Flyer.be logo

Flyer.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Flyer.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3662
Flyer.be logo
Website
Flyer.be
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Flyer.be

We zijn natuurlijk al enkele jaren bezig met een digitalisering. Ondanks dat blijft drukwerk één van de belangrijkste sectoren in de zakenwereld. Als je een evenement organiseert of gewoon reclame wilt maken: flyers en aanverwanten zijn nog steeds the way to go. Bij Flyer.be kan je dit allemaal laten afdrukken. Maar natuurlijk controleer je eerst graag even wat anderen over Flyer.be vertellen. Zijn de reviews goed of slecht? Hoe verlopen de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen die klanten Flyer.be? Dat is wat je op deze pagina te weten komt. Hier vind je reviews over Flyer.be en alle informatie die je nodig hebt om een geïnformeerde mening te vormen.

Over Flyer.be

Flyer.be is een online drukkerij waar je terecht kunt voor een brede waaier aan diensten. Je vindt er een ruim gamma aan drukwerk en marketingmateriaal aan concurrentiële prijzen. De website gaat er prat op puur Belgisch drukwerk te zijn en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De sterke punten van Flyer.be naast de kwaliteit van het drukwerk en het papier zijn een ruime selectie en een ervaren klantendienst. Deze klantendienst kan je contacteren bij vragen of problemen maar ook als je bijvoorbeeld een bijzonder verzoek hebt voor Flyer.be. De kans is immers groot dat ze bij Flyer.be jouw vraag al eens gehoord hebben. Met meer dan 18 jaar ervaring binnen de sector zijn er nog weinig geheimen. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Flyer.be of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Flyer.be?

Bij Flyer.be vind je een enorm uitgebreid assortiment aan drukwerk die je aan het bedrijf over kunt laten. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: flyers, visitekaartjes, folders, magazines, publiciteit, stickers, kaarten, signalisatie, event en foto’s. Je vindt er producten van eender welk formaat en je kunt in eender welke oplage jouw bestelling doorgeven. Om maar een kleine greep te nemen uit klanten die kiezen voor Flyer.be: Belfius, Think Pink, Record, Radisson Blu, Basic-Fit en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Flyer.be op vijf verschillende manieren betalen. Dat kan via Visa, met jouw Mastercard, per overschrijving, met Bancontact en met PayPal. De levering mag je in de regel verwachten binnen de twee à drie werkdagen. Zit er haast achter? Dan kan je kiezen voor een spoedbestelling waar voor een kleine meerprijs jouw opdracht de dag zelf reeds klaar is.

Is Flyer.be betrouwbaar?

Flyer.be is een online drukkerij die al enkele jaren actief is binnen de sector. Bovendien heeft het bedrijf ook al een indrukwekkend lijstje bekende klanten kunnen voor zich winnen. Daar komt nog eens bij dat Flyer.be beschikt over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen en dat je alle bedrijfsgegevens op de website terug kunt vinden. Tevens is het zo dat Flyer.be beschouwd wordt als een Euro Safe Shop en ze over diverse keurmerken beschikken betreffende de kwaliteit van het drukwerk. Ten slotte verloopt de verbinding met de website via het veilige SSL-certificaat. Er is dus geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Flyer.be.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waarvan het antwoord niet op de webwinkel terug te vinden is? Of misschien een speciaal verzoek wat het drukwerk betreft? Hoe dan ook kan je dan contact opnemen met de klantenservice van Flyer.be. Dat kan per mail, maar dat kan tijdens de kantooruren ook telefonisch. Op werkdagen krijg je van Flyer.be altijd antwoord binnen de 24 uur bij vragen aan de klantenservice. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er iets is misgelopen tijdens het drukken. In dit geval kan je, bij voorkeur per mail, een klacht indienen bij de klantenservice. Alternatief is het ook mogelijk om te kiezen om jouw klacht in te dienen bij het online platform voor geschillenbeslechting van de Europese Commissie. Het zogenaamde ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van de diensten van Flyer.be? Dan is jouw ervaring met deze webshop van goudwaarde voor mensen op zoek naar informatie over Flyer.be. Wat vond jij bijvoorbeeld van de kwaliteit van het drukwerk? Was de levertijd zoals afgesproken of toch niet helemaal? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor Flyer.be of toch eerder naar een alternatief op zoek gaan? Schrijf op deze pagina jouw review over Flyer.be en help een ander met minimale moeite.

Reviews over Flyer.be

Gerelateerde bedrijven

Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1
Ontwerp Zelf logo
Ontwerp Zelf
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Flyer.be

Ons team van experts heeft Flyer.be geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Flyer.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Flyer.be is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Flyer.be is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Flyer.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Flyer.be.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Flyer.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Je-foto-op-canvas logo
Je-foto-op-canvas
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1
Ontwerp Zelf logo
Ontwerp Zelf
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flyer.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Flyer.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flyer.be actief?

Flyer.be is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flyer.be reviews? Dan kun je naar de website van Flyer.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie