Glamping4all logo

Glamping4all reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Glamping4all reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
397
Glamping4all logo
Website
glamping4all.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Je wilt graag meer weten over recensies en beoordelingen van Glamping4all? Hieronder hebben wij de reviews van Glamping4all handig voor je op een rij gezet. Ontdek wat de ervaringen van andere mensen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Glamping4all te kopen. Boek je een vakantie, dan heb je zo je eigen voorkeuren en wensen. Surf je over de site van een aanbieder, dan voel je vaak al snel of het wel of niet bij je past. Het kan echter prettig zijn om te lezen of de praktijk overeen komt met wat je leest op een website van een aanbieder. Is de informatie betrouwbaar? Ervaringen en beoordelingen van andere gasten kunnen je helpen om hier een goed beeld van te krijgen. Wellicht zijn veel mensen heel tevreden over Glamping4all, maar lees je ook negatieve reviews. Kijk dan ook eens hoe dit werd opgelost. Fouten worden tenslotte altijd gemaakt. Het is vooral belangrijk om te weten hoe er wordt omgegaan met klachten.

Over Glamping4all

Glamping is de laatste jaren populair geworden in campingland. Het staat eigenlijk voor glamorous camping. Je hebt dus het gevoel van kamperen, maar dan wel met de luxe van thuis. Glamping4all biedt je een groot aantal fijne bestemmingen aan. Waar je ook boekt, je weet gegarandeerd dat de accommodatie van de hoogste kwaliteit is. Ook is het zeker dat je beschikt over privé sanitair. Dit houdt bij Glamping4all minimaal een douche, een toilet en een wastafel in. Ook is er een ruim en overdekt terras bij elke luxe tent aanwezig. De bestemmingen zijn heel divers. Of je nu met een jong gezin of als senior wilt boeken bij Glamping4all, er is voor elk wat wils. Je kunt een accommodatie direct aan het strand, dicht bij de voorzieningen of juist in het bos reserveren. Houd je van kleinschalig en veel privacy, dan kun je specifiek zoeken bij de ruim opgezette vakantie bestemmingen.

Waarom kiezen voor Glamping4all

Waarom zou je nu juist kiezen voor Glamping4all? Er zijn een aantal voordelen op te noemen:

  • Je gaat genieten van een unieke vakantiebelevenis.
  • Er zijn veel verschillende bestemmingen.
  • Je kunt een safaritent of een lodgetent boeken.
  • Alle campings zijn door medewerkers van Glamping4all persoonlijk bezocht.
  • De tenten zijn stuk voor stuk gemaakt van het allerbeste canvas.
  • De tenten ademen uitstekend en blijven ook bij hogere temperaturen lekker koel.
  • In de tent vind je prettige steigerhouten meubelen van goede kwaliteit
  • De tent die je boekt bij Glamping4all heeft een volledige badkamer.
  • Er zijn goede bedden met fijne matrassen aanwezig.
  • De tenten zijn ruim, je kunt ook met 8 personen in bepaalde tenten kamperen.

Is Glamping4all betrouwbaar?

Het geeft al een goed gevoel dat werkelijk elke camping door een medewerker van Glamping4all is bezocht. Sommige bestemmingen zijn verder weg en bij een aantal aanbieders moet je dan maar afwachten of het er ook daadwerkelijk uitziet zoals je is voorgeschoteld. Het is prettig om te weten dat echt elke locatie bezocht en gecheckt is. Glamping4all is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Dit feit zegt bijzonder veel over de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Er is namelijk veel expertise omdat ze hun krachten bundelen en expertise met andere reisorganisaties delen. Ook zegt dit lidmaatschap veel over hoe dingen worden afgehandeld. Dit moet zijn tot tevredenheid van Glamping4all, maar zeker ook voor die van jou als klant. Ook is deze aanbieder aangesloten bij het WebwinkelKeur en hebben ze inmiddels al diverse prijzen gewonnen. Tenslotte zie je op de site dat er verschillende manieren zijn om contact op te nemen met de klantenservice. En lees je dan ook nog de beoordelingen van mensen die eerder voor Glamping4all kozen, dan krijg je een heel realistisch beeld van de betrouwbaarheid van deze organisatie.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met een medewerker van Glamping4all, dan kun je op de site een telefoonnummer vinden. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen of een berichtje achter te laten op Facebook. Wil je weten hoe deze aanbieder omgaat met klachten, dan is het handig om even bij de reviews te kijken. Je ontdekt dan al snel dat Glamping4all zeer positief wordt gewaardeerd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf ervaringen met Glamping4all? Dan lezen andere mensen deze graag. Waar boekte je een luxe tent? Was het echt zo comfortabel als was aangegeven op de website? Heb je alleen positieve ervaringen of ook negatieve? Laat het weten, want zo krijgen andere mensen een goed idee van de betrouwbaarheid van Glamping4all.

Reviews over Glamping4all
Gerelateerde bedrijven
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Glamping4all

Ons team van experts heeft Glamping4all geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Glamping4all bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Glamping4all is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Glamping4all is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van glamping4all.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Glamping4all.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke camping

Wij hadden op het laatste moment nog een camping kunnen uitkiezen waar we nog graag naar toe wilde. Dat is zeker gelukt want we zaten er erg goed. Alles zag er mooi uit.

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silke K.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Glamping4all
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Campspace.com logo
Campspace.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Glamping4all een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Glamping4all. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Glamping4all actief?

Glamping4all is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en fietsvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Glamping4all reviews? Dan kun je naar de website van Glamping4all gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie