Grutto logo

Grutto reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Grutto reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Grutto logo
Website
grutto.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Grutto

Goed en eerlijk vlees staat tegenwoordig sterk in de belangstelling. Topkwaliteit is alleen bereikbaar door een optimale verzorging door verantwoordelijke boeren. Grutto verkoopt complete vleespakketten die voldoen aan de hedendaagse eisen. Wil jij meer weten over Grutto dan lees je hier verschillende reviews. Door de eerlijke mening van anderen krijg je een goed beeld of Grutto ook voor jou een bedrijf is om goed en eerlijk vlees af te nemen.

Over Grutto

Ruim 6 jaar geleden begonnen Yvo van Rijen en Berend te Voortwis een initiatief om online verantwoord vlees te kopen via koopeenkoe.nl. Door het succes van deze website groeide het aanbod tot 11 verschillende websites zoals koopeenkip.nl en koopeenvarken.nl. Omdat het aanbod wat onoverzichtelijk was is besloten alles stap voor stap onder te brengen in 1 website onder de naam Grutto. De producten, het bedrijf en de mensen die er werken zijn dezelfde en ook hun missie is gelijk gebleven: Een gezonde, natuurlijke en verspillingsvrije vleessector.

Waarom kiezen voor Grutto

Grutto verkoopt alleen 100% puur en onbewerkt vlees. Dit betekent geen toegevoegde suikers, E-nummers, bind-, en conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De dieren zijn goed verzorgd door de boer en zijn in hun eigen tempo gegroeid door middel van natuurlijke voeding. Het vlees is altijd traceerbaar. De pakketten zijn genummerd waardoor de herkomst duidelijk is. Het vlees komt direct van de boer naar de consument, waarbij zelfs het grootste pakket met steeds porties voor 2 personen gewoon past in een normale vrieslade. Er is keuze uit verschillende pakketten met vlees van de koe, inclusief waterbuffel, kip, varken 0f vlees van het seizoen waaronder lam en wild. Het is ook mogelijk om wilde Keta zalm te kopen. Bestellingen worden gekoeld, en nog niet bevroren geleverd aan huis. De bestelling heeft een levertijd die per diersoort zal verschillen. Omdat rundvlees ongeveer 21 dagen rijpt, is de levertijd 4 weken. Andere soorten variëren tussen de 1 en 2 weken.

Is Grutto betrouwbaar?

Al het vlees is direct traceerbaar naar de producent. Hierdoor weet de klant direct wat hij koopt. Het bedrijf heeft veel aandacht gekregen via de media. Reportages door 1-Vandaag en RTL-Z op de televisie en krantenartikelen in de Volkskrant, NRC, AD, De Telegraaf en Parool. Grutto opereert vanuit het Utrechtse Baambrugge. Bestellingen gaan steeds per keer, waardoor er geen sprake is van een abonnementsvorm.

Klantenservice en klachten

Grutto beschikt over en klantenservice die tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar is. Dit is ook mogelijk via een email of diverse sociale media. Klachten kunnen binnen 14 dagen vanaf levering kenbaar worden gemaakt. Komt het bedrijf en de klant er samen niet uit, dan is er een geschillenregeling volgens Nederlands recht.

Wil jij ook beoordelen?

Als je op zoek gaat naar eerlijk biologisch vlees dan is het belangrijk dat de leverancier betrouwbaar is. Grutto staat 100% achter al zijn producten. Ben jij klant bij Grutto dan kan je hier je ervaringen opschrijven. Hiermee help je anderen om zelf een oordeel te krijgen over het bedrijf. Misschien kopen ze door jouw review de volgende keer ook hun eerlijke vlees via Grutto.

Reviews over Grutto

Gerelateerde bedrijven

Body & Fit logo
Body & Fit
2 beoordelingen
8,5
Box Brownies logo
Box Brownies
1 beoordeling
10
Megafoodstunter logo
Megafoodstunter
2 beoordelingen
8,5
6,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over grutto.com

Grutto is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grutto bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grutto lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grutto. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Grutto is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van grutto.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Grutto.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwaliteit sterk afgenomen de laatste tijd

Al meer dan een jaar vaste klant. Diverse pakketten rundvlees, wild, wilde zalm en varkensvlees hier gekocht.
Inmiddels is het bedrijf te groot geworden om nog kwaliteit of goede service te bieden. De laatste bestellingen: Bloederige dozen met lekkende pakjes vlees. Minder gewicht dan waar je voor betaalt. Slechte kwaliteit vlees, slecht uitgesneden, taai. Veel toegevoegd zout in het gehakt, hamburgers en worsten. Stinkend varkensvlees dat spettert van het toegevoegde water. De 'klantenservice' reageert laconiek. Ik kreeg een symbolische vergoeding voor de vieze Bellisimoworstjes.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Als iets te mooi is om waar te zijn...........

Vooraf even de opmerking dat de sterrenkwalificatie laag is omdat er geen ster voor kwaliteit staat.

We hebben inmiddels een rund- en een varkenspakket gekocht en gebruikt.
Het proces verloopt goed, veel en uitgebreide informatie, levering is ok, prima.

Over het vlees zijn we niet zo tevreden, best nog wel nat en het gewicht klopt niet altijd even goed.
Een vetrandje is goed maar niet als het bijna 2cm dik is, splinterbotjes en flubbertjes vlees bij de biefpuntjes. Kogelbiefstuk is gewoon Hollandse biefstuk. Bij de varkensworsten vonden we een behoorlijk stuk vlees, waarschijnlijk rund.
Jammer, nogmaals, het concept is prima alleen vinden wij de uitvoering niet goed (genoeg) om de pretentie waar te kunnen maken. Een mail aan 'Aukje van Grutto" levert ook geen reactie op helaas.

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 07-07-2021
Geschreven door: Koloro

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Grutto


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Body & Fit logo
Body & Fit
2 beoordelingen
8,5
Box Brownies logo
Box Brownies
1 beoordeling
10
Megafoodstunter logo
Megafoodstunter
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grutto een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Grutto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grutto actief?

Grutto is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Grutto reviews? Dan kun je naar de website van Grutto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie