Hockeyhuis logo

Hockeyhuis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hockeyhuis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1721
Hockeyhuis logo
Website
hockeyhuis.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hockeyhuis

Jij bent een fervent hockeyspeler? Is dit je favoriete sport of doe je het maar af en toe? Hoe dan ook, hockeyspullen zijn natuurlijk onmisbaar. Wat begin je tenslotte zonder stick? Bescherming is bij deze sport ook uiterst belangrijk. Is het een goed idee om deze artikelen bij Hockeyhuis te bestellen? Zijn de sticks stevig of loop je kans dat ze na een paar games door midden breken? En met de beschermingsmiddelen ben je ook echt goed beschermd? En de klantenservice van Hockeyhuis, is die om over naar huis te schrijven? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Die hebben we op deze pagina handig op een rijtje gezet. Je hoeft ze even door te nemen en vervolgens is het niet moeilijk meer om een weloverwogen keuze te maken en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over Hockeyhuis

Hockeyhuis verkoopt al sinds 2004 hockeyartikelen online. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van hockeyartikelen aan consumenten en hockeyverenigingen. Ze bieden een specialistisch diep en breed assortiment aan. Alle denkbare A-merken en producten worden hier aangeboden. Je vindt op deze site hockeysticks, hockeykleding, hockeytassen, hockeyschoenen, trainingsmaterialen, beschermingsmaterialen, keepermaterialen en allerlei accessoires. Heb je zelf een website die een bepaalde verwantschap heeft met sport of de hockeysport of heb je een website die raakvlakken heeft met de producten of de doelgroepen? Dan kun je eventueel contact opnemen voor een samenwerking.

Waarom kiezen voor Hockeyhuis

Bestel je je hockeyspullen bij Hockeyhuis, dan heb je handig alle spullen op een adres. Voor hockey indoor en hockey outdoor. De website is overzichtelijk en je vindt vrij snel wat je nodig hebt. Als je een account aanmaakt, kun je automatisch voor korting op je volgende bestelling sparen. Hockeyhuis zorgt voor een snelle levering. Je kunt eventueel je bestelling ook afhalen bij de winkel in Woerden. Betalen van je artikelen kan door middel van iDeal, Creditcard, Paypal, Mister Cash, SoFort banking of GiroPay. Ben je toch niet tevreden over de bestelde artikelen, dan kun je ze eventueel gratis retourneren. Ook terugbrengen bij de winkel in Woerden is mogelijk.

Is Hockeyhuis betrouwbaar?

Als je bedenkt dat Hockeyhuis al vanaf 2004 hockeyspullen verkoopt, kun je er zeker vanuit gaan dat dit een betrouwbare shop is. Je kunt ook zo naar binnenlopen in hun fysieke winkel in Woerden. De klantenservice is ook online of per telefoon goed bereikbaar. Een laatste bewijs van de betrouwbaarheid zijn de recensies van andere klanten. Als zij overduidelijk aangeven dat ze tevreden zijn over de hockeyspullen en over de service, dan mag je er zeker vanuit gaan dat Hockeyhuis betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van dit bedrijf is op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur. Een medewerker beantwoordt dan graag je vragen. Je kunt zeker ook bellen voor deskundig advies. Soms is het lastig om te bepalen wat nu voor jou de beste keus is, dan zijn er zeker mensen die je daar even bij kunnen helpen. De meest voorkomende vragen staan al op de site bij veel gestelde vragen. Ander opties om contact te leggen zijn appen of mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Hockeyhuis? Kocht je hier een keer je hockeyspullen? Hoe was deze ervaring? Wil je er een beoordeling over schrijven? Deze verzamelen we op deze pagina. Andere klanten zijn er blij mee. Het is voor consumenten prettig om reviews over dit bedrijf te lezen. Ze weten dan beter wat ze kunnen verwachten en vervolgens kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij deze shop te bestellen.

Reviews over Hockeyhuis

Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Hockeyhuis

Hockeyhuis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hockeyhuis bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hockeyhuis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hockeyhuis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Hockeyhuis is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van hockeyhuis.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hockeyhuis.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hele lange levertijden en geen communicatie daarover.

De levertijden zijn verschrikkelijk. Na een maand nog niet alle producten gehad. En daar wordt gewoon niet over gecommuniceerd.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Over het algemeen goede service. Ik bestelde een Reebok hockeyschaatsen. Na 8 dagen arriveerden de schaatsen en alles was perfect zoals beschreven.
Sterk aanbevolen.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adrianus T.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hockeyhuis


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hockeyhuis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Hockeyhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hockeyhuis actief?

Hockeyhuis is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hockeyhuis reviews? Dan kun je naar de website van Hockeyhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie