FITAGE logo

FITAGE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FITAGE reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4750
FITAGE logo
Website
FITAGE

Reviews en Ervaringen FITAGE

Wil je een aankoop doen bij FITAGE, maar weet je niet zeker of deze webwinkel betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk of FITAGE wel of niet betrouwbaar is en waarom je juist wel of niet bij deze webwinkel moet kopen. Na het doornemen van deze informatie kun je met een gerust hart een beslissing maken om wel of niet bij FITAGE te kopen. Heb je al ooit een aankoop gedaan bij FITAGE? Laat dan een review achter voor andere consumenten op deze website.

Over FITAGE

FITAGE is een webwinkel waar je terecht kunt voor tal van producten die je kunnen helpen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Het bedrijf is opgericht door een fanatieke sporter die dankzij diverse gadgets makkelijker en gezonder heeft leren afvallen. Het bedrijf biedt verschillende producten voor een gezonde voeding, het verkrijgen van voldoende beweging en voor het monitoren van je gewicht. Naast een ruim aanbod aan diverse gadgets biedt het bedrijf een goede algemene service.

Waarom kiezen voor FITAGE

FITAGE biedt een ruim assortiment aan diverse artikelen die je kunnen helpen bij het gezond afvallen en sterker worden. Zo biedt de webwinkel bijvoorbeeld verschillende soorten massage guns, smartwatches en bloeddrukmeters. Deze instrumenten helpen je bij het in kaart brengen van jouw vooruitgang en helpen je meer inzicht te bieden over jouw gezondheidsdoelen. Naast diverse producten lees je op de website van FITAGE tal van handige blogs die jou kunnen helpen met het gezond en snel bereiken van jouw gezondheidsdoel.

Is FITAGE betrouwbaar?

FITAGE is een bedrijf dat goede algemene voorwaarden biedt en beschikt over een grote klantenkring. Het bedrijf biedt gratis bezorging, goede garantievoorwaarden en veilige betaling. Ook gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke gegevens. Je kunt dus met een gerust hart een aankoop plaatsen via de webwinkel van FITAGE. Mocht je op enkele problemen stuiten kun je ten alle tijden de klantenservice van het bedrijf benaderen.

Klantenservice en klachten

FITAGE is te bereiken via email of via de sociale mediakanalen Facebook en Instagram. Ook kun je in contact komen met het bedrijf via het online contactformulier op de website. Een medewerker van FITAGE staat je graag te woord en helpt je bij het vakkundig oplossen van eventuele klachten. Doorgaans word je goed en snel geholpen bij FITAGE.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een aankoop gedaan bij FITAGE en wil je andere potentiële klanten over jouw aankoopervaring vertellen? Laat dan een beoordeling achter en schrijf wat jij zoal van de producten vindt van het bedrijf. Schrijf bijvoorbeeld of de producten jou hebben geholpen met jouw gezondheidsdoel en of je de producten aan andere zou aanbevelen. Schrijf daarnaast ook hoe jij de service van FITAGE hebt ervaren en of je in de toekomst wellicht vaker bij deze webwinkel zou bestellen. Met jouw review help je andere met het verkrijgen van een eerlijke indruk, waardoor consumenten met een gerust hart een weloverwogen aankoopbeslissing kunnen maken.

Reviews over FITAGE

Gerelateerde bedrijven

Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over FITAGE

Het bedrijf FITAGE is geverifieerd door ons. De webshop FITAGE is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. FITAGE is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FITAGE maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van FITAGE is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van FITAGE. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FITAGE.

Geplaatst op: 13-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FITAGE


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
4 beoordelingen
6,8
Meijers logo
Meijers
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FITAGE een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FITAGE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FITAGE actief?

FITAGE is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FITAGE reviews? Dan kun je naar de website van FITAGE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie