Hers logo

Hers reviews, ervaringen en beoordelingen

Hers reviews, ervaringen en beoordelingen
2566
Hers logo
Website
Hers
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Hers

Bestelling plaatsen bij Hers? Leer eerst meer over het bedrijf, de oorsprong ervan en hoe tevreden klanten zijn van de kwaliteit van de producten en de service. Lees onze review van Hers om een goed beeld te vormen van wat je mag verwachten.

Over Hers

Hers is een online zorgaanbieder waarmee vrouwen veel van hun lopende primaire zorg- en welzijnsbehoeften virtueel kunnen beheren. Als de zustersite van Hims, een online gezondheidszorg voor mannen die in 2016 is gestart, is Hers gericht op vrouwen. Het streeft ernaar om vrijheid, gemak en toegankelijkheid te bieden als het gaat om algemene, vrouwspecifieke gezondheidsgerelateerde behoeften. Met een medische adviesraad met veel vrouwen, heeft Hers geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat vrouwen de producten en de ervaring sturen.

Hers werd gelanceerd ongeveer een jaar nadat het "broer" -bedrijf, Hims, werd opgericht. Hims is gemaakt voor mannen omdat volgens het bedrijf 90% van de mannen zei dat ze nooit of zelden advies inwinnen bij een arts over hun medische zorgen. De oprichter wilde een manier creëren waarop mannen de medische zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben zonder het ongemak en de mogelijke schaamte van een persoonlijk bezoek aan een arts.

De vrouwelijke medewerkers realiseerden zich al snel dat dit model ook goed zou werken voor veel vrouwspecifieke zorgbehoeften, en Hers was geboren.

Waarom kiezen voor Hers

Hers richt zich momenteel op vijf belangrijke gezondheidsgebieden voor vrouwen: huidverzorging, seksuele gezondheid (anticonceptie, lage geslachtsdrift, behandeling van schimmelinfecties), haar- en wimperverzorging, eerste zorg en mentale gezondheid.

De juiste huidverzorgingsbehandeling helpt de huid gezond en levendig te houden. Hers biedt twee producten om de twee grote problemen waarmee veel vrouwen worden geconfronteerd aan te pakken: veroudering en acne. Hers heeft op recept verkrijgbare anti-verouderings- en acnecrèmes om deze problemen te bestrijden.

Hers biedt ook verschillende anticonceptiemiddelen, shampoos, middelen tegen schimmelinfecties en vitaminen.

Is Hers betrouwbaar?

Hers is een hoogwaardige, betrouwbare online zorgverlener voor vrouwen. Hiermee kun je snel en gemakkelijk een verscheidenheid aan veelvoorkomende medische of gezondheidsgerelateerde problemen bij vrouwen behandelen. Voor drukke vrouwen die de tijd, schaamte of overlast van een persoonlijk medisch bezoek willen vermijden, is Hers een aanzienlijke verbetering van de status-quo. Het bedrijf pakt vrouwspecifieke problemen aan waar de meeste vrouwen al in een persoonlijke omgeving mee te maken hebben gehad. Met Hers kun je je ook abonneren op lopende recepten, zodat je niet steeds opnieuw om nieuwe hoeft te vragen.

Houd er rekening mee dat veel Hers-producten worden verkocht via een abonnement, wat je geld bespaart en gemak biedt voor alles waarvan je weet dat je het routinematig nodig hebt. Kandidaten voor anticonceptievoorschriften kopen bijvoorbeeld een maandelijks terugkerend abonnement op basis van de dosering die voor hen geschikt is, na overleg met een arts.

Voor veel vrouwen is het handig om hun behandelingen automatisch naar huis te laten verzenden en aangezien de meeste Hers-behandelingen doorlopend zijn, heeft een abonnement vaak de voorkeur - je hoeft niet elke maand je navulling in te roepen. Als je echter niet goed bent in het beheren van abonnementen, kun je je aanmelden voor een kortetermijnabonnement om het product te proberen en vervolgens op te zeggen.

Als je weet wat je nodig hebt en op zoek bent naar kwaliteit en gemak, raden we Hers aan.

Klantenservice en klachten

Klanten die ondersteuning nodig hebben met hun aankoop, kunnen via mail contact opnemen met een medewerker.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met producten van Hers? Eerder al een bestelling geplaatst? We horen graag van je hoe tevreden je bent met hun service. Schrijf een review om anderen te informeren over wat ze mogen verwachten.

Reviews over Hers
Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Kopen zonder twijfels

Dit product is perfect. De geur gaat lang mee. Mijn haar is meestal erg vettig en moet mijn haar elke dag wassen. Na gebruik van dit product kan mijn haar 2-3 dagen fris blijven. De geur kan ook 2-3 dagen aanhouden. Echt een aanrader dus!

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amber B.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
1 beoordeling
9,5
Ep logo
Ep
3 beoordelingen
6,8
Webvrouw.nl logo
Webvrouw.nl
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hers een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hers actief?

Hers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hers reviews? Dan kun je naar de website van Hers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie