Fotobehang.nl logo

Fotobehang.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Fotobehang.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2731
Fotobehang.nl logo
Website
Fotobehang.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fotobehang.nl

Meer en meer zie je in een interieur een echte accentmuur. Een steeds populairder wordende optie is er eentje van het fotobehang. Op een website als Fotobehang.nl kan je een groot assortiment aan opties terugvinden. Maar wat zeggen anderen over deze webshop? Tonen hun beoordelingen aan dat Fotobehang.nl betrouwbaar is? Zijn hun ervaringen positief of zegt de review toch iets anders? Op deze webpagina hebben wij voor jou de reviews over Fotobehang.nl op een rij gezet. Zo profiteer jij mee van de ervaringen en beoordelingen van echte klanten.

Over Fotobehang.nl

Fotobehang.nl is een website die gespecialiseerd is in het afdrukken van fotobehang. Dat bekent concreet dat je de foto of afbeelding die jij wenst op één van de verschillende behangtypes kunt laten afdrukken. Het resultaat is een accentmuur die toch net wat anders is dan een andere kleur. De webshop is een onderdeel van het moederbedrijf ProFlags BV en is sinds enige tijd actief in de sector. De speerpunten van de bedrijfsuitoefening zijn kwaliteit en aanpasbaarheid. Zo kan je eigen designs uploaden of kiezen voor één van de afbeeldingen die ze zelf aanbieden. Daarnaast heeft Fotobehang.nl ook oog voor het milieu. Standaard wordt er afgedrukt op vliesbehang omdat dit het minst belastend is voor het milieu. Wens jij als klant een alternatief? Dan kan dat uiteraard wel. Ook klantenbeleving is een belangrijk verkooppunt van Fotobehang.nl. Om die reden kan je op hun Facebookprofiel, Instagrampagina en Pinterest heel wat inspiratie opdoen. Bij deze webshop overigens geen gedoe van de volgende dag in huis. Fotobehang.nl stelt kwaliteit voorop en voert altijd verschillende kwaliteitschecks uit. Gemiddeld genomen mag je rekenen dat jouw bestelling tussen de twee en de vijf werkdagen na plaatsing aan de deur geleverd wordt.

Waarom kiezen voor Fotobehang.nl?

Fotobehang.nl heeft een indrukwekkend aantal thema’s in stock voor het afdrukken van fotobehang. De categorieën op de website zijn landschap, natuur, dieren, architectuur, kunst, woning, zakelijk, oppervlakten, transport, sport en er zijn ook 3D-opties. Zoals gezegd kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een eigen design up te loaden. De 3D-optie is speciaal op punt gesteld om ruimtes een andere vibe te geven en vaak groter te doen lijken. In elk thema heb je de keuze tussen verschillende behangsoorten. Vliesbehang, lederbehang, textielbehang en airtex. Wanneer je een bestelling plaatst krijg je niet alleen het geleverde product in de bus, maar ook heldere instructies voor het aanbrengen van het fotobehang. Retourneren van een product kan enkel als het geen maatwerk is. Logischerwijze kan een op maat bestelde levering niet opnieuw verkocht worden.

Is Fotobehang.nl betrouwbaar?

Een bestelling van een product dat toch een belangrijk deel van de look van jouw woning of zaak zal uitmaken doe je natuurlijk enkel bij een betrouwbare website. Bij Fotobehang.nl vind je alvast alle nodige informatie over het bedrijf meteen terug op de website (die overigens via een veilige SSL-verbinding werkt!). Het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer staan er allemaal. Tevens beschikt Fotobehang.nl over een eigen klantenservice die je bij vragen of problemen kunt contacteren. Je vindt ook meteen een mooie score terug op de homepage qua reviews en ervaringen van klanten. Ten slotte is de webshop aangesloten bij het keurmerk Webwinkel Keur. Fotobehang.nl is dus absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Is er iets misgelopen bij jouw bestelling? Of zit je gewoon met een vraag die op de website geen antwoord krijgt? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan via een contactformulier op de website, maar kan ook telefonisch. Een mail sturen kan natuurlijk op elk moment, bellen kan van 9.00 uur tot 18.00 uur tijdens werkdagen. Een andere optie is om te chatten via de chatfunctie op de website. Ook kan je in principe een berichtje sturen op één van de social media profielen van het bedrijf. Kom je er met de klantenservice niet uit? Dan is een laatste optie om contact op te nemen met de dienst bemiddeling van Webwinkel Keur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een muur in fotobehang hangen? En dan nog een muur die je bij Fotobehang.nl hebt besteld? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Is de fotokwaliteit naar wens? Werd je vlot geholpen door de klantenservice? Zijn jouw ervaringen met de levertijd goed? Hoe zou je het bestellingsproces beoordelen? Schrijf op deze pagina jouw review over Fotobehang.nl en help de volgende bezoeker een goede beslissing maken!

Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Historische Kalender logo
Historische Kalender
3 beoordelingen
6,3
Vliegengordijnenexpert.nl logo
Vliegengordijnenexpert.nl
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg vlot geleverd

Ik ben super blij met het behang. De levering was super snel en het was ook snel besteld. Het behang is erg stevig en blijft goed op de muur zitten. Ik bestel hier zeker weer opnieuw!

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotobehang.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Historische Kalender logo
Historische Kalender
3 beoordelingen
6,3
Vliegengordijnenexpert.nl logo
Vliegengordijnenexpert.nl
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotobehang.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fotobehang.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotobehang.nl actief?

Fotobehang.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotobehang.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fotobehang.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie