Foto op dibond logo

Foto op dibond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Foto op dibond reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Foto op dibond logo
Website
fotoopdibond.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Fotoopdibond.com is specialist in het printen en snel leveren van foto’s op geprint op aluminium met een witte toplaag (dibond). De witte ondergrond laat kleur- en zwartwitbeelden uitstekend tot hun recht komen. De bekendheid en populariteit van de foto op dibond nemen sterk toe.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig hun eigen beeldbestanden vanaf hun PC inladen in het bestelsysteem van Fotoopdibond.com. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen voorbeeld maken en goedkeuren, kan de bestelling worden afgerond. Circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace gegevens, een dag later wordt de order afgeleverd. Reviews over Foto op dibond

Gerelateerde bedrijven

Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5
De Sfeerhaard logo
De Sfeerhaard
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over fotoopdibond.com

Foto op dibond is geverifieerd door ons expert team. De webshop Foto op dibond bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Foto op dibond lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Foto op dibond. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fotoopdibond.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fotoopdibond.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Foto op dibond.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke fotos

Super leuk om je eigen gemaakte fotos aan de muur te hebben. Wij hebben er nu al 3 gekocht en ze zijn allemaal prachtig. Je kunt ze ook in een groot formaat printen waar wij naar op zoek waren. Het is echt een blikkenvanger in ons huis.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Danique S.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto op dibond


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Meubello logo
Meubello
2 beoordelingen
9,5
De Sfeerhaard logo
De Sfeerhaard
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto op dibond een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foto op dibond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto op dibond actief?

Foto op dibond is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foto op dibond reviews? Dan kun je naar de website van Foto op dibond gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie