Feestbazaar logo

Feestbazaar ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Feestbazaar logo
Feestbazaar ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Disco-feestwinkel logo Disco-feestwinkel
0 beoordelingen
10
Disney-artikelen logo Disney-artikelen
0 beoordelingen
10
Webshoptoppersinconcert.nl logo Webshoptoppersinconcert.nl
1 beoordelingen
7

Reviews en Ervaringen Feestbazaar

Soms kan het leuk zijn om je te verkleden. Af en toe is het zelfs noodzakelijk om ergens in feestkleding te verschijnen. En wat denk je van versiering die je kunt bestellen bij Feestbazar? Die is toch onmisbaar tijdens een verjaardag of een ander feest? Het assortiment van Feestbazar is heel uitgebreid, maar hoe is de kwaliteit? Is dit een betrouwbaar bedrijf waar je van op aan kunt? Wij hebben op deze pagina beoordelingen van andere klanten verzameld. Door ze hier handig voor je op een rijtje te zetten, heb jij meteen alle reviews bij de hand. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet bij Feestbazaar te bestellen.

Over Feestbazaar

Feestbazaar is de specialist in het verkopen van verkleedkleding en feestartikelen. Ze zijn de onbetwiste nummer 1 op dit gebied. Je vindt er onder meer kostuums, pruiken, maskers, funbrillen, make-up, versiering en alles wat je nodig hebt voor je themafeest. Dit wordt aangeboden tegen de laagste prijzen.

Waarom kiezen voor Feestbazaar

Je bestelt de feestartikelen eenvoudig online op de website van Feestbazaar. Je kunt op allerlei onderwerpen filteren en selecteren, zodat je snel vindt wat je nodig hebt. Het aanbod is groot en veelzijdig. Er worden meer dan 13.000 unieke producten geleverd. Zowel particulieren, als bedrijven, verenigingen en de overheid behoren tot hun klantenkring. Bestel je voor 16:00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Heb je heel snel een bepaald item nodig, dan kun je ook kiezen voor same day delivery. Bestel je dan voor 12:00 uur, dan heb je de feestartikelen zelfs dezelfde avond al in huis. Het is mogelijk om langs te gaan bij de vestiging van Feestbazaar in Enkhuizen. Hier kun je dan de producten eerst even bekijken voordat je ze daadwerkelijk aanschaft. Het assortiment in Enkhuizen is echter wel veel kleiner dan dat wat wordt aangeboden via de webshop.

Is Feestbazaar betrouwbaar?

Feestbazaar levert inmiddels al zoveel jaar en aan zoveel consumenten feestartikelen, dan je gerust kunt zijn over de betrouwbaarheid. Het is ook mogelijk om het bedrijf te bezoeken. Wil je iets liever niet betalen voordat je het gezien hebt, dan kun je het afhalen bij hun vestiging in Enkhuizen. Verder zijn de reviews van andere klanten absoluut positief. Mensen roemen de snelle levering en de uitstekende klantenservice. Als er iets niet naar wens was, hoefde je geen klacht in te dienen. Even een berichtje naar Feestbazaar zorgde ervoor dat er meteen een perfecte oplossing werd geboden. De klantenservice is prima bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over artikelen van Feestbazaar, dan heb je het liefst zo snel mogelijk antwoord. Zeker als je de verkleedkleding of andere feestartikelen snel nodig hebt. Het is daarom handig dat dit bedrijf gebruik maakt van een live chat. Als deze aanwezig is, op werkdagen eigenlijk altijd, dan krijg je meteen antwoord. Verder kun je van maandag tot en met zaterdag bellen met een medewerker. En dan heb je ook altijd nog de optie om even te mailen. Kijk altijd eerst even bij de veel gestelde vragen, want daar wordt al heel veel duidelijk gemaakt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens feestkleding besteld bij Feestbazaar? Was je tevreden over de producten? Hoe vond je de kwaliteit? Zou je een beoordeling willen schrijven? Laat in je recensie ook weten hoe je de klantenservice vond. En het bestellen, ging dat gemakkelijk en goed? Had je geen klachten? Was dat wel het geval, is alles dan naar tevredenheid opgelost door Feestbazaar? Jouw beoordeling helpt andere consumenten om een beter beeld te krijgen van dit bedrijf.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Feestbazaar

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Feestbazaar

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Disco-feestwinkel logo Disco-feestwinkel
0 beoordelingen
10
Disney-artikelen logo Disney-artikelen
0 beoordelingen
10
Webshoptoppersinconcert.nl logo Webshoptoppersinconcert.nl
1 beoordelingen
7