Ilios reizen logo

Ilios reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Ilios reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Ilios reizen logo
Website
Ilios reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Ervaringen Ilios reizen

Ilios reizen is misschien bij de meeste reizigers niet bekend omdat het geen massa reisorganisatie is. In plaats van de bekende hotels te boeken gaat Ilios reizen opzoek naar unieke plekjes. Hierbij heeft Ilios reizen vooral ervaring met zonvakanties naar Griekenland, Italië en Spanje. Ervaringen van reizigers die al een keer geboekt hebben met Ilios reizen vind je hier online. Je kan zelf eventueel ook je eigen ervaringen achterlaten als je deze voor ons hebt.

Over Ilios reizen

Ilios reizen is gespecialiseerd in het creëren van het ultieme vakantie gevoel op een tropisch eiland. De kleinschalige reisorganisatie weet reizen nog bijzonder te maken. De bestemmingen zijn dan ook kleine eilanden met grote namen. Denk aan een vakantie op Mallorca, Sicilië of Lanzarote. Over alle eilanden weet dit reisbureau je te adviseren en een unieke vakantie te boeken. Alle vakanties zijn door de reisorganisatie zelf ook gemaakt zodat ze weten waar ze het over hebben in tegenstelling tot de grote reisorganisaties.

Fly en drive met Ilios

De mooiste plekjes op een eiland ontdek je natuurlijk vooral door op het eiland zelf rond te gaan rijden. Je komt zo dagelijks langs sfeervolle plekjes waar je echt het gevoel van een eiland kan proeven. Je merkt al snel dat een ritje over een eiland heel anders is dan een ritje langs de beroemde boulevards. Een fly en drive vakantie betekend dat de huurauto al klaar staat op het vliegveld. De mooiste plekjes zijn voor je uitgestippeld en iedere keer overnacht je in een nieuw sfeervol hotel.

Vakantie huis huren.

Ilios reizen regelt niet alleen complete vakanties, maar kan ook alleen een vakantiehuis aan de Middellandse zee regelen. Een uniek plekje waar je in alle rust kan genieten van een prachtige omgeving. Door een huis via dit ervaren vakantiebureau te boeken weet je zeker dat alles goed geregeld is. Dit is soms een beetje tricky als je via iemand een vakantiehuis gaat boeken. Bij dit reisbureau wordt alles netjes geregeld en valt je verblijf gewoon onder de SGR garantie. Mocht er iets misgaan of dit reisbureau failliet gaan dan wordt er een vervangende vakantie geregeld of krijg je gewoon je geld weer terug.

Gerelateerde bedrijven

Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5
Thailand Travel logo
Thailand Travel
2 beoordelingen
8,5
Travelhome logo
Travelhome
2 beoordelingen
8,5
9,4
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Ilios reizen

Ons team van experts heeft Ilios reizen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ilios reizen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ilios reizen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ilios reizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Ilios reizen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke reis en bedankt voor de kaart

Allereerst willen we jullie bedanken voor de kaart bij thuiskomst. Erg leuk om zo een thuiskomst te krijgen.

Wij hadden een villa gehuurd en deze beviel ons echt super! Het was schoon en werd schoongemaakt en het uizicht was echt fantastisch.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele mooie reizen

Werkelijk waar de mooiste reizen kun je boeken bij Ilios. Ik en mijn man hebben nu al 3 keer een reis geboekt bij Ilios en nog altijd hebben we het over de mooie bestemmingen en fijne tijd die we hebben gehad. De website heeft zoveel mooie bestemmingen en de service is heel goed vanuit Ilios. En nu vonden we het wel zo gepast om ook even een goede beoordeling achter te laten. Want vakanties zijn een van de mooie dingen in het leven en dat gunnen we een ander ook. Dus kijk bij het boeken van een vakantie volgende keer ook op Iliosreizen.nl!

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeanne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedankt voor de welkom thuis kaart

Wij hadden een vila gehuurd en hebben echt een lekker vakantie gehad. Tot ons verbazing krijgen we zelfs bij aankomst thuis een kaartje in de bus van Ilios reizen waarin we hartelijk welkom werden geheten. Super leuk natuurlijk :)

Geplaatst op: 18-03-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cherica

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Rhodes here we come!

Lekekr naar Rhodes met de hele familie! Een villa geboekt bij Ilios en kan nu al niet wachten tot we er eindelijk zijn. Even lekkre van het weer genieten en 2 weken lang niks doen :D

Geplaatst op: 29-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Antje

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi aanbod mag wel wat groter

Het aanbod van reizen is echt heel mooi. Zou wel mooi zijn als ze nog wat meer bestemmingen zouden hebben. Verder niks op aan te merken, zeker niet als je wat meer geld wil uitgeven aan een reis en kwaliteit en bestemming wel belangrijk vindt.

Geplaatst op: 15-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thijs G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig geregeld

Nu ik met pensioen ben is reizen echt een passie geworden. Samen met mijn vrouw reis ik de hele wereld over. Een tijdje geleden werden we getipt om eens te kijken op Iliosreizen.nl. Vrienden van ons boekte daar altijd en waren erg enthousiast. Ook omdat ze erg kritisch zijn als het gaat om kwaliteit en comfort wisten we wat we konden verwachten. We hebben een reis naar Tenerife geboekt. Het was werkelijk de vakantie van ons leven. De accommodatie was prachtig en goed verzorgd. We kregen goeie service van Ilios en we hebben heerlijk genoten. Voor ons niets meer anders. Het aanbod is beperkt tot een aantal bestemmingen. Dus we zullen voor sommige reizen wel een andere aanbieder moeten kiezen maar we kijken toch altijd eerst even op Iliosreizen.

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willen G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ilios reizen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5
Thailand Travel logo
Thailand Travel
2 beoordelingen
8,5
Travelhome logo
Travelhome
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ilios reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Ilios reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ilios reizen actief?

Ilios reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , fly & drive , huwelijksreizen , strandvakanties , vakantiehuizen , wandelvakanties en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ilios reizen reviews? Dan kun je naar de website van Ilios reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie