Goedgemerkt logo

Goedgemerkt reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Goedgemerkt reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
480
Goedgemerkt logo
Website
goedgemerkt.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Goedgemerkt

Wil jij iets bestellen bij Goedgemerkt en wil jij om die reden graag meer weten over de beoordelingen van Goedgemerkt? Wij hebben de reviews van Goedgemerkt verzameld voor je. De reviews zijn geschreven door mensen die er eerder iets hebben en zij kunnen hun ervaring dus delen met jou. Lees in de reviews wat mensen goed vonden aan het bedrijf, maar ook wat ze juist niet zo goed vonden. Nadat je de reviews gelezen hebt, kun je zelf beslissen of je ook iets bij Goedgemerkt wilt bestellen.

Over Goedgemerkt

In 2002 begon Anouk van Schaardenburg heel kleinschalig met haar eigen bedrijfje. Haar kinderen verloren zo nu en dan spullen of kwamen met de verkeerde spullen thuis. Hoe dat kan? Omdat de spullen niet gelabeld waren met hun naam erop. Anouk besloot dat dat anders kan en maakt niet alleen naamlabels in kleding, maar ook op bijvoorbeeld de broodtrommels. Door de jaren heen worden de labels geoptimaliseerd, waardoor ze vaatwasser- en wasmachinebestendig worden, én ze worden steeds hipper. Anouk krijgt later versterking van andere moeders. Het bedrijf is namelijk groeiende en het gaat op een gegeven moment zelfs internationaal. Ze spelen in op de vraag van ouders en het assortiment wordt alleen maar groter en groter. Het doel van Goedgemerkt is om het leven van ouders makkelijker te maken. Zij zijn dan ook de inspiratiebron voor nieuwe producten.

Waarom kiezen voor Goedgemerkt

Bij Goedgemerkt koop je van alles om het jou als ouder zijnde allemaal wat makkelijker te maken. Ze hebben niet alleen naamstickers in het assortiment zitten, maar ook kledinglabels, deurstickers, groeimeters, naambandjes en allergiestickers. Bij veel producten vind je een labelviewer, zodat je direct ziet hoe je bestelling eruit komt te zien. Dat is nog eens handig! Je kunt onder andere kiezen welke kleur je wilt, wat het lettertype moet zijn en uiteraard wat erop moet komen te staan. Om het nog gezelliger te maken kun je ook een leuk symbooltje toevoegen. Het maakt niet uit waar je woont, want ze leveren in heel Europa. Afhankelijk van waar je het wil laten bezorgen, betaal je bij bestellingen boven de 35 of 50 euro geen verzendkosten meer. Wanneer je binnen Nederland op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Naar andere landen duurt het iets langer, maar dat is ook weer per land verschillend. Alle bestellingen passen door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

Is Goedgemerkt betrouwbaar?

Goedgemerkt is lid van de Stichting Webshop Keurmerk en dat betekent dat het voldoet aan de Keurmerk-code. Dit betekent onder andere dat je als klant een bedenktijd hebt van 14 dagen, er een onafhankelijke geschillencommissie is en dat je achteraf kunt betalen. Andere betaalmogelijkheden zijn iDeal, Mister Cash, MasterCard en meer. Naast een Nederlandstalige website, hebben ze ook nog een Franstalige en Duitstalige site. Het bedrijf is te volgen op de sociale media Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. Het hoofdkantoor is te vinden in Amersfoort.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen over een product of over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze zijn telefonisch bereikbaar, maar je kunt ze ook een mailtje sturen of een online chatgesprek starten. Mailtjes worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Voor klachten kun je op dezelfde manieren contact met ze opnemen. Ze proberen dan samen met jou een oplossing te vinden.

Wil jij ook beoordelen?

Wij willen je vragen het bedrijf Goedgemerkt te beoordelen wanneer jij al eens iets bij ze besteld hebt. Het maakt niet uit of dat nou naamstickers, kledinglabels of noem maar op waren. Schrijf een review over jouw ervaring en deel jouw mening over het bedrijf. Vond je dat ze bepaalde dingen goed of juist minder goed deden? Deel alles wat jij relevant vindt en geef je eerlijke mening. De reviews kunnen gelezen worden door mensen die Goedgemerkt nog niet kennen.

Reviews over Goedgemerkt
Gerelateerde bedrijven
Cartoon-megastore logo
Cartoon-megastore
0 beoordelingen
10
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Kidsdeco.nl logo
Kidsdeco.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ik bestelde name tags op 20 augustus. Twee weken later ontving ik een kaartje met sorry erop. Van de bestelde en betaalde tags is er na een maand nog steeds geen spoor. Er wordt niet gereageerd op mijn vragen en ik ontving mijn geld niet terug.

Ik plaatste een bestelling op 20 augustus. Volgens de bestelbevestiging zou ik 2 tot 7 werkdagen later mijn items ontvangen.
Ik ontving 2 van de 3 bestelde producten. Het derde, ter waarde van 9,96€ werd vervangen door een kaartje met sorry erop. Dit item was niet beschikbaar.
Na een maand ontving ik nog steeds het item niet, evenmin een berichtje of terugbetaling.
Met het sturen van het ‘sorry-kaartje’ hebben ze het order als geleverd aangeduid.
Dit sorry-kaartje heeft voor mij echter niet de waarde van het bestelde product!
De klantendienst reageert niet.

Geplaatst op: 18-09-2023
Laatst bewerkt op: 18-09-2023
Geschreven door: Sabine M.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blij met mijn aankoop!

Ik ben zo blij met mijn aankoop! Ik ben een logopedist die werkt met kleintjes met voedingsstoornissen. Deze gebruiksvoorwerpen zijn perfect! Ik ben van plan om in de toekomst nog een aantal sets aan te schaffen.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin N.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Goedgemerkt
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cartoon-megastore logo
Cartoon-megastore
0 beoordelingen
10
Trendmax logo
Trendmax
1 beoordeling
10
Kidsdeco.nl logo
Kidsdeco.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Goedgemerkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Goedgemerkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Goedgemerkt actief?

Goedgemerkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Goedgemerkt reviews? Dan kun je naar de website van Goedgemerkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie