HuisAssist logo

HuisAssist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
HuisAssist reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4804
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over HuisAssist

HuisAssist is geverifieerd door ons expert team. De webshop HuisAssist bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is HuisAssist lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via HuisAssist. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van huisassist.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van huisassist.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HuisAssist.

Geplaatst op: 17-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over HuisAssist


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superkeukens logo
Superkeukens
9 beoordelingen
6,4
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HuisAssist een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over HuisAssist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HuisAssist actief?

HuisAssist is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HuisAssist reviews? Dan kun je naar de website van HuisAssist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie