Hikvision Alarmsystemen logo

Hikvision Alarmsystemen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Hikvision Alarmsystemen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3177
Hikvision Alarmsystemen logo
Website
hikvision-alarm-system.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Hikvision Alarmsystemen

Een huis is voor veel mensen heilige grond waar ze echt zichzelf kunnen zijn en ook alle waardevolle spullen opgeslagen staan. Een goed alarmsysteem kan ervoor zorgen dat die waardevolle spullen ook veilig zijn en blijven. Ben je op zoek naar alarmsystemen om bijvoorbeeld jouw woning tegen inbraak te verzekeren? Dan is Hikvision Alarmsystemen misschien wel wat je zoekt. Maar hoe weet je nu of dat de juiste keuze is? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen zij Hikvision Alarmsystemen? Door reviews van andere gebruikers te lezen zoals je op deze pagina kunt vinden kan je een gefundeerd oordeel vormen over Hikvision Alarmsystemen.

Over Hikvision Alarmsystemen

Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle alarmsystemen van het topmerk Hikvision? Dan ben je bij Hikvision Alarmsystemen aan het juiste adres. Deze webwinkel is een officiële partner van Hikvision in het aanbieden van veiligheidsoplossingen. Dat betekent concreet dat je bij Hikvision Alarmsystemen een uitstekende service krijgt en scherpe prijzen op Hikvision producten. Hikvision Alarmsystemen levert aan zowel particulieren als aan bedrijven en is actief doorheen heel Europa. Bovendien vind je er ook installateurs die de alarmsystemen voor jou komen installeren. Blijf je graag op de hoogte van het bedrijfsnieuws of van aanbiedingen van Hikvision Alarmsystemen? Dan kan je de Facebookpagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Hikvision Alarmsystemen?

Bij Hikvision Alarmsystemen vind je een ruim assortiment aan alarmsystemen en aanverwanten van topmerk Hikvision terug. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: alarmsystemen, centrales, bediening, gevarenmelders, bewegingsmelders, sirenes en overige. Als je niet meteen terug kunt vinden waar je naar op zoek bent is het ook mogelijk een trefwoord in de zoekbalk op de website in te vullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je bij Hikvision Alarmsystemen 12 euro verzendkosten tot een bedrag van 500 euro. Boven de 500 euro worden bestellingen doorheen heel Europa gratis geleverd. De bestelling zelf kan je in 90% van de gevallen de volgende dag reeds aan huis verwachten. Je ontvangt hoe dan ook altijd binnen de twaalf uur een track en trace nummer. Bij aankopen bij Hikvision Alarmsystemen ontvang je altijd vier jaar garantie en je krijgt ook steevast veertien dagen na ontvangst de tijd om jouw bestelling retour te sturen.

Is Hikvision Alarmsystemen betrouwbaar?

Zeker bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van alarmsystemen is het wel belangrijk dat er een bepaald niveau aan vertrouwen is. Is Hikvision Alarmsystemen een betrouwbare webshop? Het antwoord daarop is een duidelijke ja. Zo vind je op de website tal van contactgegevens terug en beschikt het bedrijf bovendien over een eigen klantenservice. Bovendien krijg je bij Hikvision Alarmsystemen een stevige garantie en heb je de mogelijkheid om jouw bestelling retour te sture bij problemen en/of twijfel. Je kunt bij Hikvision Alarmsystemen veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en ook de verbinding met de website zelf is veilig op basis van het SSL-protocol. Bovendien is het bedrijf actief in heel Europa en is er een grote aanwezigheid van Hikvision Alarmsystemen op social media. Een slechte service leveren of afspraken niet na komen zou de reputatie van Hikvision Alarmsystemen dan ook geen goed doen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de producten van Hikvision Alarmsystemen? Of heb je misschien een probleem met een levering? Eventueel een klacht? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van Hikvision Alarmsystemen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je tijdens de kantooruren het bedrijf telefonisch bereiken of een mail sturen. Een alternatief is om via één van de social media profielen een berichtje te sturen. Op werkdagen krijg je van Hikvision Alarmsystemen alleszins antwoord binnen enkele uren. Heb je een klacht? Dan stuur je die bij voorkeur per mail. Je ontvangt dan sowieso een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Ook kan je klachten melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Komt jouw alarmsysteem thuis of in het bedrijf van Hikvision Alarmsystemen? Dan is jouw ervaring met dit bedrijf en zijn producten van goudwaarde voor toekomstige bezoekers. Hoe beoordeel jij de kwaliteit van de producten? Was je tevreden met de levertijd? Met de installatie van het systeem? Kreeg je voldoende informatie van Hikvision Alarmsystemen en was de klantenservice vriendelijk? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review en help anderen!

Reviews over Hikvision Alarmsystemen

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Badkamertelevisie.nl logo
Badkamertelevisie.nl
2 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Hikvision Alarmsystemen

Ons team van experts heeft Hikvision Alarmsystemen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hikvision Alarmsystemen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hikvision Alarmsystemen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hikvision Alarmsystemen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van hikvision-alarm-system.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Hikvision Alarmsystemen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Badkamertelevisie.nl logo
Badkamertelevisie.nl
2 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hikvision Alarmsystemen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hikvision Alarmsystemen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hikvision Alarmsystemen actief?

Hikvision Alarmsystemen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hikvision Alarmsystemen reviews? Dan kun je naar de website van Hikvision Alarmsystemen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie