Eon logo

Eon reviews, ervaringen en beoordelingen

Eon reviews, ervaringen en beoordelingen
24

Eon ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Eon ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van deze website dan kun jij je Eon ervaringen delen door een review te plaatsen een een oordeel te geven over deze site.

Over Eon (E.ON)

E.ON is een leverancier van gas, elektriciteit, warmte en energiediensten op de Nederlandse en Belgische markt. Inmiddels heeft deze energieleverancier een aardige groei gemaakt. Het bedrijf streeft naar efficiëntere en schonere energievoorziening.

Waarom Eon

Eon wil graag betrouwbare diensten leveren aan hun klanten tegen eerlijke prijzen. Ethisch en verantwoord ondernemen zijn daarin kernpunten waaruit het bedrijf wil opereren. In vergelijking tot andere spelers op de energiemarkt is Eon nog een kleine speler, maar hierdoor kunnen ze optimaal inzetten op klant gerichte oplossingen. Daarom scoort Eon ook goede cijfers op het gebied van klantenservice. Eon doet veel aan duurzame energieontwikkeling. In 2012 is Eon alleen nog maar duurzame elektriciteit gaan leveren aan particulieren en kleine bedrijven. Inmiddels wordt 100% van alle elektriciteit duurzaam opgewekt. Wil je dus groen bezig zijn dan heeft Eon het aanbod wat jij zoekt. Wil je zelf ook een goede stap zetten in een duurzame wereld dan geeft Eon je de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Zo kun je zelf investeren in een betere wereld en kun je zelf een mooi rendement behalen. Eon biedt diverse oplossingen hiervoor. Ook levert ook diverse diensten om energie te besparen. Wil je je huis beter isoleren, handige bespaartips of slimme energiemeters? Dan helpt Eon je graag.

Eon aanbod

Eon heeft een goed aanbod voor particulieren een bedrijven. Bekijk het totale en meest up-to-date aanbod op de website. Kies bijvoorbeeld uit groene stroom aanbiedingen, budget pakketten en flexibele pakketten.
Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Eon

Eon is geverifieerd door ons expert team. De webshop Eon bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Eon lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Eon. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Eon is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Eon te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komen gemaakte afspraken niet na!

Mijn werd een maandbedrag voor gesteld en afgesproken en bij de eerste afschrijving was het maandbedrag met 31 euro per maand verhoogd.
Ook werd mijn verteld dat de overstap geheel kosteloos zou zijn.
Echter na over gestapt te zijn blijkt hier ineens een maximum aan te zitten en blijf ik met de overige kosten zitten.
Voordat ik ging overstappen had ik duidelijk gevraagd of hier kosten aan zaten en werd mij nogmaals verteld dat het kosteloos was.
Heb nog nooit zoveel spijt gehad van een overstap en zou iedereen die overstapt naar e-on willen adviseren om alles op papier te zetten
Met vriendelijke groet,
Een klant die spijt heeft van de overstap.

Geplaatst op: 13-11-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Overstap zoals beloofd

Wij zijn afgestapt en hebben alle informatie netjes van Eon gekrengen. Vanaf het eerste moment is alles goed en netjes verlopen. Ook is de eerste afschrijft goed en lijkt alles dus helemaal correct te zijn.

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirksen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bij mij is alles prima

Ik verbaas me over dat mensen zeer snel hun conclussie trekken over Eon. Ik heb inmiddels mijn jaarrekening en kan niet anders zeggen dan dat ik nog nooit zo een duidelijk overzicht heb gehad van een andere energieleverancier. Echt keurig alles vermeld. De prijs is daarbij ook nog eens behoorlijk laag waardoor wij een mooi centje overhouden.

Geplaatst op: 15-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willeke

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groen en goedkoop

De keuze voor EON was voor mij simpel. De prijzen voor energie zijn zeer scherp maar vooral bieden ze groene stroom. Iets waar ik zelf veel om geef. Ook bij het afsluiten was het een pretje want alles werd voor me geregeld en had er geen omkijken naar.

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Felina

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet met Eon in zee gaan!

Ik laat me nooit meer met zo een praatje binnehalen. Een jaar geleden ben ik voor 3 jaar binnen gelult bij Eon en ik kan niets anders zeggen dan een bak ellende. Ik zou meer dan 50 euro p.m gaan besparen bij Eon en dat was ook helemaal waar volgends de maandelijkse afschriften. Jammer genoeg kreeg ik op het eind van het jaar een rekening van meer dan 900 euro en was ik dus zelfs duurder uit dan mijn vorige energieaanbieder.

Ik vervolgens gebeld naar Eon, maar daar is helamaal geen land te bezijelen. Ik sta gemiddel driekwartier in de wacht en krijg vervolgens alleen maar te horen dat ze niks voor mij kunnen doen.

Ronduit treurig dit soort bedrijven daarnaast is het nummer voor een cotract afsluiten geheel gratis, maar om geholpen te worden met je per minuut betalen. Ik keen geen grote afzetters dan EON!

Geplaatst op: 24-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Eon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Essent logo
Essent
23 beoordelingen
6,5
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Frank Energie logo
Frank Energie
10 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Eon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eon actief?

Eon is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eon reviews? Dan kun je naar de website van Eon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie