Go4holiday logo

Go4holiday reviews, ervaringen en beoordelingen

Go4holiday reviews, ervaringen en beoordelingen
1693
Go4holiday logo
Website
Go4holiday
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Go4holiday

Wil je graag meer weten over beoordelingen en recensies van Go4holiday? Wij hebben de reviews van Go4holiday handig voor je op een rijtje gezet. Lees wat de ervaringen van andere mensen zijn en neem een weloverwogen beslissing om wel of niet bij Go4holiday te kopen. Als je een vakantie boekt, dan heb je zo je eigen wensen en voorkeuren. Veel kun je vinden op de website van een aanbieder. Maar ja, is alle informatie ook echt betrouwbaar? De campings worden elk jaar beoordeeld, maar resulteert dit echt in blijvend topcampings? Beoordelingen en ervaringen van anderen kunnen je hierbij helpen. Misschien beschrijft iemand wel ervaringen met klachten. Hoe gaat Go4holiday daar mee om? Na het lezen van recensies van eerdere gasten kun jij een goede keuze maken.

Over Go4holiday

In 2006 werd Go4holidya opgericht. Het bedrijf begon met slechts een klein kantoor in Elshout. Deze kleine organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Er is een heel uitgebreid aanbod aan camping-reisproducten. Vanaf 2014 hoort Go4holiday, samen met Allcamps, tot CampingVision. Dit is de grootste internationale speler op de Europese campingmarkt. Wil je naar bijvoorbeeld Duitsland of naar Denemarken, bij deze organisatie vind je ongetwijfeld een passende camping. Uiteraard zijn er nog meer Europese bestemmingen waar je een camping kunt boeken. Je filtert op de website handig op jouw eigen specifieke wensen. Of het nu gaat om een bepaald land of om de aanwezigheid van bergen of een zwembad, het is allemaal aan te geven.

Waarom kiezen voor Go4holiday

Als je op zoek bent naar een camping, waarom zou je dan kiezen voor Go4holiday? Allereerst is het prettig dat het aanbod zo uitgebreid en gevarieerd is. Je kunt kiezen uit 10 Europese vakantielanden. Als we kijken naar het aantal campings, dan ligt dit zelfs boven de 600. Stuk voor stuk topcampings in onder meer Frankrijk en Spanje. Deze variatie is prettig, omdat elke vakantieganger zo zijn eigen wensen heeft. Het ligt er natuurlijk ook aan of je wel of niet met kinderen op reis gaat. Ga jij voor basic, dan zit je bij Go4holiday goed. Wil jij zoveel mogelijk luxe, dan vind je ook vast en zeker een goede accommodatie bij dit bedrijf. Je kunt stacaravans huren, maar ook bijvoorbeeld bungalowtenten of grote bungalows. Je kunt op Go4holiday accommodaties en campings van verschillende aanbieders vergelijken en meteen ook overgaan tot een boeking. De bestemmingen en accommodaties hebben 3, 4 of 5 sterren. Daaraan zie je dus dat het aanbod heel gevarieerd is. Zo is er voor vrijwel elk budget wel iets mogelijk. Go4holiday stelt altijd hoge eisen aan de kwaliteit van de accommodaties. Elk jaar worden de accommodaties een aantal keer nauwkeurig geïnspecteerd. Zo weet je als gast zeker dat het ook met jouw accommodatie helemaal voor elkaar is.

Is Go4holiday betrouwbaar?

Het feit dat Go4holiday lid is van alle belangrijke brancheorganisaties zegt veel over de betrouwbaarheid. Zo is de organisatie lid van het SGR, het Calamiteitenfonds en de ANVR. Op deze wijze weet je dus zeker dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Op de site zie je verder dat er allerlei manieren zijn om contact op te nemen met de klantenservice van Go4holiday. Klachten worden uiterst zorgvuldig behandeld. Bekijk zeker ook de beoordelingen en ervaringen van mensen die eerder voor Go4holiday kozen. Zo krijg je een goed beeld van de betrouwbaarheid van deze reisorganisatie.

Klantenservice en klachten

Je hebt al kunnen lezen dat Go4holiday betrouwbaarheid en een goede klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Kijk je op de website, dan zie je op de homepagina meteen hoe je contact op kunt nemen met dit bedrijf. Je leest een e-mailadres, maar er is ook direct een telefoonnummer vermeld. De klantenservice is al door verschillende klanten beoordeeld en zij geven als cijfer een 9 of een 10. Dit zijn natuurlijk uitermate hoge cijfers die aangeven dat boeken bij Go4holiday een uitstekende keus is. Het is prettig dat er gewerkt wordt met eigen reisagenten. Deze hebben veel kennis van zaken. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf ook ervaringen met Go4holiday? Dan vinden andere mensen het ongetwijfeld prettig om die te lezen. In welk land boekte je een camping? Hoe ging het reserveren? Trof je op de plaats van bestemming alles aan zoals het was vermeld? Heb je negatieve ervaringen of juist zeer positieve? Laat het weten, want op die manier krijgen andere mensen op de beste manier een idee van de betrouwbaarheid van Go4holiday.

Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Go4holiday

Het bedrijf Go4holiday is geverifieerd door ons. De webshop Go4holiday is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Go4holiday is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Go4holiday maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Go4holiday is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Go4holiday. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Go4holiday.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede planning

Wij met onze 7 vrienden hebben genoten van de gastvrijheid van Go holiday Tour en de eigenaar Dhana in Srilanka. De planning was perfect. De arrangementen waren fantastisch, de planning van onze tour weerspiegelde een groot vleugje voorzichtigheid. Hij kon onze geest en behoefte begrijpen.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mick V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Go4holiday
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
ACSIreizen logo
ACSIreizen
2 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Go4holiday een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Go4holiday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Go4holiday actief?

Go4holiday is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , campings , familiereizen , groepsaccommodaties , rondreizen , strandvakanties en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Go4holiday reviews? Dan kun je naar de website van Go4holiday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie