Eviro Bamboe logo

Eviro Bamboe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Eviro Bamboe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4938
Eviro Bamboe logo
Website
evirobamboe.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Eviro Bamboe

Sta je op het punt wat te bestellen bij Eviro Bamboe? Lees dan eerst even wat meer informatie over deze organisatie voordat je jouw aankoop maakt. Op deze website vind je meer achtergrondinformatie over het bedrijf Eviro Bamboe en kom je te weten of je bij deze webshop veilig een bestelling kunt plaatsen. Ook lees je hier diverse argumenten waarom je wel of juist niet bij Eviro Bamboe zou moet bestellen en hoe je eventueel in contact kunt komen met de klantenservice van het bedrijf. Daarnaast lees je hier ook nog tal van nuttige reviews van reeds bestaande klanten, waardoor het voor jou een stuk makkelijker wordt om een goed beeld te krijgen van de service en de producten van het bedrijf. Hierdoor kun je na het lezen van deze informatie een stuk betere kiezen om wel of niet bij Eviro Bamboe te kopen.

Over Eviro Bamboe

Eviro Bamboe is een bedrijf dat zich, zoals de naam al prijsgeeft, specialiseert in bamboe producten. Het bedrijf heeft tal van bamboe producten, zoals ligbedden, tuinsets, kasten, bedden en tal van andere producten. Eviro Bamboe hecht veel waarde aan duurzaamheid. Bamboe heeft veel duurzame eigenschappen en biedt tal van voordelen voor het milieu. Eviro Bamboe werkt samen met boeren en fabrikanten in Indonesië die veel waarde hechten aan kwaliteit. Zo laat het bedrijf strenge kwaliteitscontrole uitvoeren door haar partners in Indonesië, waardoor het bedrijf kwalitatieve producten van bamboe kan aanbieden.

Waarom kiezen voor Eviro Bamboe

Eviro Bamboe heeft een ruim assortiment aan duurzame bamboe producten. Wanneer je dus naar een product van bamboe op zoek bent dan ben je bij Eviro Bamboe bij het juiste adres. Het bedrijf levert goede kwaliteit producten en biedt een uitstekende service. Zo worden de producten snel en zorgvuldig verzonden en kun je producten zonder problemen retourneren. Daarnaast staat Eviro Bamboe je graag en vakkundig te woord via de klantenservice van het bedrijf.

Is Eviro Bamboe betrouwbaar?

Eviro Bamboe is een succesvol bedrijf met tal van tevreden en terugkerende klanten. De klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de geleverde service. Je kunt er dan ook zeker vanuit gaan dat je geen teleurstellingen kunt verwachten bij het bestellen bij deze webshop. Eviro Bamboe heeft ook een betrouwbare webshop. Zo kun je veilig via de webshop betalen met verschillende betalingsmethoden. Ook gaat Eviro Bamboe veilig om met jouw persoonlijke informatie, zoals jouw adresgegevens. Hierdoor kun je altijd met een gerust hart een aankoop doen bij Eviro Bamboe.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, klachten en opmerkingen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Eviro Bamboe. Je kunt de klantenservice van Eciro Bamboe raadplegen via telefonisch contact of benaderen via de mail. Ook is het bedrijf bereikbaar via Whatsapp, waardoor je altijd erg snel en persoonlijk te woord wordt gestaan. Het bedrijf is ten slotte ook actief op diverse sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram. Ook via deze manier is het mogelijk om in contact te komen met het bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een aankoop gedaan bij de webshop van Eviro Bamboe en wil je graag andere helpen met het bieden van meer informatie? Laat dan van je horen en deel jouw ervaringen over het bedrijf. Laat andere mensen weten hoe jij de kwaliteit van de bamboe producten hebt ervaren en wat je van het bedrijf in het algemeen vindt. Schrijf bijvoorbeeld of de kwaliteit van de producten aan jouw verwachting voldeed en of je Eviro Bamboe zou aanbevelen aan vrienden en familie. Met jouw beoordeling over het bedrijf help je andere kopers met het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Reviews over Eviro Bamboe

Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Eviro Bamboe

Het bedrijf Eviro Bamboe is geverifieerd door ons. De webshop evirobamboe.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Eviro Bamboe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Eviro Bamboe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Eviro Bamboe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van evirobamboe.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Eviro Bamboe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eviro Bamboe een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Eviro Bamboe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eviro Bamboe actief?

Eviro Bamboe is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eviro Bamboe reviews? Dan kun je naar de website van Eviro Bamboe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie