happysnackbox logo

happysnackbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

happysnackbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2946
happysnackbox logo
Website
happysnackbox
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Happy Snackbox

Een Happy Snackbox is vandaag de dag steeds vaker terug te zien in de bedrijfskantine. Met deze snackbox weet je namelijk zeker dat iedereen in het team op een verantwoorde en een vooral lekkere manier kan genieten van een tussendoortje. Daarnaast ziet iedere Happy Snackbox er ook nog eens erg vrolijk uit en kan het een echte eyecatcher in de kantine worden genoemd. Wil je graag meer informatie over dit bedrijf? Je leest diverse reviews en informatie over Happy Snackbox op deze pagina. Wellicht dat jij ook overtuigd raakt om een keer een Happy Snackbox voor het bedrijf te bestellen.

Over Happy Snackbox

We weten allemaal dat hetgeen wat we eten, ook daadwerkelijk invloed heeft op hoe we ons voelen. Je kent daarom maar al te goed die lekkere trek rond een uurtje of tien of de behoefte aan iets hartigs rond een uurtje of vier. Het team van Happy Snackbox weet hier erg goed op in te spelen. Met een box van Happy Snackbox ben je altijd zeker van producten die goed en lekker voor je zijn.

Waarom kiezen voor Happy Snackbox

Lekker en gezond snacken, iedereen denkt er wel eens aan. Echter hoeft dit gelukkig helemaal niet zo moeilijk te zijn. Voor ieder product dat je terug ziet komen in een box van Happy Snackbox, weet je altijd zeker dat er erg goed is gekeken naar portionering, smaak, caloriebehoefte en voedingswaarden. Het resultaat? Je kunt altijd guilt free blijven genieten. Voorbeelden van producten die je terug ziet komen in de box, zijn FBR Banana Choco, BitesWeLove crunchy peas paprika, Fruitfunk XXL Stick, Fruitfunk fruit bites peach, Tropicks Mango bar, BitesWeLove mixed nuts, John Altman Nuts & Sea Salt, Frubis Appel Kaneel en Whitworths fruity biscuit.

Is Happy Snackbox betrouwbaar?

Het bestellen van een Happy Snackbox gaat erg eenvoudig, veilig en snel. Zo heb je in de webshop altijd de keuze uit meerdere boxen, zodat er ook voor het budget dat je in gedachten hebt een geschikt model te bestellen is. Daarnaast profiteer je van gratis verzending en je kunt ervoor kiezen om een van de boxen van Happy Snackbox eenmalig te te bestellen of periodiek. Neem eens een kijkje in de webshop en ontdek alle boxen waar je vandaag de dag de keuze uit hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een van de boxen uit het assortiment of wil je graag weten wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van het plaatsen van een bestelling voor je bedrijf? Neem in dat geval even contact op met het team van Happy Snackbox. Door het contactformulier op de website in te vullen, weet je altijd zeker dat er goed naar je wordt geluisterd en je altijd kunt vertrouwen op advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Als je wel eens een box van Happy Snackbox uit hebt geprobeerd, is de kans erg groot dat je zeer bent te spreken over de kwaliteit van de snacks. Laat je review achter op deze pagina en deel je mening over je favoriete box met andere consumenten.

Reviews over happysnackbox

Gerelateerde bedrijven

Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
AQUA Logic logo
AQUA Logic
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met happysnackbox

happysnackbox is geverifieerd door ons expert team. De webshop happysnackbox bestaat al sinds 2021 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is happysnackbox lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via happysnackbox. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

happysnackbox is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van happysnackbox te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk en gezond

Erg leuke en gezonde producten. Ik heb al een tijdje langer de box en elke keer wordt ik weer vrolijk verrast voor wat er allemaal in zit. Het is bijna allemaal echt super lekker en het is ook nog is best gezond!

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milan B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over happysnackbox


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Box Brownies logo
Box Brownies
4 beoordelingen
8,5
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
AQUA Logic logo
AQUA Logic
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is happysnackbox een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over happysnackbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is happysnackbox actief?

happysnackbox is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de happysnackbox reviews? Dan kun je naar de website van happysnackbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie