Hoteldeal.nl logo

Hoteldeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hoteldeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
258
Hoteldeal.nl logo
Website
Hoteldeal.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Hoteldeal.nl ervaringen

Als je toe bent aan een heerlijk dagje weg, weekendje weg of vakantie dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat alles goed verloopt. Lees hier de laatste Hoteldeal.nl ervaringen zodat je goed voorbereid hier kan boeken. Ook als je al ervaring met Hoteldeal.nl horen wij dat natuurlijk graag.

Over Hoteldeal.nl

Hoteldeal.nl zorgt voor een onvergetelijke tijd! Of je nou opzoek bent naar een onvergetelijke overnachting, heerlijk diner of een complete vakantie bij Hoteldeal.nl ben je aan het juiste adres. Speciaal voor hun klanten stellen de specialisten van Hoteldeal.nl de mooiste pakketten samen voor de scherpste prijzen. Als je boekt bij Hoteldeal.nl boek je totaalpakketten en hoef je dus niet bang te zijn voor extra en/of verborgen kosten Hoteldeal.nl valt onder Bookunited wat voor meerdere websites speciale vakantie aanbiedingen regelt. Ook staan vele acties op partnerwebsites als WTC.nl, Vliegtickets.nl & VakantieXperts. Dat Bookunited dus weet wat er speelt in de reisbrach hoeven wij niet uit te leggen.

Hoteldeal.nl service

Natuurlijk is er meer dan alleen een vakantie boeken. Service staat namelijk erg hoog op de prioriteiten lijst van het bedrijf. Als je op de website komt kan je dan ook gemakkelijk je vraag kwijt. Dit kan door een chat te starten met een medewerker, maar ook telefonisch. Heb je dus een vraag? Schroom niet en stel deze gerust aan één van de medewerkers.

Hoteldeal.nl beoordelingen & klachten

Wij proberen een zo transparant mogelijk beeld op te bouwen over Hoteldeal.nl. Daarom is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk Hoteldeal beoordelingen verzamelen en daar kan jij bij helpen. Heb jij goede ervaring met Hoteldeal of misschien wel een klacht? Laat dit dan hier achter en zorg dat andere bezoekers zo goed mogelijk geïnformeerd zijn.

Gerelateerde bedrijven
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Vibra Hotels logo
Vibra Hotels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Hoteldeal.nl

Het bedrijf Hoteldeal.nl is geverifieerd door ons. De webshop Hoteldeal.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hoteldeal.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hoteldeal.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hoteldeal.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Hoteldeal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet flexibel omgaan met coronaregels

Indien land code rood,geen geld terug.
Alleen om boeken mogelijk of voucher a.E19.50.
Na half jaar kan voucher ingewisseld voor geld.

Geplaatst op: 20-09-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hoteldeal.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Corendon Hotels & Resorts logo
Corendon Hotels & Resorts
2 beoordelingen
8,5
Lopesanhotels logo
Lopesanhotels
2 beoordelingen
9,5
Vibra Hotels logo
Vibra Hotels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hoteldeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hoteldeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hoteldeal.nl actief?

Hoteldeal.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hoteldeal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Hoteldeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie