Fruitfunk logo

Fruitfunk reviews, ervaringen en beoordelingen

Fruitfunk reviews, ervaringen en beoordelingen
2943
Fruitfunk logo
Website
Fruitfunk
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Fruitfunk

Fruitfunk biedt het verantwoorde alternatief voor snoep en snacks voor kinderen. Om precies te weten te komen wat Fruitfunk je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je doorgenomen en puntig samengevat. Op basis van die informatie kun je eventueel besluiten om ook voor de producten van Fruitfunk te kiezen.

Over Fruitfunk

Fruit Funk biedt snoep en tussendoortjes die gemaakt zijn van 98 procent fruit. Het bedrijf werd opgericht in 2014, omdat er simpelweg steeds meer behoefte bleek aan een verantwoord alternatief voor snoep en snacks voor kinderen. Fruitfunk wil kinderen laten genieten van verantwoorde producten. De tussendoortjes zijn gemaakt van fruit waaruit het vocht weggehaald is. Het proces is uniek, omdat vezels en mineralen en ook een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard blijven. Je koopt de producten van Fruitfunk online maar tegenwoordig ook bij de Jumbo en de Plus supermarkten

Waarom kiezen voor Fruitfunk?

In tegenstelling tot snoep hebben de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Op die manier blijft de bloedsuikerspiegel stabiel en leveren de vezels aan de verzadiging. Je kiest voor Fruitfunk als je iets te kiezen wilt hebben. Wat dacht je van kortingspakketten van Peppa Pig en Paw Patrol, Multibags van Unicorn en in de smaken strawberry, apple, banana en peach. Ook vind je Happybags en heerlijke fruitsticks in het ruime assortiment. Bestel je voor tenminste 25 euro, dan is de verzending gratis. Bovendien worden de producten altijd binnen drie dagen bij je thuis geleverd.

Is Fruitfunk betrouwbaar?

Fruitfunk heeft de zaken prima voor elkaar. Dat lezen we althans terug in de reviews en ervaringen van bestaande klanten. De producten zijn gegarandeerd verantwoord en er wordt voldoende aandacht besteed aan het productieproces. De levering is snel en afspraak is afspraak bij deze leverancier van verantwoord snoepgoed. De webshop werkt eenvoudig en snel en de betaalmethoden waaruit je kunt kiezen zijn stuk voor stuk betrouwbare betaalmethoden.

Klantenservice en klachten

Nergens in de beoordelingen van bestaande klanten stuiten we op klachten over Fruitfunk. Mocht je die echter wel hebben, dan zijn er verschillende manieren om die kenbaar te maken. Je kunt je klacht schriftelijk indienen, je kunt het adres gewoon opzoeken op de website. Er is verder een speciaal contactformulier beschikbaar en je kunt ook een e-mail sturen. Door je meteen ook te abonneren op de gratis nieuwsbrief, hoef je helemaal niets meer te missen van alles rondom Fruitfunk.

Wil jij ook beoordelen?

Als je echt wilt weten of een product of dienst je kan bieden wat het belooft, zijn beoordelingen zeer waardevol. Ze geven je onafhankelijke informatie en vooral ook praktische informatie. Het is vaak precies die informatie die je zoekt en die je helpt bij het maken van de juiste keuze. Bovendien helpen reviews en ervaringen je om een foute keuze te voorkomen. Om genoemde reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Door het maken van een beoordeling kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuze namelijk.

Reviews over Fruitfunk

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Lidl logo
Lidl
12 beoordelingen
5,4
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Fruitfunk

Het bedrijf Fruitfunk is geverifieerd door ons. De webshop Fruitfunk is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Fruitfunk is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fruitfunk maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fruitfunk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fruitfunk te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij

Ik bestel al een aantal weken wat fruit snacks voor mijn dochtertje en zij is er super blij mee. Ze eet normaal wat weinig fruit maar ik vind dit toch belangrijk en daar zijn deze snacks erg goed voor!

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Milou H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fruitfunk


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Lidl logo
Lidl
12 beoordelingen
5,4
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fruitfunk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fruitfunk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fruitfunk actief?

Fruitfunk is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fruitfunk reviews? Dan kun je naar de website van Fruitfunk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie