Foto op aluminium logo

Foto op aluminium reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Foto op aluminium reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Foto op aluminium logo
Website
fotoopaluminium.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website
Fotoopaluminium.com is specialist in het printen en snel leveren van foto’s op aluminium. De licht geborstelde RVS aluminium ondergrond geeft foto’s, maar ook digitale ontwerpen zoals logo’s of naambordjes, een unieke uitstraling. De bekendheid en populariteit van de foto geprint op geborsteld aluminium neemt sterk toe.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig hun eigen beeldbestanden vanaf hun PC inladen in het bestelsysteem van Fotoopaluminium.com. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen voorbeeld maken en goedkeuren, kan de bestelling worden afgerond. Circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace gegevens, een dag later wordt de order afgeleverd. Reviews over Foto op aluminium

Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Homestylingshop.nl logo
Homestylingshop.nl
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Foto op aluminium

Het bedrijf Foto op aluminium is geverifieerd door ons. De webshop fotoopaluminium.com is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Foto op aluminium is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Foto op aluminium maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Foto op aluminium is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van fotoopaluminium.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Foto op aluminium.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klachten worden serieus genomen

Ik heb wat mailcontact gehad over een klacht over een kleurverschil in de producten en deze werdt serieus genomen. De klacht is kostenloos verholpen en heb snel een vervangend product gekregen. Super tevreden!

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Yasmine B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto op aluminium


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Homestylingshop.nl logo
Homestylingshop.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto op aluminium een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foto op aluminium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto op aluminium actief?

Foto op aluminium is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foto op aluminium reviews? Dan kun je naar de website van Foto op aluminium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie