Fairphone logo

Fairphone reviews, ervaringen en beoordelingen

Fairphone reviews, ervaringen en beoordelingen
1662
Fairphone logo
Website
Fairphone
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Fairphone

Als je nou ergens volop keuze hebt, dan is het wel als je een nieuwe smartphone zoekt. In de reeks bekende producenten is Fairphone een zeer bijzondere. Voor deze producent is het productieproces namelijk even belangrijk als de smartphone. Voor jij je Samsung of Apple inruilt voor een Fairphone, wil je graag van andere mensen weten wat hun ervaringen met deze producent zijn. Om die reden hebben we hier de reviews en ervaringen over Fairphone samengevat. Je leest hier hoe andere mensen Fairphone beoordelen om zo zelf een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Over Fairphone

Fairphone is een Nederlands bedrijf. Doel van de onderneming is de productie van zo eerlijk mogelijke smartphones. Het bedrijf bestaat vanaf 2013 en werd opgericht door Bas van Abel, Tessa Wemink en Miquel Ballester. Het bedrijf vind je in Amsterdam. Fairphone wil een smartphone voor iedereen maken. Dit moet een smartphone zijn die alles kan wat van een telefoon verwacht mag worden en gemaakt is van materialen die beter zijn voor de planeet. Fairphone wil daarnaast de werkomstandigheden van de makers verbeteren. Of anders, Fairphone maakt smartphones met hart voor mens en planeet.

Waarom kiezen voor Fairphone?

Bij Fairphone wordt enorm veel aandacht besteed aan het productieproces van de smartphone. Je koopt bijvoorbeeld de nieuwe Fairphone 3 en weet zeer dat je een telefoon koopt waaraan je heel erg lang plezier beleeft. En als er iets aan de smartphone mankeert, dan kun je zelf met een geleverde schroevendraaier de smartphone weer in orde maken. Bij de productie van de smartphones wordt getracht zo weinig mogelijk afval te veroorzaken en worden veel eerlijkere producten gebruikt. Door met slechts één grondstof tegelijk te werken hoopt de producent het bewustzijn bij zowel industrie als de consument te vergroten. Een product van Fairphone is een eerlijk product dat volledig te recyclen is en dat uit onderdelen bestaat uit verantwoord gewonnen materialen.

Is Fairphone betrouwbaar?

Als er een producent van smartphones is die buitengewoon betrouwbaar is, dan is het wel Fairphone. Er is geen enkele reden om aan de goede intenties van deze aanbieder te twijfelen. Behalve aan het gebruikte materiaal bij de vervaardiging van smartphones, is er ook aandacht voor de werkomstandigheden van de makers van de smartphone. Fairphone wil die groep mensen gezondheid en veiligheid bieden en vooral ook perspectief in de vorm van doorgroeimogelijkheden. Bij Fairphone blijft het niet bij mooie praatjes. De onderneming slaagt er al jaren in de werkvreugde van deze groep mensen daadwerkelijk te vergroten.

Klantenservice en klachten

Op de website van Fairphone vind je echt alles wat je zoekt. Zo wordt uitgelegd hoe jij je smartphone kunt repareren, lees je alles over de werking van de smartphone en vind je antwoorden op al je vragen door op de button ”˜veel gestelde vragen’ te klikken. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid het ondersteuningsteam te mailen en te bellen en kun je met andere leden van de Fairphone-community discussiëren.

Wil jij ook beoordelen?

Bij de keuze voor een smartphone heb je veel aan de beoordelingen van andere mensen. Op die manier maak je net even een meer weloverwogen keuze. Want aan de hand van de beoordelingen van andere gebruikers krijg jij hier een prima beeld van Fairphone. Wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Je weet nu immers hoe waardevol dit is.

Gerelateerde bedrijven

Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10
aircounit.com logo
aircounit.com
1 beoordeling
10
Onlinekabelshop.nl logo
Onlinekabelshop.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Fairphone

Ons team van experts heeft Fairphone geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fairphone bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fairphone is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fairphone is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fairphone te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima telefoon

Ik was een beetje bezorgd over sommige beoordelingen voordat ik mijn fairphone 3+ kocht, maar nu ik hem nu iets meer dan een maand heb, kan ik zeggen dat hij absoluut beter presteert dan mijn vorige middenklasse Samsung. De camera, luidspreker en batterijduur zijn allemaal een stuk beter.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leon H.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fairphone


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Senioren Smartphone logo
Senioren Smartphone
1 beoordeling
10
aircounit.com logo
aircounit.com
1 beoordeling
10
Onlinekabelshop.nl logo
Onlinekabelshop.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fairphone een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fairphone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fairphone actief?

Fairphone is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fairphone reviews? Dan kun je naar de website van Fairphone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie