Homair logo

Homair reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Homair reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4120
Homair logo
Website
homair.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Homair

Of je nu een relaxte gezinsvakantie op een camping of een avontuurlijke reis op meer afgelegen plaatsen wilt boeken en toch wel wilt verblijven op een camping, bij Homair kun je terecht. Er is veel keus en op allerlei plekken in Europa kun je terecht. Wil je meer weten over Homair voordat je een camping reserveert? Lees de reviews en ervaringen over deze reisorganisatie. Ze zijn alvast voor je verzameld, zodat je er niet naar op zoek hoeft te gaan. Bekijk wat andere vakantiegangers je in hun recensies vertellen over dit bedrijf. Vervolgens beslis je zelf op een weloverwogen manier of je hier wel of niet je reis wilt boeken.

Over Homair

Homair biedt haar gasten graag ontspanning en plezier. Verder staan familie-vriendelijke campings bij hen bovenaan. Dat is waar zijn zich op focussen. Je hebt hierbij de keus uit meer dan 140 campings. Ze zijn inmiddels meer dan 30 jaar werkzaam in de reisbranche, waardoor jij als klant profiteert van veel kennis en ervaring. Dit resulteert er uiteindelijk in dat je precies die camping vindt die voldoet aan al je eisen en wensen.

Waarom kiezen voor Homair

Een van de redenen om je camping te boeken bij Homair is het uitgebreide aanbod. Verder weet je zeker dat je terecht komt op een familievriendelijke camping. Ga je met kinderen op reis, dan is dat toch wel een voordeel. Gezien het feit dat vrijwel alle klanten van Homair aangeven tevreden te zijn over de vakantie die ze hebben gehad, kun je er zeker van zijn dat je een mooie vakantie tegemoet gaat. Je hebt de keus uit veel Europese landen. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde betalingssystemen en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een betaling in termijnen is overigens ook een mogelijke optie. Wil je een reis boeken en heb je vragen, maar spreek je niet echt vloeiend Nederlands, dan is dat bij deze reisorganisatie geen enkel probleem. De medewerkers spreken namelijk verschillende talen. Wil je echt een fijne camping vinden, dan zijn soms juist de details van belang en dan is het een groot voordeel als je elkaar goed verstaat. Wat vakantie betreft heeft iedereen zo zijn of haar eigen voorkeur. Daarom is het prettig dat je de camping op verschillende manieren kunt vinden. Of je bekijkt eerst alle campings of je selecteert op een locatie. Het is ook mogelijk om alleen die campings op je scherm te krijgen die voorzien zijn van een zwembad of bijvoorbeeld dicht bij het strand gesitueerd zijn. Tenslotte kun je nog selecteren op het soort accommodatie. Deze handige filters maken het gemakkelijk om snel en eenvoudig de juiste camping te vinden.

Is Homair betrouwbaar?

Als je bedenkt dat Homair al ruim 30 jaar actief is in de reisbranche, hoef je je over de betrouwbaarheid geen zorgen te maken. Ook de positieve recensies van andere vakantiegangers geven je al snel een goed gevoel over dit bedrijf. Het is verder mogelijk om op diverse manieren contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Is je vakantie uiteindelijk niet naar wens, dan is dat enorm vervelend. Op een vakantie verheug je je enorm en meestal zijn campings ook nog aardig prijzen. Valt er iets tegen, dan is het logisch dat je een klacht wilt indienen. Op de website van Homair zie je precies hoe en waar je dat kunt doen. Heb je een vraag aan een van de medewerkers, dan kies je zelf hoe je contact opneemt. Bellen is mogelijk, maar je vindt op de site ook een e-mailadres en een contactformulier. Als laatste is het dan nog een optie om even een boodschap achter te laten via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij een beoordeling over Homair achterlaten op deze pagina? Als je al eens een camping boekte bij dit reisbureau, dan zijn andere vakantiegangers heel benieuwd naar jouw ervaringen. Voldeed de camping aan je verwachtingen? En was de omgeving werkelijk zoals je las in de beschrijving op de website? Laat het allemaal weten door middel van een recensie, andere mensen lezen dit graag. Viel er iets tegen en heb je een klacht ingediend, vermeld dan ook even of dit probleem uiteindelijk wel tot tevredenheid is opgelost. Vertel over je ervaringen met Homair en help zo een ander om een weloverwogen keus te maken.

Reviews over Homair

Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
ANWB Camping logo
ANWB Camping
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Homair

Het bedrijf Homair is geverifieerd door ons. De webshop homair.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Homair is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Homair maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van homair.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van homair.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Homair.

Geplaatst op: 26-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer onvriendelijk personeel

Het personeel is zeer onvriendelijk en neemt niks van de mensen aan. Lijkt soms op een concentratiekamp cru gezegd

Geplaatst op: 10-09-2022
Laatst bewerkt op: 10-09-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat je ziet is wat je krijgt

Het enige bedrijf waar wij een goede en jonge caravan met luxe kunnen boeken met onze hond, waar wij uiteraard zuinig zijn op de caravan. wij zijn gepensioneerd en betalen graag voor wat luxe in de caravan. Bij alle andere aanbieders mag je wel met kinderen een nieuwe caravan boeken maar niet met een hondje, terwijl wij misschien veel voorzichtiger en zuiniger zijn op andermans spullen .

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Yvonne H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
ZEER SLECH!!!!!

In juli 2022, 17 dagen op Camping La Yole - Marvilla Parks gestaan. (Geboekt bij Homair)

Overvol, vieze toiletten, luide animatie tot diep in de nacht. Een groot drama. Sommige baden worden soms enige dagen gesloten vanwege BACTERIËLE PROBLEMEN of een chemicaliën probleem. Nog meer mensen in een te veel klein bad. Klagen heeft geen enkele zin. Ze weten dat ze op alle fronten falen, ze zeggen dat ze er alles aan doen maar er wordt niets opgelost. Toiletten zijn dagenlang vies met uitwerpselen en urine. Kaplaarzen zijn een aanrader. Een klacht indienen heeft geen zin. De verantwoordelijke mensen krijg je niet te spreken en als je eenmaal weg bent reageren ze nergens meer op.
BLIJF WEG ZOEK EEN ANDERE CAMPING. JE GEZONDHEID LOOPT HIER GEVAAR.
Homair wel 10 keer getracht telefonisch te bereiken. Onmogelijk. Op onze mails tot op dit moment geen enkele reactie ontvangen. Uit andere reviews blijkt dat wij niet de enige zijn met deze klachten.

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Peter V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Homair


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
ANWB Camping logo
ANWB Camping
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Homair een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Homair. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Homair actief?

Homair is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Homair reviews? Dan kun je naar de website van Homair gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie