaten over een product of dienst zijn buitengewoon handig. Ze geven je een beeld vanuit de praktijk, waardoor jij een betere overweging kunt maken om wel of niet voor een merk te kiezen. Nu jij zo geholpen bent door de beoordelingen van anderen, laat jij dan voortaan ook een beoordeling achter. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn. En wees eerlijk, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Ilse Jacobsen

Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

9
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Ilse Jacobsen

Ons team van experts heeft Ilse Jacobsen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ilse Jacobsen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ilse Jacobsen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ilse Jacobsen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ilsejacobsenhornbaek.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lange regenjas model Rain37 van 2021 klopt niet. Bij wandelen stuwen je knieen de jas omhoog tot een bolle buik.

Model Lange regenjas Rain37 van 2021 klopt niet, het design houdt te weinig rekening met de lange lengte. Bij lopen stoten je knieen de jas omhoog tot een bolle buik. Het werkt alleen goed met de rits half open van beneden af. De fabrikant wilde niets doen met mijn ervaring, zelfs niet doorgeven naar de ontwerper. Koop in elk geval een maat groter!

Geplaatst op: 28-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilma B.

7 / 10
4/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige jas gekocht

Vorige maand bij deze winkel een jas gekocht en hij zit fantastisch. Ik krijg er ook veel complimenten over dus het is zeker een topaankoop geweest. De volgende keer bestel ik zeker weer bij deze webshop. +10!!

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mika J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ilse Jacobsen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ilse Jacobsen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Ilse Jacobsen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ilse Jacobsen actief?

Ilse Jacobsen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ilse Jacobsen reviews? Dan kun je naar de website van Ilse Jacobsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie