Hoogvliet Supermarkt logo

Hoogvliet Supermarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hoogvliet Supermarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Hoogvliet Supermarkt logo
Website
hoogvliet.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hoogvliet Supermarkt

Zoek je een betaalbare supermarkt die jou gezond en gevarieerd eten aanbiedt? Dan zou je eens kunnen denken aan Hoogvliet Supermarkt. Om jou van dienst te zijn hebben we de beoordelingen van Hoogvliet Supermarkt doorgenomen en voor jou samengevat. Vervolgens is het aan jou om eventueel ook te kiezen voor Hoogvliet Supermarkt.

Over Hoogvliet Supermarkt

Hoogvliet Supermarkt werd in 1968 opgericht door Leen Hoogvliet, die in eerste instantie een kruidenierswinkel oprichtte. Hoogvliet deed het meteen anders. Verpakte producten werden rechtstreeks vanuit dozen en kratten verkocht in een kale loods in Kwintsheuvel. Nog steeds doet Hoogvliet Supermarkt het anders. Hoogvliet Supermarkt is tegenwoordig een supermarktketen met 71 winkels in Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Gelderland. De winkels worden aangestuurd vanuit het zenuwcentrum in Bleiswijk.

Waarom kiezen voor Hoogvliet Supermarkt?

Hoogvliet Supermarkt biedt elke dag gezond en gevarieerd eten dat ook nog eens bijzonder goed smaakt. Je kunt je boodschappen doen in een van de 71 winkels of online. De boodschappen die je vandaag online bestelt, heb je morgen in huis. Het assortiment van Hoogvliet Supermarkt is bijzonder groot. Bestel je online, dan bepaal je helemaal zelf je eigen bezorg- of ophaalmoment. Nog een reden om voor deze specialist te kiezen is dat het over een eigen, ambachtelijke bakkerij beschikt én vanwege het feit dat er zaken gedaan wordt met boeren uit de buurt.

Is Hoogvliet Supermarkt betrouwbaar?

Met Hoogvliet Supermarkt heb je te maken met een zeer betrouwbare supermarkt. Dat vertellen niet alleen de positieve reviews en ervaringen, dat vertelt ook het keurmerk Thuiswinkel Waarborg waarover deze supermarktketen beschikt. Dit keurmerk is alleen voor bedrijven die zich houden aan de wet- en regelgeving. Dat is nog niet alles, want Hoogvliet Supermarkt mag van de overheid categorie AV medicijnen verkopen, dit is de hoogste categorie geneesmiddelen. Bovendien wil Hoogvliet Supermarkt vooral maatschappelijk verantwoord ondernemen. Steeds wordt gezocht naar een goede balans tussen gezondheid, organisatie, samenleving en milieu. Ook typisch Hoogvliet Supermarkt is de aandacht die gegeven wordt aan kinderen. Die kun je gerust meenemen naar de betrouwbare supermarkt. Ze zullen zich er geen moment vervelen.

Klantenservice en klachten

Behalve vanwege het uitgebreide assortiment wordt de supermarktketen ook al geroemd vanwege de uitstekende klantenservice. Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben en die kenbaar willen maken, dan krijg je daar alle gelegenheid voor. Je vindt op de website het adres van de supermarktketen en kunt je klacht dus schriftelijk indienen. Daarnaast kun je gebruik maken van het speciale contactformulier, kun je bellen met Hoogvliet Supermarkt en is een e-mail sturen ook een mogelijkheid. De specialist biedt daarnaast een gratis nieuwsbrief en is actief op Facebook, Twitter en Instagram. Ook via die kanalen kun je dus contact leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een feit dat beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van de diensten van Hoogvliet Supermarkt je altijd meer vertellen. Het is onafhankelijke en praktische informatie waarop je kunt vertrouwen. Het helpt je in elk geval bij het nemen van de enige juiste beslissing. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook van dienst zijn.

Reviews over Hoogvliet Supermarkt

Gerelateerde bedrijven

Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
Fruitfunk logo
Fruitfunk
2 beoordelingen
9,5
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hoogvliet Supermarkt

Het bedrijf Hoogvliet Supermarkt is geverifieerd door ons. De webshop hoogvliet.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Hoogvliet Supermarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hoogvliet Supermarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hoogvliet Supermarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van hoogvliet.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hoogvliet Supermarkt.

Geplaatst op: 22-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende bezorging

De bezorg service via postnl is echt perfect. Leuk om extra spullen te ontvangen bij de boodschappen. Alles wordt gekoeld geleverd en alles is super vers. Uitstekende service.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Kai B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hoogvliet Supermarkt


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
Fruitfunk logo
Fruitfunk
2 beoordelingen
9,5
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hoogvliet Supermarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hoogvliet Supermarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hoogvliet Supermarkt actief?

Hoogvliet Supermarkt is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hoogvliet Supermarkt reviews? Dan kun je naar de website van Hoogvliet Supermarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie