Hangloose Baby logo

Hangloose Baby ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Hangloose Baby logo
Hangloose Baby ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
23 beoordelingen
7,5
Internet-babyshop logo Internet-babyshop
0 beoordelingen
10
Vertbaudet logo Vertbaudet
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Hangloose Baby

Heb jij net een kleintje gekregen? Dan wil je natuurlijk alleen het beste voor je zoontje of je dochtertje. De hangmatjes van Hangloose bevorderen de ontwikkeling van de motoriek van je baby, zodat jouw kleine jongen of meid de wereld kan ontdekken op ontspannen en ergonomisch verantwoorde wijze. Wij hebben de recensies van Hangloose Baby voor je op een rij gezet, zodat je meer te weten kunt komen over de beoordelingen van Hangloose Baby. Lees wat de ervaringen met de baby hangmat en de andere babyproducten zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Hangloose Baby te kopen.

Over Hangloose Baby

Hangloose Baby is ontworpen door de vaders Thomas en Daan. Met Hangloose Baby willen ze een bijdrage leveren aan het familieleven en jouw kleintje ondersteunen bij het ontdekken, plezier hebben en het verbinden met de wereld om zich heen. De producten hebben een eigenzinnig design, waardoor ze mooi opgaan in je interieur. Zeker tijdens de eerste levensfase is het belangrijk dat je kindje zich vrij kan bewegen, omdat je kindje in deze periode nog moeite heeft met de strekking en gehinderd kan worden door onwillekeurige bewegingen. Om een goede basis te leggen in de motoriek, hebben baby's ruimte nodig, geloven de ontwikkelaars van Hangloose Baby. De babyhangmat staat voor deze vrije bewegingsontwikkeling. Het product biedt namelijk een gevoel van geborgenheid en stimuleert de vrije bewegingsruimte.

Waarom kiezen voor Hangloose Baby

De Hangloose hangmat is voor alle jonge kindjes goed, zeker voor premature baby's. De hangmat voelt namelijk aan als een zacht babynestje. Jouw kleintje voelt zich hierdoor veilig en geborgen en kan zich in alle rust verder ontwikkelen. Bij diverse gezondheidsklachten kan de babyhangmat ook een goede oplossing bieden. Heeft jouw baby de neiging om te overstrekken? Die eerste paar maanden valt er veel te ontdekken, zowel in de buitenwereld als in het eigen lichaam. Je baby moet zijn eigen reflexen nog leren kennen. Sommige kindjes hebben de neiging om zich te overstrekken in deze eerste paar maanden. De Hangloose Baby hangmat kan dit helpen voorkomen, zoals blijkt uit onderzoek met een kinderfysiotherapeut en kinderarts. De hangmat beweegt mee met de bewegingen van je kleintje, waardoor het voor je baby haast onmogelijk is om zich te overstrekken. Dit draagt bij aan een goede motorische ontwikkeling van je baby.

Ook bij reflux kan het een goede oplossing zijn om je baby in een babyhangmat te liggen. Reflux wil zeggen dat na het drinken de maaginhoud van je kleintje weer terugstroomt in de slokdarm. Veel baby's hebben hier last van, want de spieren tussen de maag en slokdarm zijn nog niet helemaal ontwikkeld. Je vermindert de kans op spugen door je kindje na het drinken even in de Hangloose te leggen. Ten slotte kan de babyhangmat een oplossing bieden voor huilbaby's. Jouw kleintje raakt ontspannen door de Hangloose Baby hangmat, komt tot rust en voelt zich geborgen. Zowel voor de baby als de ouders is dit prettig.

Is Hangloose Baby betrouwbaar?

De Hangloose hangmatten worden tegenwoordig door diversen kraamzorg instellingen geadviseerd. Het merk werkt onder andere samen met het Sofia kinderziekenhuis en het Kleine Heldenhuis. De baby hangmatten worden gemaakt van duurzame materialen. Deze gebruikte materialen zijn gecertificeerd door OEKO-TEX en REACH. Je kunt er dus van op aan dat er bij de productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt en dat de materialen op duurzame wijze tot stand zijn gekomen. Wanneer je vóór 21.00 uur jouw baby hangmat besteld, wordt deze al de volgende dag bezorgd!

Klantenservice en klachten

Hangloose Baby deelt regelmatig informatieve blogposts waarin je meer informatie over het merk kunt vinden. Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Den Haag en is makkelijk bereikbaar voor klanten. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kan je Hangloose Baby bereiken via telefoon, e-mail, social media of door een bezoekje te brengen aan het vestigingsadres.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een Hangloose babyhangmat of playgym in huis? Deel dan jouw ervaring met andere ouders (in spé) om ze te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Wat vind je kleintje van de babyhangmat? Merk je dat deze bijvoorbeeld minder last heeft van krampjes of beter in slaap valt? Zo je dit product aanraden aan je vrienden? Geef zoveel mogelijk informatie om anderen goed op weg te helpen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Hangloose Baby

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Hangloose Baby

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
23 beoordelingen
7,5
Internet-babyshop logo Internet-babyshop
0 beoordelingen
10
Vertbaudet logo Vertbaudet
0 beoordelingen
10