FysioTape logo

FysioTape reviews, ervaringen en beoordelingen

FysioTape reviews, ervaringen en beoordelingen
2903
FysioTape logo
Website
FysioTape
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen FysioTape

Wil je graag weten welke ervaringen klanten hebben met FysioTape? Lees dan de reviews eens door die wij voor je op een rij hebben gezet. Lees hoe andere mensen FysioTape beoordelen om een indruk te krijgen met wat voor bedrijf je te maken hebt. Is FysioTape betrouwbaar en komen de medewerkers hun afspraken na? Of laat de klantenservice juiste veel te wensen over? Door de beoordelingen te bekijken kun je een weloverwogen besluit nemen om jouw medical tape bij deze webshop te bestellen. Aan de hand van de recensies kun je ook besluiten om je sporttape ergens anders kopen.

Over FysioTape

FysioTape is een Nederlands bedrijf dat in 1998 werd opgericht. Deze in Enschede gevestigde firma introduceerde kinesiotape in Europa. Deze manier van tapen wordt inmiddels wereldwijd toegepast. De meest gebruikte kinesiologietape voor professionele doeleinden in Europa, namelijk CureTape®, wordt sinds 2003 geproduceerd door FysioTape. Naast het aanbieden van diverse soorten tape, accessoires en instructieboeken biedt deze webshop opleidingen aan. De cursussen zijn geaccrediteerd en na het succesvol afronden ontvang je een erkend certificaat. De cursussen zijn relevant voor massagetherapeuten, sportmasseurs, huidtherapeuten en fysiotherapeuten. Ook worden er cursussen aangeboden die medical taping bij dieren behandelen.

Waarom kiezen voor FysioTape

FysioTape is een webshop die verder gaat dan het bieden van producten. Naast het verkopen van diverse soorten tape en het verzorgen van opleidingen is de website een grote bron van informatie over mogelijke blessures, zoals de tennisarm of de skiduim. Per blessure staat uitgebreid omschreven wat de meest voorkomende symptomen zijn en hoe je de betreffende blessure het best kunt tapen. Aan de hand van afbeeldingen en instructievideo's kun je precies zien hoe je te werk gaat. Je kunt eenvoudig besparen op je bestellingen bij FysioTape door deel te nemen aan het gratis spaarprogramma. Je kunt sparen voor korting op je order, maar je mag ook sparen voor gratis producten. Jouw tape en accessoires zullen kosteloos worden verzonden als de orderwaarde €40,- of hoger is en je kunt je tapes op diverse manieren betalen. Betalen met iDeal, de creditcard en ApplePay worden alle geaccepteerd. Als je liever achteraf betaalt, dan kun je kiezen voor een betaling middels Klarna of AfterPay. Ook laat FysioTape zijn klanten niet lang wachten op hun producten. Artikelen die van zondag tot en met vrijdag voor 21:30 uur zijn besteld, kun je de eerstvolgende dag al in ontvangst nemen.

Is FysioTape betrouwbaar?

De website van FysioTape ziet er zeer professioneel uit. Je kunt online een virtuele rondleiding krijgen door het bedrijf en er is veel informatie te vinden over verschillende klachten en blessures. De firma is open over zijn bedrijfsgegevens en nodigt uit om bij vragen of problemen contact op te nemen met de klantenservice. Op de klantenservicepagina staan alle medewerkers met naam en toenaam genoemd, inclusief een foto van de betreffende medewerker en een omschrijving van zijn of haar functie binnen het bedrijf. FysioTape is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is daarnaast lid van Stichting Webshop Keurmerk. Het bedrijf voldoet daarmee aan de gestelde vereisten, zoals transparantie over de aangeboden producten en prijzen, het hebben van een gedegen klachtenbeleid en het met zorg omgaan met de persoonsgegevens van klanten. Ook scoort FysioTape hoger dan een 9 uit 10 op de Feedback Company, gebaseerd op meer dan 1200 beoordelingen. Er is niets waaruit blijkt dat FysioTape niet betrouwbaar zou zijn.

Klantenservice en klachten

De klantenservicepagina van FysioTape is zeer uitgebreid en uitnodigend. De FAQ-sectie bevat heel veel informatie. De kans is groot dat je hier het antwoord op je vraag al vindt. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kun je op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur telefonisch contact opnemen met een medewerker om je vraag te stellen. Je mag er ook voor kiezen om een e-mail te sturen. De website heeft een klachtenpagina, waarop precies staat beschreven wat je kunt doen als je niet tevreden bent over de dienstverlening van FysioTape. Je kunt je klacht telefonisc of per mail voorleggen en de klantenservice zal zijn uiterste best doen om jou een goede oplossing te bieden. Op deze pagina staat eveneens beschreven welke stappen je kunt zetten als je niet tevreden bent, zoals het geschil voorleggen bij de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk of je wenden tot De Geschillencommissie. De uitgebreide klachtenpagina met een beschrijving van de diverse mogelijkheden duiden op welwillendheid van FysioTape en komt klantvriendelijk en servicegericht over.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met de producten van FysioTape of heb je een door dit bedrijf georganiseerde cursus gevolgd? Dan kun je in een recensie vertellen over jouw persoonlijke ervaring. Ook wanneer je contact hebt gehad met de klantenservice, kun je in een review vertellen of je het contact als behulpzaam en professioneel hebt ervaren. Als je beoordeling negatief is, is het eveneens aan te raden om dit te laten weten middels een review. Door het lezen van verschillende ervaringen kunnen andere mensen een goed beeld krijgen van FysioTape en op basis van dit beeld kunnen zij een inschatting maken of het een verstandige keuze is om bij deze webshop te bestellen of juist niet.

Reviews over FysioTape
Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
The Body Shop logo
The Body Shop
2 beoordelingen
8
Gayavit logo
Gayavit
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super tevreden

Ik ben al vele jaren een tevreden klant van FysioTape en heb dan ook in de afgelopen jaar een prettig en leuk contact opgebouwd met de medewerkers van de site. Super tevreden!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Senna V.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FysioTape
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
3 beoordelingen
8
The Body Shop logo
The Body Shop
2 beoordelingen
8
Gayavit logo
Gayavit
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FysioTape een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FysioTape. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FysioTape actief?

FysioTape is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FysioTape reviews? Dan kun je naar de website van FysioTape gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie