Fox reizen logo

Fox reizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Fox reizen reviews, ervaringen en beoordelingen
163
Fox reizen logo
Website
Fox reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Fox reizen ervaringen

Fox reizen is een expert op het gebied van verre reizen. Je kan bij Fox kiezen voor een privéreis of meegaan met een groepsreis. Maar wat zijn de fox reizen ervaringen als je een verre reis gaat maken? Vaak heb je voor een verre reis een langere tijd gespaard en wil je wel zeker weten dat je vakantie gewoon goed geregeld is. Fox reizen ervaringen zijn dan ook bij ons online geplaatst. Je hebt dan een goed inzicht wat je kan verwachten als je een verre reis door fox reizen laat organiseren. Heb je zelf laatst nog een groepsreis of privé reis gemaakt? Deel jouw ervaring dan met ons online zodat wij andere een advies kunnen geven over de reisorganisatie.

Over fox reizen.

Een verre reis naar een onbekend land regelen daar komt vaak veel bij kijken. Fox reizen neemt alle zorgen uithanden en regelt de beste hotels, routes en natuurlijk een auto. Wil je liever niet zelf naar een onbekend land afreizen? Onder begeleiding van een ervaren reisgids ga je samen het land ontdekken. Je krijgt zo vaak nog meer van het land en de cultuur te zien vergeleken met een privé reis. Uniek bij Fox reizen is dat je ook mee kan op de singlereizen. Ideaal als je liever niet de enige wilt zijn die alleen is tijdens een groepsreis. Alles wordt voor je geregeld en hier kan je voor je gaat boeken nog even de fox reizen ervaringen lezen.

Bezoek bekende en onbekende plekken.

De groepsreizen van Fox reizen brengen je naar de meest exotische bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontdekkingstocht in Thailand of China? Of een echte safaritocht waarbij je op plekken komt waar je normaal nooit naartoe zou zijn gegaan. Onder begeleiding van een reisleider kom je op bijzondere plekjes en heb je geen last van vakantiestress. Alles wordt namelijk voor je geregeld door Fox reizen.

Zelf op pad met Fox reizen.

Wil je zelf landen als Amerika, Canada of Thailand ontdekken? Geen probleem want Fox reizen organiseert complete privé reizen waarbij je zelf jouw droomreis maakt zonder reisleider. Je krijgt hierbij deskundige uitleg en het hotels plus vervoer is door Fox geregeld. Je hoeft alleen nog zelf de route af te leggen met de handige reisbeschrijving van Fox reizen.

Gerelateerde bedrijven
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
Shoestring logo
Shoestring
2 beoordelingen
10
Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Fox reizen

Het bedrijf Fox reizen is geverifieerd door ons. De webshop Fox reizen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fox reizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fox reizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fox reizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fox reizen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fox reizen.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heerlijk boeken bij Fox

Wat een heerlijke site. Want je vindt er niet de standaard reizen maar iets meer exclusiviteit en actieve reizen. Daarom boek ik maar al te graag bij Fox. De prijzen zijn er wel naar maar je krijg ook waar je voor betaald.

Geplaatst op: 24-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fox reizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lemeleresch logo
Lemeleresch
3 beoordelingen
7
Shoestring logo
Shoestring
2 beoordelingen
10
Srilankatravel logo
Srilankatravel
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fox reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fox reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fox reizen actief?

Fox reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen , cruises , excursiereizen , familiereizen , fly & drive , groepsreizen , rondreizen , singlereizen , verre reizen , zonvakanties en huwelijksreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fox reizen reviews? Dan kun je naar de website van Fox reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie