Happy Tabs logo

Happy Tabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Happy Tabs reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4442
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Happy Tabs

Ons team van experts heeft Happy Tabs geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Happy Tabs bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Happy Tabs is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Happy Tabs is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van happy-tabs.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Happy Tabs.

Geplaatst op: 29-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Happy Tabs


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Boldking logo
Boldking
4 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Happy Tabs een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Happy Tabs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Happy Tabs actief?

Happy Tabs is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Happy Tabs reviews? Dan kun je naar de website van Happy Tabs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie