Hollands Klompenhuis logo

Hollands Klompenhuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hollands Klompenhuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3956
Hollands Klompenhuis logo
Website
Hollands Klompenhuis
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Hollands Klompenhuis

Ben jij ook zo iemand die graag op klompen loopt? Of misschien je kinderen? Het schijnt dat lopen op klompen goed is voor je voeten. En natuurlijk heeft het ook gewoon wat. Soms zijn bepaalde klompen ook ideaal tijdens het werk. Heb jij interesse in klompen, dan is Hollands Klompenhuis wellicht een ideaal adresje. Ken jij dit bedrijf nog niet, maar lijkt het je wel wat om een bestelling bij hen te plaatsen? Dan zit je hier helemaal goed. Wij verzamelden namelijk de recensies over Hollands Klompenhuis. Voordat je ergens koopt, is het altijd fijn om een aantal beoordelingen te bekijken. Wat zeggen andere mensen in hun reviews over deze webshop? Je ziet het hieronder. Vervolgens is het voor jou niet lastig meer om de keuze te maken en bestel je wel of niet bij Hollands Klompenhuis.

Over Hollands Klompenhuis

Hollands Klompenhuis is gevestigd in Elst. In de provincie Gelderland. Je ziet in deze omgeving heel veel boeren, boomkwekers en fruittelers. Het bedrijf vindt deze locatie ideaal, hier voelen ze zich thuis met hun producten. Uiteraard denken we bij boeren snel aan klompen. Ook om die reden zit Hollands Klompenhuis daar in Elst op een goede plek. De mensen achter dit bedrijf hebben veel liefde en een grote passie voor de geschiedenis van Holland. Ze vinden het van belang dat Hollandse tradities in ere worden gehouden. Ook willen ze dat mensen van nu de geschiedenis niet vergeten. Juist die geschiedenis heeft ons gemaakt wie we nu zijn. Het assortiment van Hollands Klompenhuis is uitgebreid. Dat geldt ook voor de variatie in prijzen. Er zijn allerlei artikelen die handig zijn om te gebruiken, maar je kunt bij deze shop ook cadeaus bestellen. Alle producten zijn geselecteerd op uitstraling en op kwaliteit. Ze willen in hun bedrijf graag laten zien dat er voor elk persoon wel een uniek en passend Hollands cadeau te vinden is.

Waarom kiezen voor Hollands Klompenhuis

Houd je van pure Hollandse producten, dan is Hollands Klompenhuis echt een website voor jou. Je vindt bij hen houten klompen, Zweedse klompen, medische klompen, tuinklompen, klompsloffen en wollen sloffen. Kijk je bij de houten klompen, dan zijn deze nog onderverdeeld in Nijhuis klompen, Friese klompen, Blanke klompen en kinderklompjes. Bij alle soorten klompen vind je meer informatie. Ook zijn er duidelijke foto’s in kleur, zodat je precies ziet hoe de klomp eruit ziet. Medische klompen zijn bijvoorbeeld ideaal als je lang moet lopen tijdens diensten die je draait in een ziekenhuis. Klompsloffen zijn gewoon ideaal als je nooit geen koude voeten meer wilt hebben. Bij alle producten kun je filteren op de kleur en de prijs. Heb je de klompen snel nodig, dan moet dat lukken. Bestel je namelijk voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling nog diezelfde werkdag verzonden. Bestel je voor 39 euro of meer, dan is de verzending gratis. Ben je niet tevreden, dan heb je de mogelijkheid om de klompen te retourneren. Je bestelling betalen kan op heel veel verschillende manieren.

Is Hollands Klompenhuis betrouwbaar?

Aangezien je Hollands Klompenhuis gewoon zelf in Elst kunt bezoeken, hoef je geen moment te twijfelen aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Verder zie je aan het verhaal dat verteld wordt op de site, dat je met nuchtere en eerlijke mensen te maken hebt. Het is niet moeilijk om contact op te nemen met een van de medewerkers. Verder bewijzen de beoordelingen van andere klanten dat dit absoluut een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Hoe neem jij het liefst contact op met de klantenservice? Vind je het handig om even een berichtje achter te laten op Facebook? Dat kan bij dit bedrijf. Sommige mensen hebben een voorkeur voor e-mailen. Ook dat is mogelijk. Spreek je liever direct een medewerker aan de telefoon, dan kun je het telefoonnummer van Hollands Klompenhuis vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij fan van klompen? Als je klompen versleten zijn, bestel je ze altijd bij deze webshop? Dan heb je vast al veel ervaring met dit bedrijf. Wil je daar een beoordeling over schrijven? Ook als je misschien een keer sloffen bij deze shop bestelde, is het fijn als je daar een review over opstelt. Mensen die ook bij dit bedrijf willen bestellen, zijn benieuwd naar recensies van andere consumenten. Ken jij dit bedrijf, dan help je deze mensen dus door jouw persoonlijke ervaring te beschrijven.

Reviews over Hollands Klompenhuis

Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Schoenenoutletonline logo
Schoenenoutletonline
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Hollands Klompenhuis

Hollands Klompenhuis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hollands Klompenhuis bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hollands Klompenhuis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hollands Klompenhuis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Hollands Klompenhuis is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Hollands Klompenhuis te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hollands Klompenhuis.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vrienden in buitenland verrast

Ja zowel bestellen Mvg edwin vennik Zwolle

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin vennik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hollands Klompenhuis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LeBallon logo
LeBallon
3 beoordelingen
7,7
Schoenenoutletonline logo
Schoenenoutletonline
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hollands Klompenhuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hollands Klompenhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hollands Klompenhuis actief?

Hollands Klompenhuis is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hollands Klompenhuis reviews? Dan kun je naar de website van Hollands Klompenhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie