Fitnessapparaat.nl logo

Fitnessapparaat.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fitnessapparaat.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1670
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Fitnessapparaat.nl

Het bedrijf Fitnessapparaat.nl is geverifieerd door ons. De webshop Fitnessapparaat.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fitnessapparaat.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fitnessapparaat.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fitnessapparaat.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Fitnessapparaat.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fitnessapparaat.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk te monteren

Het is erg gemakkelijk om te monteren en ik ben er maar een halve dag mee bezig geweest. Dat was veel minder lang als dat ik gedacht had maar toch ging het erg gemakkelijk. Echt een top bedrijf met fijne spullen!

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merle S.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fitnessapparaat.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Runnersworld.nl logo
Runnersworld.nl
2 beoordelingen
9
Summersportstore logo
Summersportstore
2 beoordelingen
9
Cubestores logo
Cubestores
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitnessapparaat.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fitnessapparaat.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitnessapparaat.nl actief?

Fitnessapparaat.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitnessapparaat.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fitnessapparaat.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie