Esoterra logo

Esoterra reviews, ervaringen en beoordelingen

Esoterra reviews, ervaringen en beoordelingen
2229
Esoterra logo
Website
Esoterra

Reviews en Ervaringen Esoterra

Bij Esoterra zijn ze er van overtuigd dat massage een uitstekend medium is om mensen bewuster te maken. Door massage voelen ze hun lichaam, klachten en gevoelens. Esoterra biedt cursussen aan die jou helpen om dit professioneel te begeleiden. Van een volledige opleiding tot massagetherapeut tot een vervolgcursus handmassage of deep tissuemassage, voor iedere professioneel zit er een geschikte opleiding bij. Wil jij meer weten over de beoordelingen van Esoterra voordat je besluit om hier een cursus te gaan volgen? Wij hebben de reviews van Esoterra voor je op een rij gezet.

Over Esoterra

Esoterra bestaat sinds 1998 en staat garant voor professionele opleidingen die zich kenmerken door de nuchtere holistische aanpak. De opleidingen en cursussen van Esoterra zijn erop gericht om de student om te vormen tot een massageprofessional die zijn klanten helpt vanuit zijn of haar persoonlijke en unieke werkwijze. Je leert voelen met je handen, luisteren naar je hoofd en blijft tegelijkertijd met beide benen op de grond staan. De naam Esoterra is een samenvoeging van eso(terisch) en terra. Dit staat voor ”˜met je hoofd in de wolken en de voeten stevig op de grond’.

Waarom kiezen voor Esoterra

Bij Esoterra volg je unieke en zelf ontwikkelde cursussen en opleidingen. De docenten die lesgeven zijn vakspecialisten die werken vanuit het idee dat ze je willen begeleiden in je eigen ontwikkeling in plaats van dat ze je vertellen hoe het moet. Zo helpen ze jou om een goede masseur of massagetherapeut te worden. Als je twijfelt of een bepaalde opleiding iets voor jou is, kun je een van de gratis proeflessen volgen of een bezoek brengen aan een open dag. Er zijn al cursussen vanaf €145,- en betalen in termijnen is mogelijk.

Is Esoterra betrouwbaar?

Al meer dan 1000 cursisten gingen je voor en Esoterra biedt al sinds 1998 massageopleidingen aan. Het opleidingsinstituut is SRNO geaccrediteerd en UWV scholingspartner. SRNO staat voor Stichting Nederlands Register voor Opleidingen, een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen in het particulier onderwijs. SRNO heeft ruime ervaring in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Een uitstekende manier om er achter te komen of een opleiding bij Esoterra bij je past, is door de ervaringen van andere cursisten te lezen.

Klantenservice en klachten

Je kunt online erg veel informatie vinden over de cursussen. Naar aanleiding van deze informatie kun je een proefles aanvragen of bijvoorbeeld langsgaan tijdens een open dag. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice als je op zoek bent naar een persoonlijk advies of bij vragen. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen, door te bellen of een e-mail te sturen of via whatsapp.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij cursist (geweest) bij Esoterra? Dan horen we graag jouw mening over deze opleider. Vertel bijvoorbeeld welke cursus jij gevolgd hebt en wat je vond van de manier van lesgeven en de kennis die werd gedeeld. Zou jij anderen aanraden om een cursus te volgen bij Esoterra? Waarom wel of juist niet?

Reviews over Esoterra
Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Esoterra

Esoterra is geverifieerd door ons expert team. De webshop Esoterra bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Esoterra lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Esoterra. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Esoterra is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Esoterra te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne sfeer, goede docenten. Een echte aanrader!

De cursus, de sfeer en de ontmoetingen daarin met andere cursisten was sterk voedend en verrijkend. Er heerst rust, er is ruimte en het is gezellig :)) Een echte aanrader!

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goeie sfeer, veel geleerd, direct toepasbaar

Harstikke fijne locatie (ik was in Amsterdam). Echte topdocenten die het vak verstaan maar ook les kunnen geven.
Persoonlijk en professioneel.

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Sylvia

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne opleider

Ik ben erg fijn op geleid bij Esoterra. Ik heb gekozen voor een cursus omdat ik een professionelen masseur wilde worden en ik ben zeker een stuk dichter in de buurt.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed B.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Esoterra
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
NHBO Thuisstudie logo
NHBO Thuisstudie
3 beoordelingen
8,7
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esoterra een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Esoterra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Esoterra actief?

Esoterra is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Esoterra reviews? Dan kun je naar de website van Esoterra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie