Food and Wood logo

Food and Wood reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Food and Wood reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4498
Food and Wood logo
Website
foodandwood.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Food and Wood

Heerlijk tafelen is één van de grootste geneugtes in het leven. Dat gaat natuurlijk altijd net iets beter wanneer de producten op jouw tafel van een hoge kwaliteit zijn. Een goed idee om dat te verzekeren is het inschakelen van een professional. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in catering en de heerlijkste borrelplanken voor jouw neus kan zetten? Dan is Food and Wood misschien wel exact wat je zoekt. Maar is Food and Wood voor jou wel de juiste keuze? Zijn de ervaringen van hun klanten positief? Hoe zit het met de reviews? Op deze pagina lees je alle beoordelingen over Food and Wood geschreven door hun echte klanten. Zo weet jij wat jou te wachten staat!

Over Food and Wood

Food and Wood is een webwinkel die gespecialiseerd is in lekker eten en in het aanbieden van borrelplanken en hapjes. De webshop werd opgericht in 2019 door onderneemster Pamela Plomp vanuit een echte passie voor lekker eten. Je kunt Food and Wood inschakelen voor de catering van borrelplanken op locatie of je kunt ook echte borrelboxen op de website bestellen om het ter plekke zelf te regelen. De kernwaarden van Food and Wood zijn een hoge kwaliteit van de producten en ook aandacht voor duurzaamheid. Dat zie je terug in het verpakkingsmateriaal. Zo kan al het vulmateriaal gerecycleerd worden en kunnen de icepacks die meegestuurd worden om het voedsel koel te houden ook herbruikt worden. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar! Heb je vragen voor Food and Wood? Aarzel dan niet om ze te stellen aan de klantendienst of neem even een kijkje op de social media accounts.

Waarom kiezen voor Food and Wood?

Bij Food and Wood vind je een ruim assortiment aan mogelijkheden terug wat betreft de borrelplanken. Je kunt er terecht voor borrel catering, maar ook voor borrelplanken, borrelboxen en natuurlijk ook borrelpakketten. Deze kan je op de website samenstellen naar smaak of je kunt ook één van de vele beschikbare opties op de kop tikken. Zo vind je antipasti borrelplanken terug, maar ook 100% biologische, zwangerschapsproof en natuurlijk ook vegetarische borrelplanken. Wat jouw smaak ook is: op Food and Wood vind je een optie naar jouw zin. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw borrelplank gratis ter plekke af komen halen of je kunt kiezen voor verzending via een gekoeld transport. In principe kunnen de boxen al na één werkdag na bestelling aan huis geleverd worden!

Is Food and Wood betrouwbaar?

Food and Wood is een vrij recente onderneming die desondanks heel betrouwbaar lijkt. Zo is de verbinding met de website zelf een veilige verbinding gebaseerd op het zogenaamde SSL-certificaat. Bovendien beschikt Food and Wood over een eigen klantendienst waar je met vragen en/of problemen bij terecht kunt. Ook is het zo dat je op de website zelf heel wat informatie terug kunt vinden. Dat gaat bijvoorbeeld over de allergenen bij de diverse borrelplanken tot de identiteit van de zaakvoerster tot het adres van de hoofdzetel en natuurlijk ook het KvK-nummer. Op de website vind je overigens ook ervaringen van echte klanten terug! Wil je betalen? Dan kan je dat bij Food and Wood op een veilige manier doen via onder andere iDeal, PayPal of met de kredietkaart.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je nog met enkele vragen zit waar je het antwoord niet meteen op kunt vinden. In dat geval kan je even contact opnemen met de klantendienst van Food and Wood. Dat kan je doen door een mail te sturen, door een brief richting de hoofdzetel op te sturen, door het contactformulier op de website in te vullen of door via sociale media een berichtje te sturen. Ook als je wilt samenwerken kan je best even contact opnemen met de klantendienst. In de regel ontvang je binnen enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord van Food and Wood. Heb je geen vraag maar wel een klacht? Dan kan het antwoord enkele werkdagen langer op zich laten wachten. Hoe dan ook krijg je ten laatste na twee weken een antwoord terug van Food and Wood!

Wil jij ook beoordelen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ervaring hebben met Food and Wood. Bestelde jij al eens een borrelplankje bij deze onderneming? Dan lezen we graag jouw beoordeling van Food and Wood in de vorm van een review op deze pagina. Zou je opnieuw kopen bij Food and Wood? Wat vond je van de kwaliteit van het eten? Kreeg je waar voor jouw geld? Zou je Food and Wood aanraden aan derden?

Reviews over Food and Wood

Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
MyMuesli logo
MyMuesli
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Food and Wood

Het bedrijf Food and Wood is geverifieerd door ons. De webshop foodandwood.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Food and Wood is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Food and Wood maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Food and Wood is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van foodandwood.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Food and Wood.

Geplaatst op: 19-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Food and Wood


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Butlon logo
Butlon
10 beoordelingen
7,3
Vanillestokjes logo
Vanillestokjes
2 beoordelingen
10
MyMuesli logo
MyMuesli
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Food and Wood een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Food and Wood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Food and Wood actief?

Food and Wood is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Food and Wood reviews? Dan kun je naar de website van Food and Wood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie