Fresh n' Rebel logo

Fresh n' Rebel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fresh n' Rebel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4940
Fresh n' Rebel logo
Website
freshnrebel.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fresh n' Rebel

Als je je aan het vervelen bent ergens is de oplossing snel gevonden. Even de oortjes in en muziek beluisteren. Maar wat als je nu van mening bent dat de koptelefoons en oortjes een saaie look hebben? Dan kan je altijd eens op de website van Fresh n' Rebel een kijkje nemen. Dit hippe merk is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van trendy koptelefoons en accessoires. Maar hoe zit het met de kwaliteit? Op basis van reviews en ervaringen van echte klanten van Fresh n' Rebel kan je alvast een indicatie hiervan hebben. Hier vind je dan ook beoordelingen over Fresh n' Rebel terug die jou verder kunnen helpen.

Over Fresh n' Rebel

Fresh n' Rebel is een Nederlands bedrijf dat geboren is in Rotterdam in 2013 en ook daar nog altijd hun hoofdzetel heeft. De onderneming is opgestart vanuit de liefde voor muziek en je vindt er creatieve designs en gedurfde keuzes terug. De sterke punten van Fresh n' Rebel zijn een stevige dosis aandacht voor detail, een uitstekende klantendienst en een snelle levering. Zit je bijvoorbeeld met vragen over één van de producten van Fresh n' Rebel? Dan kan je altijd contact opnemen voor wat extra informatie. Op de website zelf vind je heel wat leuke tips en tricks en informatieve artikels terug. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Fresh n' Rebel kom je alle aanbiedingen en nieuwtjes van dit hippe merk te weten.

Waarom kiezen voor Fresh n' Rebel?

Fresh n' Rebel is een onderneming die een ruim assortiment aan producten verkoopt die met muziek te maken hebben. De shop is bijvoorbeeld onderverdeeld in onder andere powerbanks, koptelefoons, oortjes, bluetooth speakers, oordopjes en ga zo maar door. Wil je meteen terecht komen bij het juiste product? Dan kan je de zoekbalk op de webwinkel gebruiken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Fresh n' Rebel van gratis levering vanaf een bestelbedrag van 50 euro. Wat de levering betreft hoef je nooit echt lang te wachten op jouw bestelling. Plaats je hem voor 23.59? Dan ontvang je jouw pakketje al de volgende dag. Goed om te weten is dat je ook kunt bestellen vanuit landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Heb je toch spijt van jouw bestelling? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om jouw aankoop kosteloos terug te sturen naar Fresh n' Rebel.

Is Fresh n' Rebel betrouwbaar?

Fresh n' Rebel is een bedrijf dat binnen de sector al actief is sinds 2013. Doorheen die tijd is er een ruime ervaring opgebouwd en heeft het bedrijf een uitstekende reputatie gekregen op de Nederlandse markt. Fresh n' Rebel beschikt bovendien over een eigen klantendienst die razendsnel reageert op vragen en opmerkingen. Je vindt hen terug op diverse sociale media zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en Pintrest. Op de website zelf, die overigens een beveiligde verbinding heeft, kan je nog heel wat extra bedrijfsinformatie terugvinden zoals bijvoorbeeld het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. Ten slotte heeft Fresh n' Rebel een uitgebreid garantiepakket op aankopen. Je kunt dus op beide oren slapen!

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de producten van Fresh n' Rebel of ben je bijvoorbeeld op zoek naar een handleiding van jouw aankoop? Dan kan je onder de knop support op de website alle nodige informatie terugvinden. Je vindt hier duidelijke categorieën met vraag en antwoord. Helpt dit je niet of heb je een dringende vraag voor de support? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dat kan je doen door het chatvenster op de website of door via één van de kanalen op sociale media een berichtje te sturen. Heb je een klacht voor Fresh n' Rebel? Dan kan je jouw klacht ook via de klantendienst opsturen. Bij klachten ontvang je in principe binnen de twee weken een antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij ooit al eens iets bij Fresh n' Rebel? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaring met de producten van Fresh n' Rebel. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van hun aanbod? Is de website in jouw beoordeling handig in gebruik? Zijn alle producten overzichtelijk weergegeven? Zou je Fresh n' Rebel aanraden aan anderen of net niet? Schrijf jouw review over dit Nederlands bedrijf op deze pagina en help anderen door juiste informatie te geven.

Reviews over Fresh n' Rebel

Gerelateerde bedrijven

Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
1 beoordeling
10
SteelSeries logo
SteelSeries
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fresh n' Rebel

Het bedrijf Fresh n' Rebel is geverifieerd door ons. De webshop freshnrebel.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fresh n' Rebel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fresh n' Rebel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van freshnrebel.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van freshnrebel.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fresh n' Rebel.

Geplaatst op: 13-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fresh n' Rebel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Caraudioshop logo
Caraudioshop
2 beoordelingen
9,5
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
1 beoordeling
10
SteelSeries logo
SteelSeries
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fresh n' Rebel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fresh n' Rebel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fresh n' Rebel actief?

Fresh n' Rebel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fresh n' Rebel reviews? Dan kun je naar de website van Fresh n' Rebel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie