Geboorteplaatje.nl logo

Geboorteplaatje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Geboorteplaatje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4597
Geboorteplaatje.nl logo
Website
geboorteplaatje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Geboorteplaatje.nl

De geboorte van een baby is een bijzondere gebeurtenis. Zowel de ouders als de overige familieleden van het kleintje vieren feest en het is een dag om nooit meer te vergeten. Waarom zou je deze dag niet op een hele speciale manier vastleggen door een geboorteplaatje te maken? Een geboorteplaatje is een unieke weergave van de baby op een glazen plaat. Waar je vroeger misschien gewend was om een foto te plakken in een fotoboekje of op een kaartje, is het nu mogelijk om een uniek geboorteplaatje te maken als gift. Het is leuk om het voor je eigen baby te maken, maar het is net zo leuk om het voor een ander te maken als cadeau. Vele mensen zijn je al voorgegaan met het maken van een geboorteplaatje op Geboorteplaatje.nl. We hebben de reviews van diverse mensen voor je verzameld en hier op een rij gezet zodat je een idee krijgt van de diensten van Geboorteplaatje en zodat het makkelijker overwegen is om ook gebruik te maken van hun diensten of niet.

Over Geboorteplaatje.nl

Geboorteplaatje is een bedrijf die een uniek concept heeft bedacht om een foto te voorzien van een persoonlijke tekst of naam. De foto wordt verwerkt op een glazen plaat. De foto is overigens je eigen keuze. Je kunt via de website je eigen plaatje maken met de foto naar keuze. Deze foto upload je makkelijk en snel via de stappen die op de website worden aangegeven. Vervolgens kun je de stappen volgen om het plaatje geheel naar wens in te delen en te voorzien van een persoonlijke tekst of van de naam. Als je op deze manier een plaatje maakt, zal dit het uniekste en prachtigste geschenk zijn voor de geboorte van het kindje.

Waarom kiezen voor Geboorteplaatje.nl

Door te kiezen voor Geboorteplaatje weet je dat je straks een uniek cadeau in handen hebt. Je kunt een geboorteplaatje laten maken voor je eigen kindje of voor dat van een ander. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarnaast hoef je het voor de prijs niet te laten. Doordat je zoveel mogelijkheden hebt, is er een geboorteplaatje bij dat binnen elk budget past. Zo kun je een klein exemplaar laten maken waarbij een foto op een glazen plaat is gedrukt en je een kleine tekst kunt laten verwerken, maar kun je ook kiezen voor een groot exemplaar met een foto en waarbij je zelfs bloemenvaasjes hebt aan beide kanten.

Is Geboorteplaatje.nl betrouwbaar?

De webwinkel is overzichtelijk en duidelijk en daarnaast ook goed ingedeeld zodat je altijd weet waar je wat kunt vinden. Het maken van een geboorteplaatje is ook zo gebeurd en dit komt omdat je daar handige stappen voor kan volgen. De website is voorzien van een keurmerk en alle gegevens met betrekking tot de winkel zijn duidelijk te vinden op de website. Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen voor je bestellingen, waaronder de iDEAL-mogelijkheid. Naast het maken van de geboortetegel, kun je er ook voor kiezen om een gepersonaliseerd Moederdagcadeau te maken. Het materiaal waar gebruik van wordt gemaakt door het bedrijf is voornamelijk glas en plexiglas, maar ook hout. Deze materialen zijn duurzaam en gaan daarom lang mee en kunnen tegen een stootje. Uiteraard is voorzichtigheid wel geboden bij het vervoeren van het plaatje. Daarom wordt het goed verpakt wanneer je het besteld.

Klantenservice en klachten

Mocht je vragen hebben over de bestelling of over de mogelijkheden die er zijn bij het maken van een geboorteplaatje, dan kun je deze stellen aan de klantenservice. Deze is te bereiken via het contactformulier dat te vinden is op de website. Je krijgt dan snel antwoord op je vragen. Ook voor eventuele klachten die je hebt, kun je via deze manier bij de klantenservice terecht.

Wil je ook beoordelen?

Misschien heb je al ervaringen met het maken van een geboorteplaatje en wil je hier wat over kwijt. Het schrijven van een review is vrij makkelijk. Het is belangrijk dat je zo volledig mogelijk bent in het beschrijven van je ervaringen met de webshop. Soms is er niet alleen sprake van goede ervaringen met de webshop, maar kunnen er ook zaken zijn waar je niet helemaal tevreden over bent of waarvan je graag zou zien dat deze beter gingen. Ook dit soort negatieve ervaringen kun je delen in je review. Wees daarom zo volledig mogelijk en voel je vrij om hier een review achter te laten. Zo help je anderen bij het maken van hun keuze om ook gebruik te maken van de diensten van Geboorteplaatje.

Reviews over Geboorteplaatje.nl

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
100%Leuk.nl logo
100%Leuk.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Geboorteplaatje.nl

Ons team van experts heeft Geboorteplaatje.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Geboorteplaatje.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Geboorteplaatje.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Geboorteplaatje.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van geboorteplaatje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Geboorteplaatje.nl.

Geplaatst op: 31-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Geboorteplaatje.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
100%Leuk.nl logo
100%Leuk.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geboorteplaatje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Geboorteplaatje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geboorteplaatje.nl actief?

Geboorteplaatje.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geboorteplaatje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Geboorteplaatje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie